Hitno je, Arsenal ponudio 30.000.000 evra za prvo pojačanje

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.06.19. | 16:16

Tobdžije žure da završe posao, ali moraće da pristanu na ustupke

Arsenal je konačno prešao sa reči na dela.

Londonski klub je danas dostavio Sent Etjenu i zvaničnu ponudu za talentovanog štopera Vilijama Salibu. Momak ima samo 18 godina i eksplodirao je minule sezone. Prošao je sve filtere Arsenalovih skauta i menadžmenta i ubedio ih da krenu po njega.

Izabrane vesti

Arsenal nudi 30.000.000 evra za Salibu, a želi što pre da završi posao u strahu od gradskog rivala Totenhema. Spursi su takođe kontaktirali igrača i savetovali ga da sačeka malo dok ne pošalju ponudu Sent Etjenu. Saliba je ranije postigao dogovor sa Arsenalom, prihvatio njihove uslove, ali Totenhem se nada da će pokvariti posao ljutom rivalu.

Sent Etjen je na početku pregovora tražio 30.000.000 evra za defanzivca, Arsenal se danima cenjkao i nudio oko 25.000.000 evra, da bi sada prihvatio zahtev francuskog kluba. Međutim, to nije sve.

Sent Etjen insistira da igrač posle transfera ostane još jednu godinu kod njih na pozajmici. Na sličan način su pre nekoliko godina prodali Kurta Zumu u Čelsi. Dobili su novac i igrača koji je za njih igrao kao pozajmljen.

Arsenalu se žuri, pa možda pristane i na ovaj ustupak kako bi kaparisao momka kojeg u domovini porede sa Rafaelom Varanom.

(FOTO: shutterstock)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara