Humanitarni tiket u podne: DRAGAN PETROVIĆ PELE potencijalni dobitak namenjuje za lečenje Gavrila Đurđevića, pošaljite 973 na 3030

Vreme čitanja: 5min | ned. 02.05.21. | 11:07

Redovni profesor na FDU i poznati srpski glumac čestita praznik, a u derbiju Junajteda i Liverpula očekuje tri plus!

Srpski je glumac i redovni profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Diplomirao je u prvoj klasi profesora Vladimira Jevtovića, zajedno sa Draganom Bjelogrlićem, Miloradom Mandićem, Vesnom Trivalić, Srđanom Todorovićem, Slobodanom Ninkovićem, Mirjanom Joković i Vesnom Stanojević.

Dobitnik je velikog braja nagrada za ostvarenja u pozorištu, na filmu i televizijskim serijama. Neke od poslednjih uloga koje je radio i koje priprema su u filmu “Ime naroda”, “Bilo jednom u Srbiji”, “Princ Rastko Srpski”…Oženjen je glumicom Olgom Odanović, sa kojom ima dvoje dece.

Izabrane vesti

Pre nego što Pele krene u plemenito tipovanje dozvolite da Vam čestitamo Uskrs pozdravom “Hristos vaskrse – Vaistinu vaskrse”.  Započinjemo sa Serijom “A”, SASUOLO – ATALANTA. Klub iz Bergama ima 11 bodova manje od Intera dok je suficitu od 16 poena u odnosu na Sasuolo. Domaći tim je u seriji od četiri trijumfa, Atalanta nije izgubila poslednjih šest mečeva. Statistički posmatrano Atalanta je u prednosti, 2:4:14, uz najubedljiviju pobedu gostujućeg sastava sa 5:1.

“Da pokušam sa četiri plus”.

Mozzartov gost trenirao je ragbi u Partizanu, ali zaista kratko, taman toliko da i nije vredno pomena. Zapravo, to je tek kasnije otkrtio. Peleta je interesovalo samo tračanje. I dan danas, nije prestao da trči. Ostajemo na Čizmi, BOLONJA – FJORENTINA. Sinišini izabranici imaju lošiji skor, 5:16:16, u odnosu na Ljubičaste. Najubedljivija pobeda Firence je sa 4:0. Na poslednjem okršaju dva sastava nije bilo golova, a trenutno ih deli četiri boda. Domaći imaju veće kadrovske probleme, poslednji poraz od Atalante od 5:0 dok je Fjorentina sa Juventusom odigrala nerešeno.

“Dupla šansa X2”.

Sportske uzore srpski glumac imao je u Moki Slavniću, Draganu Kićanoviću, Duciju Simonoviću, Draganu Džajiću, Dragoslavu Šekularcu, Saši Đorđeviću, Duletu Saviću, Bobeku, Moci Vukotiću, Draganu Manceu, Hasanagiću...Iz sveta glume, dragi i bliski su mu svi vaspitači, kolege i koleginice od kojih je kontinuirano učio i još uvek uči. Prelazimo na Ostrvo, MANČESTER JUNAJTED – LIVERPUL. Đavoli imaju 13 bodova više od Redsa. Na poslednjim utakmicama ostvarili su šest pobeda i remi. Vučica je nastradala sa 6:2. Liverpul ima tri nerešena ishoda. Međusobni odnos je 31:14:20 i Junajted je trijumfovao sa 3:2 u poslednjem okršaju.

“Nadam se većem broju golova, UG 3+”.

Pele svim srcem navija za Partizan! Od glumačkih uloga voli Lazu iz Lepih sela. Od 21.00 sat počinju poslednje dve utakmice na dobrotvornom listiću, prvo neku rečenicu o duelu, VALENSIJA – BARSELONA. Katalonci su dobijali Slepe miševe i sa 7:0. Ukupan odnos je 14:18:32 i poslednji duel okončan je rezultatom 2:2. Barsa je dozvolila poraz od Granade dok je Valensija odigrala 1:1. Ukoliko želi da sustigne Jorgandžije Barsa bi morala da uknjiži bodove.

“Dvojka”.

Od sportskih događaja Pele pamtiti Istanbul iz 1992. godine i Saletovu trojku za Partizanovu titulu Kupa evropskih šampiona. Naravno, seća se 1991.godinae kada je FK Crvena zvezda postala prvak Evrope.Tih godina, koje za Srbiju i naš narod nisu bile ni malo jednostavne, od scenskih događaja izdvaja snimanje i premijeru filma “Lepa sela lepo gore”. Poslednja odrednica je kneževina, MONAKO – LION. Olimpik ima četiri boda manje od rivala. Monako na devet mečeva nije osetio ukus poraza. Lion je u poslednjoj utakmici poražen od Lila, a pre toga od Monaka sa 2:0. Ipak, Lion ima bolji međusobni skor, 19:14:23.

 “Tri i više golova”, zaključuje plemenito tipovanje naš glumac DRAGAN PETROVIĆ PELE koji potencijalni dobitak namenjuje za lečenje Gavrila Đurđevića, pošaljimo 973 na 3030.

Peleta sada bliže upoznajemo sa našim društveno odgovornim poslovanjem.

Kompanija Mozzart je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Takođe, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.328.137 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić i Nenad Nerandžić.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Centar za odvikavanje od bolesti zavisnosti, Marjanovac, Laktaši. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tikettiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara