Humanitarni tiket u podne: Goran Denić tipuje za ŽKK Ča Basket

Vreme čitanja: 3min | uto. 08.08.23. | 11:30

Trener perspektivnih čačanskih košarkašica od Brage i TSC-a očekuje GG ishod

Od maja znamo da je ekipa ČA Basketa iz grada košarke novi je drugoligaš u sezoni 2023-2024. Najveće zasluge idu čačanskim devojkama koje su bile deo ovog tima ali takođe i veliki deo odgovornosni za njihove dobre idu čoveku koji je verovao u njih i vodio ih do ulaska u viši rang.

Trener ekipe Goran Denić, današnji je gost “Humanitarnog tiketa u podne”, a on je odlučio da potencijalni dobitak prosledimo upravo za Ča Basket.

Izabrane vesti

Pa da krenemo od jedinice s meča KOPENHAGEN – SPARTA PRAG. Danci su lako izašli na kraj sa Breidablikom, ali Sparta je imak iz neke druge dimenzije. To samo znači da će Česi i u gostima igrati za aktivan rezultat u dvomeču, pred koji su zabeležili tri jako lepe pobede u domaćem šampionatu. Ako ćemo pravo, Kopenhagen sem prednosti domaćeg terena nema nikakve dodatne adute u odnosu na Spartu.

Sledi GG3+ sa utakmice PSV – ŠTURM GRAC. Posle osvajanja Superkupa Holandije, odnosno pobede u derbiju s Fajenordom, PSV ima puno pravo da se nazove favoritom na susretu sa Šturmom. Austrijancima ne preostaje ništa drugo sem da se brane sa svih 11, budući da su kadrovski mnogo tanji, zbog čega im mnogo pluseva ne dodeljujemo ni na konto dve vezane pobede na početku nacionalnog šampionata.

Duplu šansu X2 imamo na meču AEK – DIN. ZAGREB, koji je odložen zbog nemilih scena između navijača dva kluba, koji su nažalost okončani jednim smrtnim ishodom, te masovnim hapšenjima vinovnika nereda. Dakle, u ovom slučaju umesto bet analize možemo da izrazimo jedino žaljenje zbog svega, te da konstatujemo da ćemo na ovom paru računati kvotu jedan.

Za kraj, tu je GG sa udarnog meča dana u režiji BRAGE i TSC-a. TSC je doveo nekoliko domaćih fudbalera i samo jednog stranca iz Mađarske, kvalitetom je proširio sastav, ali ipak, nije bilo neke jake investicije, nije nijedna „bomba“ eksplodirala u Bačkoj Topoli. Iznenađenja u fudbalu su uvek moguća i svakako da ćemo biti svim srcem uz TSC, ali realnost kaže da je Braga veliki favorit u ovom dvomeču.

I, to bi bilo sve od trenera Gorana Denića, koji potvrđuje da je Ča Basket od svog osnivanja 2012 g. akcenat stavio na rad sa mlađim kategorijama .

“Igračice našeg kluba su igrale i imale zapažene rezultate u ligama koje je organizovao Košarkaški savez Srbije, a nekoliko naših igračica je igralo za kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije na Evropskim prvenstvima direktno iz našeg kluba što je za nas velika čast i potvrda dobrog rada”, kaže Denić, pa nastavlja.

“Ove godine je naš mladi tim ostvario plasman u nacionalni rang takmičenja , drugu saveznu ligu Srbije što podrazumeva organizaciju kluba na višem nivou u operativnom, kadrovskom i finansijskom smislu”, za Mozzart Sport izjavljuje naš današnji gost koji se nada da će klubu posredstvom ovog tiketa obezbediti donaciju u iznosu od 156.200 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg današnjeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Kolege, na terenu, najbolje znaju kome je pomoć neophodna!

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara