Hrabrost ili ludost: Katai igrao sa rupturom od 12 milimetara i velikim razlivenim otokom

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.08.21. | 12:34

U normalnim okolnostima to je pauza od dve sedmice

Daleko ispod mogućnosti Aleksandar Katai je odigrao revanš meč u Tiraspolju. Ništa nije polazilo za rukom Zvezdinom Magiku, nije bilo prepoznatljivih driblinga, niti opasnih šuteva van šesnaesterca. Bio je Katai bleda senka igrača kakvog smo navikli da gledamo kada god srpskom šampionu zagusti.

Otkrio je Dejan Stanković da je morao da povuče sa terena, i pored lošeg rezultata, prvog kreativca tima i apostrofirao da je Katai rizikovao povredu. Definitivno, Aleksandar Katai i medicinski tim crveno-belih napravili su hrabar potez odlukom da momak iz Srbobrana igra od prvog minuta duela u Tiraspolju.

Izabrane vesti

Nije trenirao Katai tri dana pre duela sa Šerifom zbog problema sa primicačem. I to prilično velikim problemom, mada su na Marakani želeli da sakriju taj podatak, kako ne bi davali još jači vetar u leđa i onako osokoljenim Moldavcima.

Naime, Katai je 70 minuta meča sa Šerifom odigrao sa rupturom mišića od 12 milimetara, pokazali su detaljni pregledi u jednoj beogradskoj klinici. Pored toga Katai je imao hematom i veliki razliveni otok na istom mišiću. Takva povreda, u normalnim okolnostima, iziskuje pauzu između dve i tri sedmice.

I pored toga je stisnuo zube i odlučio da igra najvažniju utakmicu u sezoni.


tagovi

Aleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara