Humanitarni tiket u podne: Darko Rakočević tipuje za lečenje devojčice Nađe Marković

Vreme čitanja: 4min | čet. 14.12.23. | 11:06

Šef struke čačanskog Borca 1926, bira GG igru na susretu Genka sa Čukaričkim

U Čačku, kraj Morave u taboru Borca 1926 ove jeseni vlada optimizam. Zebre su jesenji prvak Spske lige Zapad, što znači da im realne ambicije sežu ka ulasku u Mozzart Bet Prvu ligu Srbije. Naime, Čačani su izbili na 40 osvojenih bodova, dok drugoplasirani FAP ima 35.

Današnjeg gosta u “Humanitarnom tiketu u podne”, trenera Borca 1926, Darka Rakočevića pitamo da li je zadovoljan postignutim?

Izabrane vesti

“U ovom trenutku situacija je povoljna, tako da ćemo sa relativno dovoljnom razlikom u odnosu na prvog pratioca moći lagodno da prezimimo. Moraćemo i da se pojačamo do proleća, ali se nadam da ove godine imamo velike šanse da se plasiramo u PLS. Čačak to zaslužuje”.

Za koga tipujemo?

“Igraćemo za našu malu sugrađanku Nađu Marković, “dete leptir”, koja se od prvih dana života suočila sa blešću, ali i činjenicom da njeni roditelji nisu želeli da je odgajaju. Za nju se zalaže Čačak, Borac i Srbija, pa ću i ja pokušati uz pomoć kompanije Mozzart”!

Krećemo od dvojke s meča ZRINJSKI – ASTON VILA. Zrinjski je poslednji u Grupi E. Aston Vila je prva i neće dozvoliti ma kakvo iznenađenje. Inače, ovde treba dobro razmisliti o tipovanju na golove, pošto je Zrinjski na prvom meču od favorizovanog rivala primio samo jedan gol. Tako su stvari stajale Birmingemu, gde je Zrinski kapitulirao tek u četvrtom minutu sudijske nadonade. Dakle, malo je falilo da dođe X.

Na meču PAOK – HELSINKI imamo 3+ tip. PAOK je prvi u Grupi G, a Helsinki poslednji. Jasno je ko je favorit, a pošto je na prvom meču bilo 2:3 za PAOK, tipovanje našeg današnjeg gosta dobija dodatnu težinu, bez dalje potrebe da ga obrazlažemo.

Dvojku imamo na meču LUDOGOREC – NORDSJILAND. Ovde će biti gusto, pošto je reč o borbi za prvo mesto u Grupi H. Ipak, nešto opravdava tip Darka Rakočevića kao izuzetno realan. Naime, prvi meč para u oktobru Nordsjiland je dobio sa čak 7:1.

Za kraj, tu je GG igra na meču GENK – ČUKARIČKI. S obzirom na to da Genk ima gol-razliku "plus jedan" (6:5), a Ferncvaroš "plus tri" (8:5), poraz mađarskog prvaka od jednog gola razlike značio bi da Belgijanci u ovom meču moraju da slave sa najmanje dva gola razlike. Dakle, domaćin mora da krene u ofanzivu, što bi Čukaričkom moglo da otvori prostora za kontranapade i učini utakmicu uzbudljivom i efikasnom.

Na kraju, Darka Rakočevića nekadašnjeg fudbalera Borca, koji je sa samo sedam godina prvi put došao na terene Gradskog stadiona kraj Morave, igrao sedam sezona za svoj matični klub, a zatim se otisnuo u Kinu, Kazahstan, skoknuo do Tajlanda, a igračku karijeru završio u Mladosti iz Lučana pokušali smo da obavestimo o ostalim društveno odgovornim naporima kompanije MOZZART. Zašto kažemo pokušali?

Detalj sa utakmice FK Borac 1926 - Polet, Lejča photography Detalj sa utakmice FK Borac 1926 - Polet, Lejča photography

“Znam, nedavno je uz javni čas fizičkog vaspitanja u kome su učestvovali osnovci i profesori fiskulture, svečano otvoren novi sportski teren u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“, koji je poneo ime legendarnog nastavnika fizičkog vaspitanja Agatona Gaja Čakajca. Zatim, tu je i čačanska Sokolana, čuveno Želovo igralište koje je postalo reper onoga što prerasta u dobru praksu vaše kompanije. Sve su to MOZZART projekti s kojima se mi kao Čačani ponosimo, a koje nam je donela vaša akcija “100 terena za jednu igru”. Davali ste i dresove bojnim klubovima. Dobro pamtim KMF Borac, Ovčar iz Markovice, i da ne ređam! U ime Borca 1926, i svih sugrađana hvala MOZZARTU, uz želju da nam svima na radost bude praznična atmosfera”, poručio je Darko koji u džepu nosi UEFA A licencu, koja ga i kvalifikuje za klupu kluba koji mu je obeležio prve fudbalske korake i kompletnu karijeru.

I, to je to od našeg uvaženonog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.464.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaBorac ČačakDarko Rakočević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara