Komentari na vest

Huligani Fjorentine psovali i vređali Vlahovića, Venuti prvi stao u odbranu

S

Sisaci

pre preko 2 godine

Sta hoce Ovi iz Fiorentine,hoce 100.000.000€ .Dobili ste ga za 2.000.000.a sad hoce 50 puta vise da uzmu .Mislim da Partizan I Zvezda za svoju decu treba da traze za svaki transfer minimum po 20% od sledece prodaje ,pa neka se cesu svi. Tako bi punili budzete . Samo jedna stvar ,niko nije pomenuo da je Zvezda dobila 1.800.000€ od prodaje Ilica iz Sitya u Veronu .
9

951357

pre preko 2 godine

Stvari su jednostavne. U Fiorentini je postao igrac. Tamo je naucio sve, trpeli su ga prosle sezone iako vola nije mogao da ubode, davali mu da sutira penale da mu poprave samopouzdanje dok konacno nije proradio, napravili od njega igraca kakav je sad. Sad kad treba da im se oduzi, on ih voza celog leta, malo mu najveci ugovor u istoriji kluba. A ni on ni njegov agent, kao ni navijaci ovde, ne kapiraju da sad Fiorentina moze da ga baci na tribine 2 godine i od njega napravi primer. Cak nece ni da ih kosta puno da to urade. Ko ce da ga uzme za dve godine kad utakmicu ne odigra u tom periodu? Ko ce da ga ceka i da mu vraca karijeru nakon toga? Naravno, to se verovatno nece desiti, prodace ga da bi uzeli dobre pare dok mogu, ali je svakako jedna od opcija. I ne cudi me ovo pljuvanje, jer se poneo kako se poneo.
T

Texass

pre preko 2 godine

Vlahovic je sada zahvaljujuci svom menadzeru u velikom problemu. I bice sve gore. Ako zaista misle da ce Fiorentina dopustiti da im igrac ode za dzabe i da klub izgubi 50-60 miliona evra, onda ne poznaju Italijane. Unistice Vlahovica postepeno, napravice mu pakao u sledece 2 godine, daleko je jun 2023.
Z

Zzzz

pre preko 2 godine

Pa ko kaze da ce da ide za džabe. Ali nije realno da ako ga stvarno traže Atletico, Juve, City ili ko god vec sam sebi veze omcu oko vrata i zarobi se u neambicioznoj Fiorentini. Vlasnik je svojom objavom zaštitio svoje d..e i zalepio metu na Vlahovica. Tako da je najbolje za sve strane da ga još na zimu prodaju.
G

Gost8275o1p4o

pre preko 2 godine

mozda bi dao gol da su svirali penal za Fiorentinu 😬
G

Gostooooooop

pre preko 2 godine

Milsim da su saigraci krenuli da ga ignosrisu 3,4 puta su mogli da mu dodaju da izbije u 100% sansu. Mozda gresim
L

Laziale

pre preko 2 godine

I ja sam stekao takav utisak sinoc… proslo mi kroz glavu da je Komiso odredjenim igracima to rekao, svasta je moguce. Dobili su ga za dzabe a mogu milione da dobiju i od tih para da kupe 3 kvalitetna pojacanja za sledecu sezonu a oni filozofiraju. Treba da budu zahvalni a ne da ocekuju da ce da bude tu ceku karijeru ato nije realno. Vlahovic ce otici i nastavice ce da kida a Fiorentina tesko da ce naci boljeg napadaca.
a

abc

pre preko 2 godine

Ako je hteo da ima "neprekidan golgeterski niz" teebai je da se vrati i partizan, dao bi 150 golova...Niko ga ne bi napadao.
M

MLADI

pre preko 2 godine

Hoće li Luca-Noel Kalinić i Vladan Jezdić igrati za Srbiju?
K

KUL

pre preko 2 godine

Mislim da mu dolazi vreme za Dortmund ili Atletiko, recimo.
M

Milan5566

pre preko 2 godine

ma ko ih jebe,predji u Milan daj im tri komada i pokaži im srednji prst!
M

Mop

pre preko 2 godine

Tako je 👍
Z

ZIKINA

pre preko 2 godine

Bolje Onda u Inter. Oni placu za dobrim centarforom.
G

Gost666

pre preko 2 godine

fiorentina uvek bila nepouzdana ekipa.
D

Dragan17

pre preko 2 godine

Najbolje mu je da ode na leto u milan da igra sa ziruom i ibrom
S

Sumnjivo Lice

pre preko 2 godine

Očajna Fiorentina sinoć. Dušan Vlahović nema bukvalno s kim igrati. Svi zaboravljaju kako je Fiorentina, putem menadžera i "prijatelja" iz Partizana, odvela Vlahovića za mizernih 1.5 miliona evra?! Sada očekuju da momak potpiše ugovor do 2025. koji predviđa izlaznu klauzulu oko 80 miliona evra! Ne ulazeći u razloge odbijanja da potpiše novi ugovor, definitivno je prerastao sredinu i za njegovu karijeru je najbolja opcija da im u junu naredne godine kaže "bella ciao"!
M

