Humanitarni tiket u podne: Antun Novaković tipuje za poplavljenu biblioteku Doma kulture “Studentski grad”

Vreme čitanja: 4min | čet. 14.11.19. | 11:43

Kajakaški šampion Evrope i vicešampion sveta očekuje pobedu Reala u košarkaškom El klasiku!

MOZZARTOVA jučerašnja gošća u društveno odgovornoj akciji “Humanitarni tiket u podne” bila je Milica Starović. Veslanjem je počela da se bavi 2000. godine u Novom Sadu. Na prvi pogled zaljubila se u osećaj koji kajakaši imaju dok su na vodi. Kako za Mozzart Sport kaže to je nešto bez čega ne bi mogla da zamisli život.

Zahvaljujući kajaku upoznala je kolegu, evropskog šampiona i svetskog vicešampiona Antuna Novakovića sa kim je u emotivnoj vezi. Zajedno su obavili deo priprema, a trenutno je Milica sa reprezentacijom Srbije u Trebinju, dok Antun je morao put Zagreba. Dok ponovo ne budu zajedno u Novom Sadu Novaković je sastavio plemeniti listić kompanije MOZZART. Evo i kako...

Izabrane vesti

Krećemo od utakmica kvlifikacija za EP, prvo, TURSKA – ISLAND. Domaći imaju najubedljiviju pobedu nad rivalom od 5:0, a gosti bolji skor, 2:1:4. Poslednja tri okršaja dobio je Island. U grupi “H” Turska je na čelnoj poziciji dok Island kasni četiri poena. Ipak, posle dva poraza uspeli su da dobiju Andoru. Domaći su slavili u tri meča bez primljenog gola, a poslednji rezultat je remi sa Francuskom.

“Neka bude od nula do dva gola”.

Na Ostrvu ENGLESKA dočekuje CRNU GORU Sokolovi su bez trijumfa dok Englezi drže čelno mesto na tabeli grupe “A”. U poslednja tri duela kvalifikacija gosti su imali remi i dva poraza. Ostrvljani su dva puta slavili nad Bugarskom, gol razlika 10:0, ali su izgubili od Čeha. Statistika kaže 2:3:0 u korist Engleza.

“Jedinica, uz četiri plus”.

Ostajemo u istoj grupi gde su još ČEŠKA i KOSOVO. Domaći imaju bod više i skor 4:0:2. Česi su slavili nad Engleskom, Crnom Gorom, ali su poraženi od Iraca. Gosti su uknjižili poslednje dve pobede.

“Kec”.

SRBIJA igra sa LUKSEMBURGOM. Imamo šest bodova više od rivala, a beže nam Portugalija i Ukrajina. Orlovi imaju tri poraza u nizu, očekuje se četvrti. Luksemburg je doživeo poslednja tri neuspeha sa gol razlikom 10:1. Tumbaković je malo promešao karte, očekuje novi trijumf, ali možda neku dobru vest iz Portugalije.

“Neka dođe iz jedan, u jedan”.

Za kraj prelazimo na košarkaške terene, španski derbi, REAL – BARSELONA. Katalonci su prvi sa dve pobede više od Madriđana. Domaći imaju četiri, gosti tri poslednje pobede. Real je nadmudrio Pešićeve pulene u poslednja dva okršaja. Na ukupno 100 međusobnih utakmica Barsa ima malo bolji skor, 48:52. I pored toga što je domaći tim oslabljen naš gost daje prednost ekipi Pabla Lasa.

“Jedinica”.

Današnjeg dobrotvornog kladioca dodatno smo upoznali sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Veliki odjek u javnosti, naročito košarkaškoj, izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 82 košarkaška igrališta. Otvorio se još jedan teren, u Vrnjačkoj Banji, a poneće ime Igora Rakočevića. Jedan od renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića, a poslednji čuvenog trenera Slobodana Pive Ivkovića.

Mozzart  je generalni sponzor sporta na BU. Kompaniji je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, sa poslednjim dobitnim tiketom, popela se na fantastičnih 13.546.190, 00 dinara.

Trener Virtusa Aleksandar Sale Đorđević bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija. Jedna od poslednjih dobitnica u Humanitarnom tiketu u podne je glumica Milena Pavlović Čučilović sa sjajnih 208. 900, 00 dinara. Nedavno  je, odlukom našeg menadžmenta,  legendarni Dragan Džajić imao zagarantovani dobitak od 20.000, 00 dinara koje doniramo na Ub. MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne ima i 183. plemenitog dobitnika. Reč je o košarkašu Olimpije Milana Vladimiru Micovu koji je ispisao dobrotvorni listić za sjajnih 64.500, 00 dinara. Dobitak je namenio za novosadski centar “Živeti uspravno”. Ćavi Paskval i Zoran Savić imali su zagarantovane dobitke od po 10.000, 00 dinara, a glumica Mira Banjac od 20.000, 00.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Informacija bitna za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Antuna Novakovića  dobitak će biti doniran i za Crveni krst,Šipovo. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara