""
""

Hrvati umalo napravili uslugu Srbiji: Rusi u poslednjim trenucima izbegli Italiju u četvrtfinalu!

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.02.16. | 20:20

Vatreni vodili do 39. minuta, kada je izjednačenje Zbornaji doneo Pereverzev, a potom nisu uspeli da izskoriste ni penal, pa je ostalo 2:2

Hrvatska je bila na korak od najveće senzacije u dosadašnjem toku Evropskog prvenstva u Beogradu. Vatreni su u Beogradskoj areni umalo naneli poraz Rusiji, čime bi je poslali na Italiju u četvrtfinalu, a u naš deo "kostura" gurnuli Kazahstan. Ipak, veliki bod Zbornaji doneo je Nikolaj Pereverzev u 39. minutu igre - 2:2 (1:1).

Izabrane vesti

Hrvatska je čak i nakon tog gola imala veliku priliku da udarcem iz penala dođe do trijumfa, ali je Tihomir Novak bio neprecizan. Ovako Rusi u četvrtfinalu idu na drugoplasiranu ekipu grupe D, odnosno najverovatnije Azerbejdžan, dok će u polufinalu za rivala imati pobednika sutrašnjeg okršaja između Srbije i Ukrajine.

Hrvati su već u devetom minutu došli do vođstva, zahvaljujući autogolu Robinja, ali je Ruse u život četiri minuta kasnije vratio Abramov.

Rusi su u nastavku meča igrali nešto konkretnije, ali su Vatreni strpljivo čekali svoju šansu i preko Tihomira Novaka u 25. minutu ponovo došli do vođstva. Ali, kada je već gotovo postalo izvesno da je velika na pomolu usledio je pogodak Pereverzeva.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

futsalEP u fustalu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara