Humanitarni tiket u podne: Dragan Radosavljević tipuje za pomoć teško ranjenima u Malom Orašju

Vreme čitanja: 3min | sre. 14.02.24. | 11:43

Fudbaler Inđije čeka keca sa Parka prinčeva i 3+ sa Olimpika

Naše današnje druženje u rubrici „Humanitarni tiket u podne“, do potencijalno dobitnog listića pokušaće da dovede fudbaler Inđije Dragan Radosavljević. U svojoj dosadašnjoj karijeri igrao je za Borac iz Čačka, Slogu iz Požege, Polet Ljubić, Sinđelić i Zlatibor. Dakle, iskustvo mu ne nedostaje.

Potencijalni dobitak od ovog tipovanja namenjen je za pomoć teško ranjenima u Malom Orašju. Sećate se, reč je o nastradalima u stravičnom zločinu koji se prošle godine dogodio u mladenovačkim selima Dubona i Malo Orašje.

Izabrane vesti

U to ime, idemo na GG tip s meča BOLONJA – FJORENTINA. Neraspoloženje navijača i jedne i druge strane svakako je uslovljeno ne tako dobrim rezultatima. Razlika od samo dva boda u korist Bolonje svakako je nadoknadiva na ovom meču za Fjorentinu, pa treba očekivati tvrd meč. Tako je bilo i pre mesec dana kada je Fjorentina u Kupu Italije dobila Bolonju, ali tek na penale.

Idemo na kombinaciju 1+I&1+II sa utakmice STOUK – KPR. Stouk je vezao četiri poraza, a KPR se bori za goli život. Ova utakmica možda može da bude i neizvesna, ali treba znati i da je na poslednjem meču para u novembrz KPR slavio sa 4:2. Statistički posed lopte oba tima bio je izjednačen, s tim što je Stouk imao manje šuteva u okvir gola.

Tip 3+ imamo na meču LACIO – BAJERN. Bjankoćelesti predstavljanu jedan od najmanje ubedljivih napada Serije A i nema igrača koji se nametnuo golovima. Dok je ekipi iz sredine tabele Serije A najbolji strelac Imobile sa pet golova, Bajernova udarna igla Hari Kejn trenutno lider u trci za Zlatnu loptu sa 24 ligaška pogotka. Gigant sa Alijanc arene ima problema sa povredama krilnih igrača pošto su odsutni Koman i Gnabri, a nastup Alfonsa Dejvisa je upitan.

Za kraj, tu je jedinica na meču PSŽ – SOSIJEDAD. Sosijedad uživa još malo u Ligi šampiona, sledeće sezone teško da će se plasirati i u Ligu Evrope. Osim ako ne osvoji Kup kralja ili Ligu šampiona, pošto u prvenstvu Španije su male šanse da će se probiti više od šeste pozicije. Španski tim i PSŽ se nikada do sada nisu sastajali, Baskijci su od francuskih timova igrali samo protiv Olimpika iz Liona i Monaka. Protiv Liona imaju po dve pobede i poraza, dok su sa Monakom 2021. godine odigrali 1:1 kod kuće, dok su u Kneževini poraženi sa 2:1.

Treba reći i da je tim Inđije prvi deo šampionata u PLS-u okončao na vicešampiosnkoj poziciji koja direktno vodi u superligaško društvo u narednoj 2024/25 sezoni. Što se tiče priprema zeleno-beli su iznenađujuće poraženi rezultatom 0:1 od novosadskog Kabela, da bi 27. janura savladali ekipu IMT-a minimalnim rezultatom 1:0. Treći susret doneo je remi protiv novosadske Mladosti GAT (1:1), a zatim senzacija! Inđija je u Subotici sa 2:0 savladala ekipu Spartaka. Na kraju, Inđija je potukla pančevačkog usperligaša, Železničar, rezultatom 3:0.

To je sve o Inđiji, a mi uz Dragana Radosavljevića želimo da proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.890.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

PLSDragan Radosavljevićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara