Komentari na vest

Hoću svoj deo, kaže Bejl i Realu traži 30.000.000 i za sledeću sezonu

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Treba da im uzme sve do poslednje pare. Real i njihovi navijači su izgleda zaboravili ko im je sa 2 gola doneo LŠ u finalu sa Liverpulom. Ali posle onakvog odnosa prema Kasiljasu nije potrebno trošiti reči o tom klubu i navijačima. Svaka čast izuzecima, ali Real ima jedne od najgorih navijača.
v

vladaHM

pre oko 3 godine

Kakvo licemerstvo vlada medju ljudima kod nas, pa to je neverovatno. Kad se objavio podatak o Mesijevom ugovoru u Barsi onda su svi napali Mesija i pricali kako je pohlepan. Bejl nece da prihvati smanjenje plate usled ove krize i svi podrzavaju Bejla. Prosto je neverovatno kakvi smo ljudi. Zato nam je i drzava takva.
h

hehe

pre oko 3 godine

ne sekiraj se legendo
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Jest bas je isto 150m i 30m. Isto je porediti komarca i magarca, muhu i slona. Klub koji je toliko nepoštovao igraca i drugi klub u kojem je igrac predsjednik. U pravu si
B

Bejl

pre oko 3 godine

Isti ko kokeza,voli pare hahahahahaha. Piksi "legendo" koliki je njegov deo ?
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Ne znam cemu hejt na ovog momka. Nije dobio blanko ugovor, vec mu je ovo real ponudio. Sad hoce samo svoj novac, nista vise. Za azara izmislio fudbal. Uporedite 100 miliona potrosenih na bejla i na azara, sta se realu vise isplatilo.
G

Goat

pre oko 3 godine

totalno u pravu,decko im je osvojio vise trofeja i u prvih 2 godine bio uz ronalda marketinski najisplativiji igrac donio im je svojim golovima bar 3 velika trofeja,dali su mu ugovor koji je tada zasluzivao i nije on kriv sto su se treneri utrkivali preko njegovih ledja da izigravaju autoritet ,covjek je slobodan da radi u svoje vrijeme van posla sta god hoce pa I da igra golf on makar za razliku od pojedinaca ne igra mali fudbal sa ortacima pa da se moze povrijediti a o povredama I o znanju realovih doktora govori sadasnja sezona isti su kao I milanovi doktori prije par godina svi su im se povredjivali I to neke bas glupe povrede misic,primicac sve kratke povrede ali izbace iz stroja...samo uporedite bejla sa azarom,grizmanom,dembeleom pa on je za njih klasa a placeni su vise nego on
y

yo-dorro

pre oko 3 godine

Trka utroje, Bejl, Azar i Jovic. Jovicev transfer 60m +10m god.plata, izadje da svaki jovicev gol vredi 35 miliona... to boli.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

@yo-dorro Jao racunice... Aj nemoj pratiti fudbal vise