Mikki

pre preko 2 godine

Vlahovic nije ništa bolji od ostalih bio. Što pre ode bolje za sve. Ali i sam je kriv, pričao je kako mu se ne ide, kako je njegova odluka da ostane, kako će potpisati ugovor samo da mu ponude, a sad mu agent kaže da je u isti vreme dok je to pričao došla ponuda i da je hteo da ide
s

sve po zasluzi

pre preko 2 godine

Nijeproblerm sto nije dao gol, navijaci zbog toga ne vrijedjaju, aneke druge stvari su u pitanju...glumi da je superstar a daleko je od toga..
D

Dinara91

pre preko 2 godine

Ne glumi decko ništa vec hoće jednostavno ugovor svoj da ispuni ni više ni manje koji inace do 2023 važi, nije baš da će ih sutra napustiti bez dinara jos ljetos su mogli masno da zarade da su htjeli. Samo mali klubovi se tako ponašaju i više sebi štete nego njemu. Sad im menadzeri krivi i malo im 60mio plus bonusi za igrača kojeg su za par mio bukvalno ukrali partizanu, onda im menadžeri bili dobri naravno. Nisam navijao da ode u juventus ali sad bi hteo da ode u bilo koji talijanski klub da bi redovno trpao
K

Keke

pre preko 2 godine

Ali kako fudbalski navijači menjaju priču svako malo... Ne valja kad mali klubovi prodaju većim ne valja kad imaju ambicije i hoće da zadrže igrače. Bukvalno zaslužujemo ovakav fudbal sa 5 super jakih klubova i ostalim koji su tu da popune broj
D

Dzon Vejn

pre preko 2 godine

Ko je bio Vlahovic pre dve godine?Niko u Evropi nije čuo za njega i onda mu je Fjorentina dala šansu.Da imaju imalo obraza on i njegov menadzer bi odmah potpisali ugovor.
D

Dg 18

pre preko 2 godine

Pa bio je klinac od 18god...
L

Laziale

pre preko 2 godine

Cekaj, ovim komentarom si upravo rekao da Vlahovic treba da bude rob i da radi protiv svoje volje? Da li bi ti radio kod sadasnjeg poslodavca npr. iako imas mnogo bolju ponudu od mnogo veceg i renomiranog konkuretna? Naravno da ne, zato nemoj lazno moralisati. Nije njega Fiorentina stvorila, vec iskljucivo disciplina, rad, trud i vera u to sto radi. Fiorentina je samo sve to prepoznala u njemu i za sitnis ga dovela jer je znala da ce na njemu zaraditi. Sve se vrti oko para nemoj da se lazemo i glumimo Mariju Terezu.

NemanjaKZ

pre preko 2 godine

Fiorentina mu je dala sansu ali se za sve ostalo iskljucivo on sam izborio. To sto su mu oni dali sansu, a on je iskoristio na najbolji moguci nacin apsolutno ne znaci da treba sad da potpise novi ugovor sa klauzulom od 80+ miliona i samo zarobi sebe tamo jos par godina jer je njima zinulo zna se vec sta pa im je 60 miliona bilo malo.
9

951357

pre preko 2 godine

@NemanjaKZ - Pa nije ni Fiorentina luda da ga drži 5 godina, hvala Bogu da će ga prodati na kraju sezone, plafon na kraju sledeće. To je samo osiguranje klubu da može da se cenjka i izvuče veći profit.
V

Vucko PFC

pre preko 2 godine

Ne razumem Fiorentiba mu dala sansu ? Znaci barsa je dala sansu Messi-ju ? Itd itd... decko je odlicN igrac nagovestavao potencijal... ko ce da im igra sotil ? Sta pricate ljudi ? Dobrom igracu se daje sansa uvek i svuda... nije on dosao iz tunguzije gde nihe igrai 3 godine pa kao dali mu sansu...

NemanjaKZ

pre preko 2 godine

@951357 - Da mi ti nisi rekao za sta sluzi klauzula ne bih znao. Okej svi se vodimo logicki time da hoce da se osigraju samo i da ce ga svakako prodati, to stoji. I trenutni ugovor mu vazi jos solidnih godinu i po dana, ne istice mu ugovor ove zime. Decko jednostavno zeli da napusti klub u narednih godinu i po dana i to je to, nigde ne pise da je u obavezi da potpise novi ugovor da bi klub prihodovao od njega 100 miliona. Mogu da biraju, da uzmu vec solidne pare ili da ga zakucaju za tribine pa da ide negde za dzabe. Zasto bi se on kockao sa novim ugovor da se obavezuje klubu na jos 2-3 godine, niko mu ne garantuje da ce neko biti spreman da plati toliko niti mu neko garantuje da ovi sto ga vec traze nece odustati. Nije ni prvi ni poslednji koji moze da bude zakucan u mestu zbog trvdoglavosti kluba.