Geret Bejl (©Reuters)
Geret Bejl (©Reuters)

Hoću svoj deo, kaže Bejl i Realu traži 30.000.000 i za sledeću sezonu

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.03.21. | 12:04

Voli čovek pare, a ima i prava na njih

Navijači Reala reći će da je pohlepan, oni neutralni će odgovoriti: hteli ste najbolje igrače na svetu – sad platite. A nijedan trošak u Madridu nije toliko bolan koliko onaj za platu Gereta Bejla. Jer dok svi španski klubovi pritiskaju igrače da pristanu na smanjenje plate, Velšan tvrdoglavo ponavlja: ne dam vam ni centa!

Kako piše ostrvski MirorBejl je spreman da Realu olakša tako što će prihvatiti još jednu pozajmicu i u poslednjoj godini ugovora – teško da će to biti Totenhem, mada nikad se ne zna – ali insistira da mu se isplati kompletna plata.

Izabrane vesti

Preciznije 692.660 evra nedeljno, ako računamo bruto trošak Reala, računajući tu i poreze i doprinose. Ili da bude jasnije: više od 30.000.000 evra za poslednju godinu ugovora.

Ove sezone, Real i Totenhem plaćaju po pola, Pevci imaju i opciju da ga otkupe, ali se odavno već piše da ih Bejl nonšalantim pristupom na početku povratničke epizode u Londonu nije ubedio da to i učine. Sve do početka februara odigrao je skromnih 229 minuta u Premijer ligi.

21.15: (6,25) Kristal Palas (4,00) Mančester junajted (1,55)

Istina, onda je usledila asistencija protiv Vest Hema, pa još jedna uz dva gola u pobedi nad Barnlijem, u Bejlovom prvom startu u Premijer ligi još od 2013. godine. Čak je i Žoze Murinjo – koji mu je ranije javno zamerao što po društvenim mrežama kači fotografije uz parole poput “dobar trening”, sve u vreme dok nije spreman da igra – promenio ploču.

Nema trenera na svetu koji ga ne bi stavljao u tim kada je spreman. Sada izgleda bolje nego ikada, ne samo zbog ovih golova. Njegova promena, brzine, ritma utakmice… Potreban nam je takav”, rekao je Murinjo posle Barnlija.

Malo je ipak da bi se Totenhem obavezao na toliko finansijski trošak. Bar za sada.


tagovi

Geret Bejl

Obaveštavaj me

Real Madrid
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara