Humanitarni tiket u podne: Duško Tošić tipuje za lečenje mališana Đorđa Bukvića

Vreme čitanja: 3min | sre. 15.11.23. | 11:14

Proslavljeni fudbaler od Orlova i Belgijanaca očekuje GG ishod

Sve u svemu - Duško Tošić! Suština priče je u GG tipu na meču Orlova sa Belgijom. Dakle, toliko o poslednjoj probi naših momaka pred odlučujući susret Srbije sa Bugarskom u Leskovcu. Ako nas pitate, kako i zašto, onda je izbor gosta realno optimalan, budući da fudbalske kompetencije iskusnog levog beka, ili štopera ne dolaze pod znak pitanja.

Pošto ništa, ali baš ništa više nije potrebno reći o Dušku Tošiću, nekadašnjem fudbaleru OFK Beograda, Zvezde, Portsmuta, te Real Betisa i na koncu Kasimpaše, (sve klubove nismo ni naveli), red je da saopštimo da će eventualni dobitak u iznosu od 103.400 dinara otići za lečenje mališana Đorđa Bukvića (2018) koji je uključen je u intenzivni defektološko-logopedski tretman. Od 2021. godine leči se na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde su mu ustanovljene dijagnoze: dečiji autizam, prožimajući poremećaji razvoja i epilepsija. Sredstva su potrebna za tretmane matičnim ćelijama, laboratorijske analize, suplemente, logopedsko-defektološke tretmane, kao i za hiperbaričnu komoru, za šta je otvoren račun preko Fondacije “Budi human”.

Izabrane vesti

Za Đorđa, uz Duška Tošića krećemo u tipovanje od 0-2 tipa s meča ETIOPIJA – SJERA LEONE. Nema favorita, a pobednik može biti ma ko. Tako bar izgleda po sastavima i pređašnjem učinku selekcija. Ove dve ekipe se nisu videle od 2021. godine, kada je na njihovom prijateljskom meču došao X, a golovi ostali netaknuti. Videćemo da li će večeras biti efikasnije.

Na meniju je i GG tip na meču dana u režiji BELGIJE i SRBIJE. Ideja selektora Stojkovića je, očigledno, da se ekipa kroz jake provere priprema za prvenstvo Evrope. Belgija za početak. Orlovi neće biti kompletni, nedostajaće im povređeni Sergej Milinković-Savić, ali tu su ostali asovi, predvođeni Tadićem, Mitrovićem, povratnikom Vlahovićem. Meč sa Belgijom pokazaće gde je Srbija danas u odnosu na najjače timove Evrope.

Na meču IZRAEL – ŠVAJCARSKA kombinujemo X2&2+. Sajdžije imaju bod manje od Rumuna, ali i meč manje. Dosta su oni puta išli putem remija, a Izrael koji ima 11 bodova ne može značajno da ih uzdrma. Istorijski gledano na četiri od poslednjih pet mečeva para dolazio je X. Bitan je tek poslednji susret koji je Švajcarska dobila sa 3:0.

Utakmicu FA kupa Engleske, KRAJ VEJL – ČARLTON, pratimo uz 3+ tip. Ovo je ponovljena utakmica, a prva je okončana sa 1:1. Imajući u vidu sastave timova, Čarlton kao trećeligaš treba da ima znatno jači tim. Kraj Vejl će se verovatno braniti sa svih 11, pa dokle izdrži.

Isti tip imamo i na utakmici SANTA TEKLA – PLATENSE. U savlardosrkoj Aperturi, igra se derbi fenjera. Dakle, reč je o najlošijim ekipama u takmičenju koje umeju da prime dosta golova. Eto prilike i za nas da ostvarimo uspeh i da nam svima uz Duška Tošića prođe još jedan tip.

I, to bi bilo sve od Duška Tošića, koji je sa reprezentacijom Srbije do 21. godine osvojio drugo mesto na M21 Evropskom prvenstvu 2007. u Holandiji. Za seniorsku reprezentaciju Srbije u dresu Orlova debitovao je 15. novembra 2006. u prijateljskoj utakmici protiv Norveške. Za nacionalnu selekciju odigrao ukupno 18 mečeva i postigao jedan gol. 

Hvala našem današnjem gostu na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz nadu da ćemo već u toku večeri konstatovati novu plemenitu pobedu. Napominjemo da je do sada ukupno donirana cifra u „Humanitarnom tiketu u podne“, došla do iznosa od 29.868.409 dinara. Očekujemo novi plus! 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaDuško Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara