""
""

Humanitarni tiket u podne: Dragan Ilić tipuje za Svratište

Vreme čitanja: 3min | uto. 07.03.17. | 12:00

Poznati radijski voditelj očekuje kišu golova u Ligi šampiona

Dragana Ilića, popularnog radijskog voditelja uz koga se budimo i koji nas svakog jutra uveseljava svojom prepoznatljivom dozom humora, zamolili smo da bude učesnik naše dobrotvorne akcije „Humanitarni tiket u podne“. Kaže da se lično ne kladi, ali je želeo da MOZZARTOVOJ humanosti izađe u susret kako bi uneo radost u Svratište za decu bez roditelja u Beogradu. Nadamo se da će voditelj i autor popularnog „Dizanja“, „Buđenja“, „Buđenja sa Goricom i Draganom“ i jedan od četiri i po muškarca uspeti da osvoji dobitnu kombinazziju i obraduje svoje male sugrađane.

Izabrane vesti

Pre nego što pređemo na humanitarno sastavljanje tiketa da napomenemo da ova akcija kompanije MOZZART traje od juna minule godine, da smo imali preko 250 poznatih ličnosti, a da je ukupno donirana suma novca blizu tri miliona dinara. Novac je usmeren na 33 adrese.

Ukoliko želite da prepišete Draganov tiket, to možete učiniti OVDE

Naravno, kompanija MOZZART ovde neće stati, a danas će nam svesrdno pomoći popularni voditelj Dragan Ilić.

Prvi par na Draganovom tiketu je utakmica Lige šampiona ARSENAL - BAJERN. Prvi meč Bavarci su ubedljivo rešili u svoju korist 5:1 pa realno domaći nemaju šta da traže u revanšu, ali nikad ne reci nikad. Tobdžije nisu imale sreće ni u poslednjem meču u Premijer ligi jer su poraz doživele i od Liverpula sa 3:1. Isto su nešto ranije prošle i sa Čelsijem. Nemci imaju poslednja tri ubedljiva trijumfa, nad Hamburgerom od 8:0. Statistika međusobnih okršaja je na strani Bajerna, 3-1-5. Poslednja dva puta bilo je ubedljivo - 5:1.
„Očekujem otvorenu i napadačku igru oba tima, samim tim i golove pa se opredeljujem za dva i više pogodaka u prvom poluvremenu, 1UG 2+“, kaže za MOZZART Sport Dragan Ilić.

Naš gost, diplomirani psiholog, koji je tokom karijere vodio slušane emisije poput „TV manijak“, „Taksi B92“, „Manijaci na točkovima“… na plemenitom tiketu odigrao je i drugu utakmicu iz elitnog evropskog takmičenja, NAPOLI - REAL MADRID. Madriđani su prvi meč dobili sa 3:1. U međuvremenu su savladali Eibar sa 4:1, a Napoli je iznenadio Romu u Rimu i slavio sa 2:1. Statistika beleži samo jedan duel ova dva tima.
„Ponovo ću oprobati sreću s golovima, 3+, nadam se da će strelci biti za toliko raspoloženi.“

Dragan, koji je dve decenije proveo radeći na radiju B92, potom je sa Goricom Nešović prešao na Radio Beograd, Indeks, S2, ali se oprobao i kao TV voditelj, odigrao je i treći meč koji je odabrao iz Čempionšipa, ROTERAM - BRAJTON. Domaći drže fenjer u ligi, a gosti zauzimaju sjajnu drugu poziciju, iza Njukasla. Roteram je u crnoj seriji poraza, međutim, i favoriti na meču imaju poslednja dva neuspeha. Ko će prekinuti niz poraza ostaje da se vidi. I statistika je na strani bolje plasirane ekipe, ali ne ubedljivo 3-2-6. Brajton je dobio poslednji međusobni meč sa 3:0.
„Igram dvojku na Brajton.“

PREPIŠI DRAGANOV TIKET

Ilić koji je oženjen poznatom televizijskom voditeljkom Živanom Šaponjom Ilić sa kojom ima dva sina Danila i Matiju zaključio je humanitarni tiket duelom NOTINGEM FOREST - BRENTFORD. Oba tima su bliža donjem domu, ali su gosti bolje plasirani, imaju suficit od samo četiri boda. Čuveni Notingem je seriju neuspeha prekinuo remijem i pobedom. Gosti imaju iz tri poslednja okršaja dve pobede i remi. Tri poslednje međusobne utakmice dobio je Brentford.
„Ponovo pokušavam da s golovima napravim dobitnu humanitarnu kombinazziju, 3+“, zaključio je dobrotvorni tiket Dragan Ilić koji će eventualni dobitak donirati Svratištu za decu bez roditeljskog staranja.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2120 ENG 2 Nott.Forest - Brentford ug 3+ 1,60
Uto 20:45 2122 ENG 2 Rotherham - Brighton ki 2 1,42
Uto 20:45 6413 Arsenal - Bayern 1ug 2+ 2,10
Uto 20:45 6414 Napoli - Real Madrid ug 3+ 1,40

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizaDragan Ilićhumanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara