Humanitarni tiket u podne: Dragan Kobiljski tipuje za biblioteku Doma kulture “Studentski grad”

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.10.19. | 10:14

Član stručnog štaba odbojkaške reprezentacije Irana cilja dobitak od 238.000, 00 dinara

Ono što je pošlo za rukom odbojkašima Srbije na Evropskom prvenstu u Parizu uspeli su i odbojkaši Irana na 20. prvenstvu Azije. Reprezentativci obe selekcije okitili su se zlatnim medaljama na velikim takmičenjima, a na pobedničkom postolju zajedno sa Irancima našli su se trofejni trener i selektor Irana Igor Kolaković i asistent Dragan Kobiljski.

Iranci, predvođeni Kolakovićem, Kobiljskim i Mišićem i dalje su na Svetskom kupu u Japanu. Ostalo im je da odigraju utakmice protiv Italije, Poljske i danas Japana.

Izabrane vesti

Između trijumfa nad Argentinom i današnjeg meča Dragan Kobiljski sastavio je MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne u kome smo do sad donirali ravno   13.438.990, 00 dinara. Ukoliko plemeniti listić “prođe” Dragan će ući u grupu dobrotvornih kladilaca sa dobicima većim od 100.000, 00 dinara u kojoj su Čola, Teo, Kusturica, Bajaga, Trinkijeri i mnogi drugi.

Kompanija MOZZART je, pored svih ostalih društveno odgovornih akcija, donirala preko 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji.

Inače, naš današnji gost je igračku karijeru gradio u Partizanu od 1989. do 1997. godine. Nekadašnji kapiten “crno – belih” je odabrao tri fudbalske utakmice iz kvalifikacija za EURO. Prva, MAĐARSKA – AZERBEJDŽAN. Mađari su dobili sva četiri međusobna duela, a najubedljivija pobeda bila je od 4:0. Gosti u grupi “E” imaju samo bod i gol razliku od 5:13. Međutim, Mađari su posle tri pobede izgubili od Sokolova, Slovaka i Hrvata.
“Na početku nadam se goleadi, pet plus”.

Bivši odbojkaš podgoričke Budućnosti, francuskih klubova Rena, Tuluza i Ajačija fokusirao se na duel BELORUSIJE i HOLANDIJE. Domaći imaju četiri boda, četiri poraza, a gosti četiri trijumfa i 12 poena u kvalifikacionoj grupi “C”. Na poslednjoj utakmici Belorusije nije bilo golova dok Lale imaju tri trijumfa u nizu. Statistika je na strani Holanđana, 2:0:7.
“Sad biram kombinaciju, iz dva u dva, uz tri plus”.

Na red je došla i najveća kvota na listiću, od 3.90, za prelaz iz iksa u dvojku, a na meču KIPAR – RUSIJA. Gosti su dva puta minimalcem dobijali rivala. Kiprani imaju pozitivan niz na tri meča, Rusija je u seriji od šest pobeda. Jednom su gosti dobili Kipar sa 4:0.
Iz iksa u dvojku”, konstatovao je Kobiljski koji je već sarađivao sa Igorom Kolakovićem u ACH volley. Dragan je bio u stručnom štabu Nikole Grbića, a ima zlato iz Svetske lige sa Srbijom. Igor Kolaković je jedan od trofejnijih srpskih trenera.

Ukoliko postoji raspoloženje za donaciju Domu kulture “Studentski grad”, pre svega za biblioteku koja je oštećena u junskim poplavama, evo i tekućeg računa DKSG: 840 –497668 – 51.

MOZZART upućuje donaciju i u Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Dragana Kobiljskog  dobitak će biti doniran i za  Gradsku organizaciju Crvenog krsta  - Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Piše: Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com          


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara