Komentari na vest

Hrvat nezadovoljan Radonjićevim doprinosom: Muči se da postane pravi igrač, često nestane, ali čekaćemo ga

Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Za sve vas patviyote što pričate o povratku. Lik je nadobudan i misli da je ozbiljan igrač. Pazi "NR7" kakav ljakse. Boji se kontakta u duelu i boji se da na uspe...pa se ni ne trudi. Klasično preduvan menadžerski projekat. A ima talenat da bude daleko bolji od Tadića, Mitrovića, itd...blam od tkzvng. fudbalera.
D

DjulaMeshter

pre oko 1 godinu

Igrac za Zvezdu i nista vise
D

Dario1104

pre oko 1 godinu

Daj ga ti u Zvezdu, ne treba to "vise" :-)
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

Što bi naš narod rekao "igrač malo jači od kisele vode"... Takvih ima na tone, dobro je što iole i igra u Torinu...
D

Dario1104

pre oko 1 godinu

On nije igrac za odradjivanje posla, imate pravo kad kazete da nije profesionalac. On je najbolje partije pruzao kadje igrao srcem, u zvezdi i u reprezentaciji. Zato mu je mesto gde mu je srce, u Zvezdi. u ovih 5 godina koliko iskustva je stekao igrajuci u Marseju, Herti, Benfici i sad Torinu ima da pokida u Zvezdi. Steta, mogao je svojim talentom da ima bolju karijeru od svih nasih igraca, ali nije mu glava nastelovana za profesionalizam. Prestani da gubis vreme, vrati se gde ti je mesto i da sledece sezone pokidas levu stranu a bukari desnu stranu, kataji na poluspica i svakome u ligi Sampiona mozemo da damo gol iz kontre! Igraces Ligu Sampiona. Vidis i sam da nisi za strane timove, tebi treba mesto gde mozes da igras srcem i empcijama. To te ispunjava i daje ti motivaciju. Svuda podji, svojoj kuci dodji.
S

Steve Stevelić

pre oko 1 godinu

Posalji ga onda u Zvezdu na pozajmicu kad nije dobar. Vise ce nam znaciti od svih "pojacanja" koja ce Don Terza dovesti u zimskom i letnjem prelaznom roku kao pojacanja za LŠ. On ionako samo u Zvezdi ima zelju i volju da igra.
D

Dario1104

pre oko 1 godinu

u 2 recenice si objasnio :-) Svaka cast
J

Još

pre oko 1 godinu

Jedan od dokaza, da bez rada nema napretka, možeš ti biti talentovan koliko hoćeš, ali bez ozbiljnog treninga. Možda momak ni nema ambicije da bude veliki fudbaler, čisto je tu da nešto zaradi i otalja posao.
F

Fabri

pre oko 1 godinu

Jos jedan dokaz o precenjivanju nasih igraca... Gledamo ga kao neku klasu a decko zadnjih 7 godina ima ukupno 10 datih golova, u pocetku prevari svakog trenera i pocne da igra medjutim kako prodje malo vremena... Retko precenjen igrac generalno ali opet velika steta zbog toga sta je mogao i sta necemo saznati nikad..
Б

Блок

pre oko 1 godinu

У Марсељу се на помен његовог имена пале црвене лампице и оглашавају аларми.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Не кради ми име.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Зовеш се Блок? Исусе...
T

Tuneki

pre oko 1 godinu

Tamo ga cene navijaci,ali srbi svoje samo ismevaju
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Потписујем се јако дуго тако,не кради.
O

OU

pre oko 1 godinu

Dečko je polu-zainteresovan, odrađuje samo posao i to je to. Uvek najslabije spreman u svakoj ekipi. Ima već 27 godina, šta uradi u naredne 3 godine, uradio je, kad nestane brzina (a nestaće jer se ne održava, nije profesionalac) već sa 30, završio je. Sa sportske strane šteta, sa njegove lične, nek je živ i zdrav i neka uživa.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Ovo da si napisao za Lazara Markovića prošlo bi identično s tim što je taj izabrao penziju sa 23. Sramno kako nam se igrači odnose prema talentu.
O

OU

pre oko 1 godinu

Jeste, samo što je Radonjić objektivno bio i talentovaniji. Bolji tehničar, mislim na period kada je bio omladinac, sada nema neku tehniku jer prosto ne trudi se da je unapredi, ali za svoj uzrast imao je najbolju tehniku kada je bio omladinac, ne samo brzinu. I njegove fizičke karakteristike, dao mu je Bog visinu od 185 centimetara, dečko nije dao gol glavom u karijeri. Pa uporedimo šta je Kristijano Ronaldo napravio sa sličnom visinom. Smešno zvuči da je Radonjić samo koji centimetar niži od Mitrovića, trebao bi sa krila stotinu puta da se ubaci na centaršut. Brz, a visok, koliko ima takvih krila? Dakle sve je u glavi. Radonjić nije ušao u pošten duel, nije uklizao na loptu u petercu. Ali dobio je sve. I visinu i tehniku i brzinu. Dakle, apsolutno je sve do rada i pre svega do glave.
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Колико извикан играч. Апсолутно је тренер у праву.
S

Sale Kg

pre oko 1 godinu

Da zahvalis menadzeru Nemanja jer si realno za neku poljsku, bugarsku, rumunsku ekipu..
B

Bg

pre oko 1 godinu

Fudbaler? Vise je splavar.