Komentari na vest

Hiter: Jović je sve bolji, verujem da će moći mnogo da nam pomogne

Ž

Žiru Olivije

pre oko 3 godine

Ajde proigraj bre više i demantuj sve nas koji mislimo da si prosečan igrač. Usreći ovu armiju osnovaca ovde na Mozzartu koji drže tvoju sliku na zidu i tvrde da je sve optička varka,da zapravo daješ golove a ceo svet to ne vidi.
f

ffaa

pre oko 3 godine

pročitao sam Hitler u naslovu :(
L

Leao

pre oko 3 godine

Kad sam rekao da nece prebaciti 6 golova za celu pozajmicu, dobio sam 9000 minusa posle 3 gola u prve dve utakmice. Nije mi drago sto sam upravu, ali decko je suvi prosek i jedan od najvecih promasaja u istoriji reala jer je sa platom od skoro 30 mil (za 5,ili 6 godina ugovora) i transferom od 60 izasao blizu 100 miliona. Ovo sto pisu “a azar”, to je smesno poredjenje. Azar je spletom okolnosti promasaj (za sad) ali je to igrac koji je 3x bio igrac godine u pl. Luka 1 sezona bum i nestajanje sa mape. Sportski pozdrav
G

Gost78

pre oko 3 godine

Hazard ima 30 godina.. LUKA ima 23.... Luka je vec bio u Timu sezone i u Uefa kupu i u prvenstvu Nemačke... Luka ce garantujem biti najbolji strelac Nemačke ako ostane tamo..
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

Gluposti da je Jovic prosecan igrac,na svom prvom derbiju u humskoj je bio najopasniji Zvezdin igrac pored iskusnog darka lazovica i drugih.Ok,promasio je dve sanse ali ih je svojim kretanjem i stvorio.Ako ostane tu gde je vratice staru formu.Sto se tice Reala,tu mozes da napravis karijeru ili ako si spanac/brazilac ili ako prelazis iz nekog od top 10 klubova.Inace nece da ti dodaju loptu.Sportaki pozdrav
S

Sherlokced

pre oko 3 godine

Pa i Luki se svasta izdesavalo od povreda do Korone i cega sve ne.. I to je splet okolnosti. A prebacice sest golova , nije ih slucajno postigao onoliko pre par sezona.
T

Tik0

pre oko 3 godine

Majstorski su izigrali Real. Oborili su cenu Jovicu, sad ce Silvu uvaljati za lep novac i onda ce kupiti Jovica za duplo manje. Zivi bili pa videli.
M

Mrkow33

pre oko 3 godine

Pa nije ti ovo karijera u fifi...
r

remaaaaaaa

pre oko 3 godine

Bas tako,ocigledan plan Ajntrahta.