Humanitarni tiket u podne: Bratislav Živković tipuje za lečenje mališana Gavrila Đurđevića

Vreme čitanja: 4min | čet. 25.03.21. | 11:36

Piksijevoj desnoj ruci odgovaraju prelazi Azura i Pancera

Slavimo prvenac Orlova pod dirigentskom palicom Dragana Stojkovića Piksija! Pobeda nad Republikom Irskom obradovala je naciju, a mi, eto još uvek pod utiskom pokušavamo da dođemo do novog dobitnog tipovanja. U tom raspoloženju, a posle Mitrovićeva dva gola, plus trećeg sa kopačke Dušana Vlahovića, čast nam je što ovog podneva u gostima imamo Bratislava Živkovića, pomoćnog trenera naše reprezentativne selekcije.

On je doneo odluku da tipuje za lečenje mališana Gavrila Đurđevića (2020), koji boluje od spinalne mišićne atrofije. MOZZART mu po običaju na raspolaganje stavlja 10.000 dinara uplate.

Izabrane vesti

Za Gavrilovu pobedu! Budimo humani!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Nadamo se da će nam bogato iskustvo nekadašnjeg fudbalera Dubočice, Vojvodine, Crvene zvezde, Obilića i BASK-a pomoći da ostvarimo pobedu na kvoti 10,27, pa smesta krećemo u igru. Prva na meniju je Evroliga uz utakmicu CSKA – CRVENA ZVEZDA. Nije poraz, to je bilo šokantno trežnjenje Zvezde priređeno od strane Budućnosti, kada je semafor na kraju meča otkucao 83:63 u 22. kolu ABA lige. Ekipa Dejana Radonjića se odavno oprostila od plej-ofa Evrolige, pa stoga duel u Moskvi nema preteran značaj za nju, ali ima za domaćina koji je dugo bio lider na tabeli. Naime, CSKA je serijom loših rezultata u januaru i februaru skliznuo s prvog mesta, ali i doveo u pitanje prednost domaćeg terena u doigravanju. Međutim, Zvezda je u mini seriji u Evropi. Na pobedu protiv Himkija (92:81) nadogradila je trijumf u Atini, nad Panatinaikosom (86:82), ali istorija međusobnih duela sa CSKA u Moskvi nije na njenoj strani, jer nikad nije slavila kao gost.

“Neka bude H1 (-13.5)”, rekao je pomoćni trener iz štaba Orlova, pa pokupio kvotu 2,90.

Sledi par ITALIJA - SEVERNA IRSKA. Veruju Italijani Manćiniju koji će bez dvoumljenja od Azura zahtevati pobedu nad Severnim Ircima. Uostalom, oni su bili poslednji u Grupi 1, Lige B, u okviru Lige nacija, što nedvosmisleno potvrđuje njihov inferioran status na startu kvalifikacija za SP u Kataru. Iz tog razloga, ne treba očekivati prevelika iznenađenja, a valja se pozabaviti brojem postignutih golova, budući da će Severni Irci najverovatnije pokušati da se spasu potpunom defanzivom.

“Prelaz 1-1“, lagano je tipovao trener koji je svojevremeno bio pomoćnik u prvom timu Crvene zvezde kod Zdenjeka Zemana.

Već smo na meču NEMAČKA – ISLAND. Neumorni Joakim Lev za prve utakmice kvalifikacija za Mundijal u Kataru, pozvao je 17-godišnjake Bajerna i Leverkuzena – Džamala Musijalu i Florijana Virca. Može mu se protiv Islanda koji stoji vrlo slabo na terenu. Naime, nakon što su se sjajno predstavili na EP u Francuskoj (četvrtfinale) i prvi put obezbedili plasman na Mundijal (Rusija 2018) Islanđani su u ozbiljnom padu. Izgubili su sedam od poslednjih osam utakmica (šest od toga u Ligi nacija, uz gol razliku 3:17) i nikoga od velikih nisu uspeli pošteno ni da preznoje.

“Ponavljam prelaz 1-1“...

Čovek koji je osvojio titulu sa Zvezdinim pionirima, vodio Sopot, pomagao Aleksandru Jankoviću i Slaviši Stojanoviću latio se meča ASVEL LION – REAL MADRID. Nakon objektivnih teškoća, odnosno jakih rivala oličenih u Barsi i Armejcima, posle dva poraza, Real Madrid želi da lošu seriju prekine u Lionu. Šanse za to su velike, s obzirom da je Asvel vezao tri evropska poraza, a da ga je Real poslednji put u decembru savladao sa 91:84. S tim u vezi, trebalo bi razmotriti nizove timova, pa mimo tipa na konačan ishod razmisliti i o marginama na poene.

„Dvojka na Real Madrid“...

Na kraju, sve u nadi da ćemo već večeras staviti nov plus na do sada doniranih 19.081.537 dinara, uz Piksijevog trenera od poverenja, idemo na meč FRANCUSKA M21 – DANSKA M21. U prvom kolu grupne faze, mladi Trikolori svakako su nominalni favoriti u poređenju sa Dancima koji su poslednji novembarski meč odveli u X, igrajući sa rumunskim vršnjacima. Međutim, ni oni nisu baš naivni, budući da su poslednji put poraženi još u junu 2019. od mladih Pancera. Mogli bi Danci iz inata ovaj meč da pretvore u neizvestan, tako da Francuzi svakako ne treba da se raduju unapred.

„Igru zatvaram jedinicom na Francuze“!

Tako je igrao Bratislav Živković, u karijeri zapamćen i kao trener Voždovca, Radnika iz Surdulice, pomoćnik Nenada Sakića u Napretku. Moramo reći da ga veliko iskustvo u MOZZART svetu kvalifikuje za vrlo pouzdanog u odabiru realnih tipova, a kada je tako, red je da kažemo i da je upravo on, na Piksijev poziv otišao u kineski Guangdžou RF da radi kao pomoćni trener. U julu 2020. preuzeo je superligaša Inđiju. Vodio je klub u prvih devet kola takmičarske 2020/21.

Ali, sve to je istorija! Živkovićeva sadašnjost i budućnost su Orlovi. Želimo mu puno sreće, u uverenju da će mu isto poželeti i cela navijačka nacija, bez obzira na klupsko opredeljenje.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Bratislav Živković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja " Neuništivi velikog srca " Velika Obarska. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,27, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizaFSSsportsko klađenjehumanitarni tiketfudbalska reprezentacija SrbijeBratislav Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara