Humanitarni tiket „Anđelima severa“ šalje 489.000 dinara

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.07.24. | 12:06

Bravo za Žarka Paspalja, Slavišu Čurovića i Ostoju Mijailovića koji su došli do zagarantovanih dobitaka, a poseban naklon za pobedonosno tipovanje trenera Igora Duljaja

„Humanitarni tiket u podne“ rastao je iz godine u godinu, a poslednjih meseci naša akcija kojoj nema premca u svetu betinga postaje izuzetno produktivna. EURO je u junu golicao naše poznate ličnosti na što sigurnije tipove, a bilo je tu i iznenađenja, odnosno tipova koji su se izmigoljili. Međutim, sigurnosna Mozzart klauzula, vezana za zagarantovan dobitak težak 100.000 dinara spasla je tri listića, a jedan je bio prolazan. Zahvaljujući tome, s ponosom javljamo da će Udruženju „Anđeli severa“ iz Bačke Topole biti prosleđeno 489.000 dinara. Kada je reč o BiH, doniraćemo 1.128 KM, za Udruženje porodica sa četvoro i više dece “Budućnost 4” iz Doboja.

Bravo za Žarka Paspalja, Slavišu Čurovića i Ostoju Mijailovića, a poseban naklon za našeg pobednika, trenera Igora Duljaja koji je došao do dobitka u iznosu od 189.000 dinara. Dakle, ponovo smo uspeli da pomerimo granicu, zbog čega će se radovati korisnici pomoći udruženja koje snabdeva socijalno ugrožene porodice iz cele Srbije. Udruženje “Anđeli severa” iz Bačke Topole osnovano je pre više od četiri godine, da bi zatim nastala i solidarna kuhinja za bebe.

Izabrane vesti

Premotajmo film, svesni liderske uloge koju smo preuzeli na polju socijalne odgovornosti. Što se tiče ove akcije, iz plusa u plus idemo još od juna 2016. godine. S vremenom smo postavljali nove standarde u domenu betinga s plemenitim ishodom, pa smo do sada samo u akciji “Humanitarni tiket u podne” donirali ukupno 33.344.009 dinara.

Doneli smo odluku da plemenitost nema granicu! Nastavi da pratiš “Humanitarni tiket u podne”.


tagovi

EXTRA TIMEhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaOstoja MijailovićŽarko PaspaljIgor Duljajdobitni tiketMozzart fondacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara