Reprezentativac Holandije Vaut Veghorst (©Reuters)
Reprezentativac Holandije Vaut Veghorst (©Reuters)

Holandija, Slovačka, Senegal i mlada reprezentacija Srbije su najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 3min | pon. 16.10.23. | 10:28

Nigde nećete naći veće kvote

Počela je nova nedelja, bukmejkeri Mozzarta su u to ime pripremili iznenađenja. Odabrali su četiri utakmice na kojima će kvote u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dva susreta iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, jedan prijateljski i jedan iz kvalifikacija za EP za mlade. Naravno, najviše je u centru pažnje susret Severne Irske do 21 godine i njihovih vršnjaka iz Srbije, na koje nigde neće biti kvota tako velika kao kladionici Mozzart.

Izabrane vesti

Holanđani 2016. godine nisu uspeli da se plasiraju na Evropsko prvenstvo, na prošlo jesu, ali su ispali već u grupnoj fazi. Zato, svi su od Lala očekivali da u Nemačkoj naprave iskorak. Međutim, moraće ozbiljno da se pomuče da bi uopšte izborili plasman na njega, ključnu utakmicu će odigrati ovog ponedeljka u Atini. Trenutno Holanđani zauzimaju treće mesto na tabeli B grupe, imaju tri poena manje od Grka, ali su i odigrali jednu utakmicu manje. U prvom krugu kvalifikacija u Ajndhovenu su potpuno nadigrali Helene, savladali ih sa 3:0 golovima još u prvom poluvremenu. Grke doduše taj poraz nije poremetio, posle toga su savladali Gibraltar (5:0) i Republiku Irsku (2:0). Sada je red na Lale da se pokažu kakvi su posle poraza, pošto su pre tri dana izgubile od Francuske kod kuće sa 2:1.

LUKSEMBURG - SLOVAČKA (PONEDELJAK, 20.45), DVOJKA 2,25

Meč za prolaz na Evropsko prvenstvo sa druge pozicije J grupe. Portugalija je već osigurala prvu poziciju, a današnji rivali su direktni konkurenti za drugo mesto. Slovaci su trenutno u prednosti, imaju dva poena više od Luksemburžana, pa im u teoriji odgovara i bod. U praksi ipak to nije slučaj, pošto imaju teži raspored do kraja kvalifikacija (sa Islandom kod kuće i BiH u gostima, dok Luksemburžani dočekuju BiH i gostuju Lihtenštajnu). Slovacima su jedina dva poraza u kvalifikacijama naneli Portugalci, s tim da se pre tri dana u Portu uopšte nisu loše pokazali. Iako su primili dva gola u prvih pola sata, uspeli su rezultatski da se vrate u meč i na kraju im je malo nedostajalo da osvoje barem jedan bod. Izgubili su sa 3:2. Luksemburg je tog istog dana kiksnuo u Rejkjaviku, odigrao je samo 1:1 sa Islandom uz neshvatljiv promašaj Žersona Rodrigeza u nadoknadi vremena. U prvom duelu, u Trnavi su Slovačka i Luksemburg odigrali 0:0.

SEVERNA IRSKA M21 - SRBIJA M21 (PONEDELJAK, 20.30), DVOJKA 2,00

Izabranici Dušana Đorđevića su pre četiri dana doživeli jednu od najvećih bruka u istoriji našeg nacionalnog tima, izgubili su od Engleske u Notingemu sa 9:1. Neće biti lako da se spere taj gorak ukus, dug će to biti proces koji mora da počne danas susretom sa Severnom Irskom u Lurganu. Obe selekcije imaju po tri poena, Srbija je pre masakra na Britanskom ostrvu savladala Azerbejdžan sa 2:0, dok su Irci najpre izgubili od Luksemburga i Ukrajine (sa po 1:0), a zatim savladali Azerbejdžan (1:0). U ovom uzrastu Srbija je igrala protiv Severne Irske četiri puta i sva četiri puta je pobedila. Poslednji put su se sastali 2014. godine u Irskoj, bilo je tada 4:1 uz dva gola Dragoljuba Srnića i po jednim Aleksandra Pešića i Filipa Kostića.

SENEGAL - KAMERUN (PONEDELJAK, 20.30), KEC 1,95

Za kraj, prijateljska utakmica u Lansu, u Francuskoj. Sastaju se dve afričke selekcije Senegal i Kamerun, u sklopu priprema za Kup afričkih nacija koji počinej u januaru. Oba tima su rutinski izborila plasman na kontinentalni turnir. Senegalci su bili bez poraza (14 poena) u grupi sa Mozambikom, Beninom i Ruandom, dok su Kamerunci takođe zauzeli prvo mesto, uprkos jednom neuspehu, u konkurenciji Namibije i Burundija. Ovo će biti prvi susret ove dve reprezentacije još od KAN-a 2017. godine. Tada su se sastali u četvrtfinalu, nije bilo golova u 120 minuta igre, a Kamerun je prošao dalje posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara