Foto: Atletico Baleares
Foto: Atletico Baleares

Hoze Kanjas potpisao za španskog trećeligaša

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.03.21. | 14:32

Iskusni vezista se posle posle četiri godine vratio u domovinu

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Hoze Kanjas ponovo ima klub. Nešto više od šest meseci otkako je letos raskinuo ugovor sa srpskim šampionom, iskusni vezista je pronašao novi angažman, pošto je potpisao za Atletiko Baleares, člana treće španske lige (Segunda B), potvrdio je klub sa Majorke na svom zvaničnom sajtu.

U objavi se ne pominje koliko dugo će se Kanjas zadržati na Balearskim ostrvima, a jedino poznato je da je 33-godišnjak stigao kao direktna zamena za Martina Alfonsa, koji će zbog teške povrede kolena propustiti ostatak sezone.

Izabrane vesti

Kanjas je u prethodnom periodu bio interesantan brojnim španskim drugoligašima. Bivši fudbaler Zvezde povezivan je sa Alkorkonom, Fuenlabradom, Mirandesom i Albaseteom, međutim, na kraju je odlučio da prihvati poziv Atletiko Balearesa, i već koliko sutra, pišu španski mediji, mogao bi da se nađe u sastavu novog kluba za duel protiv Poblensea.

Španac se u domovinu vratio posle četiri godine igranja u inostranstvu. Otkako je 2016. godine napustio Espanjol tri sezone je nastupao za PAOK i još jednu za srpskog šampiona. Karijeru je počeo u Betisu, odakle je 2013. godine prešao u Svonsi, da bi se samo sezonu kasnije vratio u Španiju, u redove pomenutog Espanjola.

Osvajao je grčko prvenstvo i Kup, bio šampion Srbije, osetio čari igranja u Ligi šampiona, došlo je vreme da iskusi i trećeligaški fudbal.


tagovi

Hoze Kanjas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara