Humanitarni tiket u podne: Do 189.000 dinara dobitka uz tipovanje Igora Duljaja na otvaranju Evropskog prvenstva

Vreme čitanja: 3min | pet. 14.06.24. | 12:00

Iskusno trenersko oko vidi pobede Nemaca, Italijana i Holanđana, a koketno bira duplu šansu na susretu Španaca sa Hrvatima...

Mesec smo započeli zagarantovanim dobitkom Žarka Paspalja, i idemo dalje... Uz tipovanje Igora Duljaja na otvaranju Evropskog prvenstva očekujemo 189.000 dinara dobitka, a nadamo se da iskusnom fudbalskom treneru neće trebati Mozzart osiguranje koje ma šta nepredviđeno da se desi dobitak fiksira na sumu od 100.000 dinara. Pravila su dakle ista, samo su mečevi izazovniji od onih u „redovnim“ okolonostima.

Igora Duljaja, legendarnog "motorina" Partizana i donedavnog trenera Crno-belih ne treba posebno predstavljati domaćim ljubiteljima fudbala. Nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore, pa potom Srbije igrao je sa puno uspeha i u Šahtjoru, a ukrajinski deo karijere okončao je u Sevastopolju i svuda je uživao poštovanje i ljubav navijača.

Izabrane vesti

Potom se otisnuo u trenerske vode, prvo u Šahtjoru, pa u Partizanu, a mi smo iskoristili priliku da ga uz pravljenje humanitarnog tiketa upitamo o ponečemu što se ne zna o njemu, kao i da čujemo njegovo mišljenje o predstojećem EP u Nemačkoj.

Koji ti je bio najlepši trenutak u karijeri?

„Svako dete ima nekog heroja, maštu i san. Svoj sam ispunio kada sam debitovao za Partizan, a potom i kada sam u reprezentaciji zaigrao sa svojim idolom Peđom Mijatovićem. Svi imamo različita razdoblja u životu, ali kada ostvariš ono o čemu si maštao kao dete je neprocenjivo“.

(Star sport)(Star sport)

S druge strane, koji ti je najgori trenutak u karijeri?

„Svaki poraz je bolan. Možda me najviše peče neuspeh sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu 2006, kao i neki porazi sa Partizanom. Ali, pokušavam da se sećam samo lepih stvari“.

Da li postoji nešto zbog čega se kaješ?

„Ne mogu da se kajem zbog nekih stvari koje sam želeo da uradim, ali sam bio sprečen. Mislim na otkaz u Partizanu. Imao sam planove, ali drugi su bili brži“.

Kakva su tvoja očekivanja od Evropskog prvenstva koje počinje večeras?

„Očekujem jedno od najlepših i najuzbudljivijih prvenstava Evrope poslednjih decenija. Imaćemo prilike da gledamo najbolje što trči za loptom, vrhunske pojedince, a među njima i naše fudbalere. Srbija je u jakoj grupi, ali ima puno individualnog kvaliteta. Najvažnija je prva utakmica, ona će dati odgovor na mnoge dileme. Smatram da su samim tim što su se posle toliko godina plasirali na EP napravili sjajan uspeh. Bio sam u njihovoj koži sa reprezentacijom, za koju je uvek čast igrati. Javnost ne bi trebalo da im pravi pritisak, bez obzira na to koliko su iskusni. Samo ih treba pustiti i bodriti. Što se favorita za osvajanje titule tiče, smatram da su to Francuzi, Englezi i Nemci“.

Naš Igor Duljaj u tipovanje kreće od jedinice sa meča NEMAČKA – ŠKOTSKA. Koji su razlozi?

„Već sam pomenuo da Nemce svrstavam među kandidate za osvajanje šampionata, delom i zbog toga što su domaćini. Naravno, to im nije jedini kvalitet. Škoti su uporni, ali nemaju razloga za optimizam“.

Da prodiskutujemo i o duploj šansi 1X sa meča ŠPANIJA – HRVATSKA...

„Radi se o nezgodnom paru. Hrvati su godinama u vrhu svetskog fudbala i mogli bi da prilično namuče Špance, pa je bolje da umesto keca preporučim duplu šansu 1X“.

Jedinica stoji kraj meča ITALIJA – ALBANIJA!

„Tako je.. Italijani su osvojili prethodno Prvenstvo Evrope, ali su u međuvremenu prilično promenili sastav, zbog čega ne spadaju u najuži krug favorita. Ipak, ovu utakmicu će sigurno dobiti“.

Za kraj, sasbim solidna dvojka na meču POLJSKA – HOLANDIJA. Koliko je rizično ovakvo tipovanje?

„Holanđani su se pred start Evropskog prvenstva suočili sa mnogo problema zbog povreda, ali ni Poljaci nisu stigli u Nemačku u najjačem sastavu. Ovde očekujem dvojku“.

Držimo palčeve da današnji tiket Igora Duljaja prođe, uz informaciju sa smo do sada u akciji ostvarili promet donacija u visini od 32.955.009 dinara. Inače, maj je bio izuzetno profitabilan za „Humanitarni tiket u podne“ koji će Savezu za školski sport Srbije donirati 609.000 dinara. Što se tiče Republike Srpske, ostvaren dobitak težak 1.418 KM, biće uplaćen Udruženju dobrovoljnih davalaca krvi Banjaluke.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaIgor Duljaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara