""
""

Humanitarni tiket u podne: Dušan Kecman tipuje za Dušana Todorovića iz Kušiljeva

Vreme čitanja: 3min | uto. 11.04.17. | 12:00

Legenda i trenutno pomoćni trener Partizana gađa keca na Dortmund!

 

Plemenita akcija kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“ kreće se u željenom smeru. Priželjkivali smo da prebacimo i treći donirani  milion i to nam se ostvarilo zahvaljujući našim humanitarnim kladiocima košarkašu podgoričke Budućnosti Seadu Šehoviću i reprezentativnom odbojkašu Aleksandru Atanasijeviću. Tačna suma koju je MOZZART donirao u našoj akciji iznosi 3.021.253 dinara. Novac je otišao na preko 35 adresa među kojima su: Institut za onkologiju i radiologiju Srbije, Koš za sreću, Podrži život, Porodilište bolnice u Lazarevcu, Sivi dom u Kruševcu, Udruženje za borbu protiv retkih bolesti Život, Vera Blagojević iz Banje Koviljače, Dom kulture u Ravnom selu...

Izabrane vesti

MOZZARTOVU akciju je podržalo preko 300 poznatih ličnosti iz svih sfera društvenog života - glumci, muzičari, novinari, pisci, sportisti, treneri, sportski radnici…

Danas smo humanitarni tiket rezervisali za legendu Partizana Dušana Kecmana koji će pokušati da se priključi dobitnicima iz crno-bele porodice, a da se podsetimo to su bili: Stefan Birčević, Moca Vukotić, Radomir Antić, dr Moma Jakovljević, Uroš Tripković, Vlado Šćepanović, Marko Ivanović

Uz najlepše želje krećemo sa Dušanom u novo humanitarno tipovanje!

Prva utakmica po odabiru našeg gosta dolazi iz Lige šampiona, DORTMUND - MONAKO. Četvrtfinale, prvi meč dva tima. Borusija je bila u pozitivnoj seriji koju je prekinuo Bajern visokom pobedom od 4:1. Kneževi imaju osam pozitivnih rezultata, uz takođe visok poraz od PSŽ-a. Dve ekipe dosad nisu odmeravale snage.
„Plemeniti listić započeću kecom na Dortmund“, kaže za MOZZART Sport Dušan Kecman.

PREPIŠI KECMANOV TIKET

Dule, koji se košarkaški izgrađivao u Beopetrolu kad je i proglašen za najkorisnijeg igrača lige, ali najveću slavu stekao je igrajući za Parizan sa kojim se okitio prvo sa dve titule državnog prvaka, kojima je kasnije dodao još dve, zatim dve Jadranske lige i Kup Radivoja Koraća, opredelio se da na dobrotvorni tiket stavi i meč giganata JUVENTUS - BARSELONA. Stara dama ima 16 poslednjih pozitivnih ishoda, većinom trijumfa i samo jedan poraz, od Napolija. Katalonci su ostvarili osam pozitivnih ishoda, ali u poslednjih deset mečeva imaju i dva poraza. U poslednjem kolu Primere izgubili su od Malage sa 2:0.
„Odigraću iks u prvom poluvremenu.“

Posle pokorene Evrope s Panatinaikosom, Kecman se ponovo vratio u crno-beli tabor i okitio se novim odličjima, uzeo je triplu krunu i igrao na Fajnal foru Evrolige. Dule se opredelio da na plemenitom listiću nađe mesto i za utakmicu SLOVAN - ZEMPLIN. Polufinale slovačkog kupa, a tim iz Bratislave je dobio prvi susret sa 2:1. Slovan ima osam pozitivnih ishoda i jedan, poslednji, minimalni poraz. Statistika međusobnih susreta je 6-4-0.
„Još jedan kec na dobrotvornom tiketu.“

Kecman, koji je evropsku slavu pokupio trojkom koju je postigao sa pola terena, na 0,6 sekundi do kraja meča sa Cibonom, kad je Partizanu doneo novu ABA ligu, odigrao je i utakmicu MALME - SUNDSVAL. Domaći su u sredini tabele, gosti su treći. Malme ima šest pozitivnih ishoda i samo jedan poraz iz poslednjih sedam mečeva. Sundsval takođe sedam utakmica ne zna za poraz.
„Očekujem golove jer ih uvek bilo u susretima ova dva tima, 3+.“

Dušan je odigrao i košarkašku utakmicu iz francuske lige LE MAN - TULON. Gosti imaju pet poslednjih neuspeha, a domaći dve pobede.
„Kec“, zaključio je humanitarni tiket trener u stručnom štabu Partizana Dušan Kecman koji će eventualni dobitak usmeriti za dvogodišnjeg Dušana Todorovića iz sela Kušiljeva kod Svilajnca koji je oboleo od neuroblastoma, najtežeg oblika malignog oboljenja kod dece.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:30 4452 SVK K Slovan B. - Zemplin ki 1 1,30
Uto 18:30 5408 ŠVE 1 Malmo - Sundsvall ug 3+ 1,50
Uto 20:45 6401 Dortmund - Monaco ki 1 1,70
Uto 20:45 6402 Juventus - Barcelona 1pp X 2,05
Uto 20:00 7311 FRA 1 Le Mans - Toulon ki 1 1,30

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizaDušan Kecmanhumanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara