Humanitarni tiket u podne: Ana Dabović tipuje za lečenje mališana Boška Guglete

Vreme čitanja: 4min | uto. 06.07.21. | 11:20

Zlatnoj košarkašici prija kombinovanje, pa sa susreta Azura i Španaca čekamo bombastičnu kvotu 4,70

Zlatna je, a o njoj i njenim saigračicama Srbija ne prestaje da bruji, jer ona je šampion Evrope! S nama je Ana Dabović kojoj je nacija klicala kada se pojavila na balkonu Starog dvora, što nas dovodi u poziciju da joj ponudimo da odigra „Humanitarni tiket u podne“. Naravno, zlatna dama srpske košarke u trenutku je prihvatila igru, a kako to izgleda vidite po priloženom tiketu koji nosi kvotu 13,67.

Da se ne lažemo, jedan par je ovde izuzetno jak, a pošto i sami vidite o čemu se radi, red je da započnemo bet analizu priče o tipovanju namenjenom za lečenje dečaka Boška Guglete (2021). Pa, da vidimo možemo li uz Anu Dabović doći do potencijalne donacije koja uvećava naš trenutni skor koji broji 20.252.657 dinara.

Izabrane vesti

Krećemo od kvalifikacija za Ligu šampiona, direktno iz Budimpešte gde se sastaju FERENCVAROŠ i PRIŠTINA. Dobili su domaći u pripremnom periodu Ludogorec, pa šta je za njih nejaka Priština... Nema ovde zbora o favoritu, pa o neuporedivim vrednostima dva tima nećemo ni polemisati. Gosti mogu da budu zadovoljni ukoliko ih Ferencvaroš ne ponizi.

„Igram jedinicu“, reče Ana, što trenutno nosi kvotu 1,10, a što definitivno dokazuje da je reč o susretu timova iz potpuno drugih fudbalskih dimenzija.

Nakon ove sigurice, košarkašica viđena u dresu LA Sparksa, s karijerom započetom u rodnom Herceg Novom prelazi na meč HELSINKI – BUDUĆNOST. Nećemo unapred precrtavati Podgoričane, ali moramo konstatovati sa je Helsinki skuplja, kvalitetnija, a samim tim i sposobnija ekipa. Treba reći da je Budućnost na pripremama poražena od Voždovca, te da je dobila Radnički 1923. Helsinki za sobom ima devet pobeda u nacionalnom šampionatu Finske.

„Neka nam prvih 45 minuta donese 1UG 1+ tip“...

Komentarisati sigurice nećemo, ali ćemo zato odmah preći na meč KLUŽ – BORAC BANJA LUKA. Banjalučki Borac se spremao na meču s Murom, dobio je sa 1:0, pa na Kluž koji je objektivno jako sposobna ekipa ide pun elana. Očekije se da njihov otpor bude jak. Da je Kluž favorit ne taji ni vezista Aleksandar Vojinović koji je pred put rekao kako on i saigrači na potencijalno istorijski susret idu sa željom da ostvare aktivan rezultat u gostima, kako bi što bolje mogli da se pokažu na drugom meču.

„Pobeda Kluža je realan tip“...

Slažete li se sa igrom Ane Dabović, prepišite mjenu igru na svoj tiket, a razmislite i o meču ŠKENDIJA – MURA. Škendija ima prednost domaćeg terena, uz tri uzastopne pobede na prijateljskim mečevima. Međutim, ne garantuje to ništa Makedoncima pred Murom koja nije toliko loša, koliko o njoj govore poslednji rezultati. Naročito mislimo na poraz od 4:0 od ekipe Rostova. Da ekipa ume da igra nama najbolje govore X ishodi iz mečeva sa Zvezdom i Partizanom.

„Igram 1UG 1+“, poručuje zlatna košarkašica, čija je sestra Milica, takođe veliko ime naše košarke nedavno gostovala u rubrici „Humanitarni tiket u podne“.

Priznajemo, nakon ovih sigurica od Ane nismo očekivati da će baciti kladilačku bombu, odnosno odigrati kombinaciju koja ovaj tiket čini uzbudljivim do kraja. Znamo, sve ovo je bila „mlaka vodica“ do meča ITALIJA – ŠPANIJA. Statistika bi rekla kako se Španci nisu mučili u četvrtfinalnom klinču sa Švajcarcima. Ipak, da li je bilo baš tako, ako uzmemo u obzir da je prolazak dalje rešen na penale. Italijani su savladali Belgiju, a na nama je da kažemo da Manćinijev sastav funkcioniše po svim propisima. Videćemo može li Luis Enrike da složi tim koji može da utiša Azure.

„Kombinujem 1&3+”, poručila je Dabovićeva kada je u orbitu lansirala kvotu 4,70!

Mislite li da je ovaj tip vredan singl igre? Mi mislimo da jeste, uz pozdrav današnjoj gošći koja je zvanično proglašena za najbolju igračicu (MVP) prvenstva Evrope u Mađarskoj i Rumuniji 2015. godine. I, sada bi o Ani Dabović i karijeri devojčice sa primorja mogi ispisivati kolumne, pričajući o sportskom putu koji pleni. Mi to ne činimo, jer svi dobro znate o kome se radi, a mi joj tipovanje za Republiku Srpsku prepuštamo uvereni da će njena igra ispisati još puno zanimljivih stranica enciklopedije srpske košarke.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ana Dabović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarno-kulturne udruge „Kraljica Katarina“, Teslić. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 13,67, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaAna Dabović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara