Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Ivković tipuje za nabavku sportske opreme za najmlađe kategorije FK Borac 1926

Vreme čitanja: 4min | pon. 27.11.23. | 11:34

Legendarni trener najmlađih Zebri, veruje u najskuplji kec na Fulam

Pravio je Zebrice, odgajio Orlove... Šta drugo reći o popularnom Acu Šerifu - Aleksandru Ivkoviću, večitom treneru najmlađih nada Borca, sem da je po svim tačkama „kriv“ za formiranje fudbalskog identiteta veziste Darka Lazovića i levog beka Filipa Mladenovića. I, ne samo njih, jer njegovog pedagško – trenerskog rada delo su i mnogi drugi, pa nabrajanje prepuštamo našem današnjem gostu.

„Uh, bilo ih je zbilja mnogo. Eto, tu su Marko Lomić, Ivan Stevanović Robi, Marko Milinković, Nemanja Milunović, Lazar Marković, Slobodan Simović, a zatim Uroš Milovanović, i dva bisera iz Partizana Nenad Trifunović i Bogdan Kostić. Jel dosta od malih Zebrica, od Aca i omladinskog pogona? Pitam se, jer se nadam da će doći čas kada će fudbalska pedagogija postati medijski pokrivenija, kada će se rame uz rame s pričama o velikim transferima govoriti o školovanju tih momaka koje je trebalo izgraditi u ljude, pa tek onda fudbalere“, kaže za Mozzart Sport neumorni trener, koji će tipovati za nabavku sportske opreme za najmlađe kategorije FK Borac 1926, i to tako što će kompanija Mozzart kupiti za osvojenu sumu ono što je dečacima neophodno, te na taj način dobitak isporučiti kao robnu, a ne novčanu donaciju.

Izabrane vesti

Napominjemo da je Aleksandar Ivković ove godine operisao kuk, ali da ga to nije sprečilo da se uz oporavak od intervencije nađe na liniji tipovanja za pomoć njegovim mališanima.

Kako Aleksandar Ivković vidi njegov Borac 1926 u budućnosti?

"Fudbalski Čačak mora da krene s novom vizijom i novim razmišljanjima, da svi učinimo sve što možemo u cilju stvaranja jake fudbalske škole FK Borac 1926. Jer jaka Borčeva škola, jača sve ostale klubove na teritoriji Čačka, a i šire. Dokaz ove tvrdnje su gore navedeni velikani fudbalske igre. Treba da se vratimo na nekadašnje staze slave, osnosno da nastavimo da radimo marljivo uz trenerske kadrove koje klub ima, i koje je očuvao još od dana kada je klub sa Morave bio u samom vrhu srpskog i jugoslovenskog fudbala. Ja verujem da smo upravo na tom putu", rekao je Aleksandar Ivković- kraj Morave popularni Šerif.

Krećemo od jedinice s meča BAŠAKŠEHIR – PENDIK. Kec na Bašakšehir ne samo što je najskuplji u MOZZART kladionici, već je realno i odličan izbor. Jesu se gosti popravili u poslednje vreme, ali igre domaćina nasuprot loše karme koja ih prati dokazuje da je kraj zle serije blizu.

Idemo na duplu šansu X2 sa meča SIVAS – TRABZON. Gosti su osvojili 10 od mogućih 12 bodova iz prethodna četiri kola, čime su ponovo postali kandidati za viskok plasman u Superligi Turske. Poraz nisu doživeli od šestog oktobra, a sada će gostovati Sivasu. Za razliku od šampiona iz 2022. crveno-belima je forma u silaznoj putanji, pošto na pobedu čekaju od kraja septembra.

Na meču FULAM – VULVERHEMPTON, imamo jaku jedinicu. Vulvsi u prethodnom periodu igraju po sistemu toplo-hladno, pa su posle poraza od Šefild Junajteda (1:2) savladali Totenhem (2:1) i potpuno je nepredvidivo kako će delovati danas. Sa druge strane, Fulam ima samo bod u četiri kola i sve češće je u situaciji da se osvrće ka pratiocima. Tradicija nagoveštava susret sa najviše dva gola.

Za kraj, tu je GG tip sa meča ĐIRONA – ATL. BILBAO. Gledati Đironu na čelu Primere deluje apsolutno neprirodno, međutim hit jeseni u Španiji oičigledno nema nameru da se zaustavi. Ipak, Bilbao će predstavljati teži izazov nego što su to bili Rajo Valjekano, Osasuna, Selta, Almerija i Kadiz. Kada je reč o gostima, izvesno je da će ofanzivno izaži na megdan rivalu, te treba očekivati uzbudljiv susret i golove na obe strane, što obećava i tradicija.

Na koga računate u aktuelnom momementu, makar što se tiče rada sa mlađim kategorijama FK Borac 1926?

"Fudbalski kadar trenera sposoban je da izvrši selekciju najboljih momčića iz celog kraja, te da trijaža kao takva mora da bude usmerena samo i isključivo ka Borcu. Uvek deci govorim da je Borac najbolji klub, Čačak najbolji grad, a Morava naše more. To znači da se ljubav prema klubu stiče od malih nogu, te da lokal patriotizam u vremenu kada se fudbalerima trguje kao sa robom na tržištu nema alternativu. Dakle, igrajte deco iz ljubavi, volite vaš klub, vaš Borac, a on će vam to uzvratiti. Nikada se ne zna, a ja sam siguran da ćete u skorije vreme, pononovo iz naših pogona imati priliku da na velikoj sceni gledate nove - reprezentativne asove", rekao je vrlo nadahnuto Aleksandar Ivković, a mi mu na osnovu rezultata bogate karijere apsolutno verujemo i podržavamo rad kojim se bavi.

Zahvaljujemo Aleksandru Ivkoviću od koga smo navikli da pogađa plemenite tikete, uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.092.809 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Borac Čačakhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara