Humanitarni tiket u podne: Damir Mikec tipuje za lečenje mališana Vukana Stoiljkovića

Vreme čitanja: 3min | sub. 02.04.22. | 12:00

Na nišanu najboljeg srpskog strelca nail ze i sigurna pobeda Liverpula

O Damiru Mikecu, olimpijskom strelcu, reprezentativcu Srbije ne treba trošiti previše reči, ni prenagalašeno ga predstavljati. Znamo ko je, znamo i šta je, a nadamo se da će grupacija od četiri MOZZART hitca, biti raspoređena u cetar mete “Humanitarnog tiketa u podne”, odigranog za lečenje mališana Vukana Stoiljkovića.

Elem, Damir Mikec je na startu doneo odluku da odigra na sigurnu pobedu LIVERPULA protiv VOTFORDA. U poteri za Sitijem, Liverpul ne greši. Fali mu jedan bod za poravnanje, pa Klop s Firminom i ostalima veruje da je moguće ponoviti uspeh s meča, gde je Votford teško poražen sa 0:5.

Izabrane vesti

Čoveka koji je obezbedio prvo odličje za Srbiju na OI. Da se podsetimo, u disciplini deset metara vazdušni pištolj i stigao do srebrne medalje, zatim je nanišanio dvojku na meču FRAJBURG - BAJERN. Frajburg je neporažen u proteklih pet kola, a Bajern lider koji iz Lige šampiona donosi fantastičan dvomeč sa Salcbirgom. Neće Frajburgu biti lako da sačuva kožu, što nije ni u tradiciji para koji uglavnom promoviše Bajern za pobednika, ali i štiklira GG3+ ishode na kraju utakmice.

Mikec je znao kako se osvaja Evropa, jer mu je to dva puta pošlo za rukom. Oko sokolovo donelo mu je jedno drugo mesto na planeti, četiri Svetska kupa, zatim evropska i mediteranska zlata. U prestonici Japana stigao je do medalje za koju je ostao uskraćen u Pekingu, Londonu i Rio de Žaneiru, a nas sada interesuje kako će proći sa 3+ tipom na meču ČELSI - BRENFORD. Odnos snaga na terenu je takav da Čelsi možemo da okarakterišemo kao apsolutnog favorita. Brentford je u prošlom kolu poražen od Lestera, a Čelsi je dobio poslednja dva meča para, na kojima je prolazilo 0-2, a što je možda još bitnije i 0-2 tipovanje.

Za kraj imamo Mikecov GG tip na susretu SELTA – REAL MADRID. Nema povređenog Jovića u Realu, ali to ne znači da Madriđani nisu favorizovani na ovom susretu. Realu naime treba lek od teškog poraza koji mu je priredila Barselona, a Selti spas časti, pošto je poslednji meč para okončan sa 5:2. Inače, međusobne utakmice ovih timova često donosi makar GG3+ tip kao dobitan.

Tako je igrao Damir Mikec za Vukana Stoiljkovića (2021), koji boluje od Spinalne mišićne atrofije tip 1. Možete i vi da mu pomognete slanjem SMS poruke, s tekstom 1239, putem SMS-a na broj 3030.

Zapamtite, lek za SMA košta 2,5 miliona evra i potrebno je u što skorijem roku skupiti novac!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Damir Mikec će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

Pišu: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN



tagovi

humanitarni tiketDamir Mikec

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara