Humanitarni tiket u podne: Ivan Miladinović tipuje za mališane iz Zvečanske

Vreme čitanja: 3min | pon. 22.01.24. | 11:53

Fudbaler Sočija, iz daleke Rusije vidi da dolazi 3+ tip u Brajtonu

Half iz Ćuprije, Ivan Miladinović, u ovom momentu na zadatku u Sočiju, današnji je gost rubrike plemenitog tipovanja. Prođu li njegove predikcije koje se uklapaju i u ono što je redakcija Mozzart Sporta danas objavila u rubrici „Predlozzi i tipovanja“, potencijalni dobitak prosledićemo Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“.

Miladinović je u Rusiju stigao pre šest godina posle jedne sezone u niškom Radničkom. Pristupio je Sočiju, koji je tada bio drugoligaš, ali se već za 2019/20. izborio za mesto u najboljem društvu. Dve godine zatim pripao mu je i naslov vicešampiona, iza neprikosnovenog Zenita. Pošto je prethodno, 2020/21, zauzeo pet mesto, izašao je prvi put u Evropu, a u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije izbacio ga je Partizan. Nerešeno je bilo u obe utakmice (1:1 u Sočiju, 2:2 u Beogradu, a crno-beli prošli dalje na penale s 4:2). Baš u toj sezoni Miladinović je pozajmljen Nižnjem Novgorodu, takođe prvoligašu.

Izabrane vesti

Pa da krenemo u tipovanje uz dvojku sa meča NAPOLI – INTER. U finalu Superkupa Italije ima da gori od uzbuđenja. Pošto je ovo takva utakmica, ne možemo da kažemo da Napoli nema šansu, već moramo reći da je Inter na poziciji umerenog favorita pred meč sa rivalom koga je u decembru tukao sa 0:3.

Fudbaler Sočija ide na realnih 3+ sa meča BRAJTON – VULVERHEMPTON. Na tabeli u sredini, ali su Vulvsi u fenomenalnoj formi, u samom vrhu elitne engleske divizije. Ako se gledaju svi frontovi, nanizali su četiri pobede i remi u pet poslednjih kola. Ali, teško se nose bodovi iz Brajtona, koji ponovo ima priliku da preskoči Mančester junajted. I Galebovi imaju četiri utakmice bez poraza za sobom, kao i četiri uzastopne pobede nad Vulvsima i to u mečevima gde je prštalo od golova (4:1, 6:0, 3:2, 3:0).

Pređimo na dvojku sa meča ZELENORTSKA OSTRVA – EGIPAT. Ovde nećemo mnogo da polemišemo, već ćemo reći da uz Salaha i kompaniju Egipat ima sve adute u svojim rukama. Jeste, umeo je njihov rival da pokazuje zube, ali mi mislimo da u stručnom štabu Egipćana dobro znaju šta i ko ih čeka.

Za kraj, tu je tu je dvojka sa meča GRANADA – ATL. MADRID. Dve spektakularne utakmice protiv Real Madrida su iza Atletika, jednu je dobio, jednu izgubio. Ali, u dobroj formi dočekuje nastavak borbi u Primeri. Jorgandžije kao veliki favoriti idu u Granadu, koja je pretposlednja, sa samo dve pobede od početka sezone. Na tri poslednja međusobna susreta na stadionu „Los Karmenes“ viđena su sva tri ishoda.

I, to bi bilo sve od fudbalera koji je u zemlji igrao za Jagodinu i Radnički iz Niša. Pitamo ga, ima li nešto da poruči čitaocima Mozzart Sport portala?

“Želim da izrazim divljenje za humanitarne akcije koje sprovodite i da kažem da je koncepcija koju imate zanimljiva pre svega sa sportskog aspekta. Naravno, prati se sve pa mi je drago što sam i ja koji sam u Rusiji već šest godina pozvan da zaigram s vama”

Želimo da baš sa Ivanovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.714.309 dinara. Njemu naravno želimo puno uspeha u nastavku karijere.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketIvan MiladinovićSočisportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara