Humanitarni tiket u podne: Ivan Obradović tipuje za Fondaciju “Budi human”

Vreme čitanja: 3min | uto. 02.01.24. | 11:52

Nekadašnji fudbaler Partizana očekuje GG tip na meču Vest Hema i Brajtona

Naš današnji gost, Ivan Obradović u Partizan je došao 1997. godine nakon čega je prošao sve mlađe kategorije ovog kluba. Debi u seniorskom fudbalu je imao u Partizanovoj filijali Teleoptiku tokom sezone 2006/07. u Srpskoj ligi Beograd. Svoj debi u prvom timu Partizana je imao 22. aprila 2007. u prvenstvenom susretu protiv Vojvodine. Sa Partizanom je osvojio dve duple krune, u sezonama 2007/08. i 2008/09. a odigrao je ukupno 55 prvenstvenih susreta na kojima je postigao jedan gol.

Po odluci Ivana Obradovića, potencijalni dobitak će biti namenjen Fondaciji “Budi human”.

Izabrane vesti

Krećemo od jedinice s meča HETAFE – RAJO VALJEKANO. Duel dva tima koja su 2024. godinu dočekala u miru i tišini sredine tabele. Razlika je ta što je Hetafe nanizao četiri utakmice bez poraza, dok je Rajo u lošoj formi sa čak osam mečeva u Primeri bez trijumfa. Njihova tri poslednja susreta završena su nerešenim rezultatom.

Takođe jedinicu imamo i na meču REAL SOSIJEDAD – ALAVES.  Sosijedad je apsolutni favorit u ovom meču, jer ga dočekuje uz seriju od šest utakmica bez poraza. Možda je, ipak, mogao malo bolje u dva poslednja kola, osvojio je tek dva boda protiv Betisa i Kadiza. Alaves je izgubio tri poslednja meča, a na pobedu nad Sosijedadom čeka od 2020. godine.

Uz utakmicu VEST HEM – BRAJTON ide GG tip. Dva kluba koja ne spadaju u krem engleskog fudbala, ali koja prikazuju u poslednje vreme sjajne igre. Vest Hem je u seriji od tri vezane pobede u Premijer ligi, tukao je i Mančester junajted i Arsenal, tako da sa zvanjem blagog favorita dočekuje ovaj meč. Na poslednja dva susreta ova dva kluba viđena su po četiri gola.

I za kraj, tu je GG igra na meču VALENSIJA – VILJAREAL. Obe ekipe su 2023. godinu ispratile pobedama u Primeri, pa će biti zanimljivo da li će neka na isti način ući u 2024. Valensija bolje stoji na tabeli, mada je razmak svega četiri boda. Njihovi dueli su uvek tesni, a zanimljivo je da ekipa koja je bila gost nije dobila utakmicu od 2019. godine.

Inače naš današnji gost je 2009. godine potpisao petogodišnji ugovor sa španskom Saragosom. U leto 2013. godine je raskinuo saradnju sa Saragosom. Nakon toga je neko vreme trenirao sa beogradskim Radom. 

U martu 2014. godine Obradović je nakon probe potpisao ugovor sa belgijskim prvoligašem Mehelenom. Tu je igrajući pod stručnom palicom trenera Aleksandra Jankovića uspeo da oživi karijeru čiji su razvoj usporile povrede. U sezoni 2014/15. je bio standardan na poziciji levog beka, neretko i levog krila, računajući sva takmičenja odigrao je 43 utakmica, na kojima je postigao dva gola, a čak osam puta bio u ulozi asistenta.

U junu 2015. je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Anderlehtom. U najtrofejnijem belgijskom klubu je proveo naredne četiri sezone i za to vreme je odigrao 90 mečeva u svim takmičenjima. Postigao je jedan gol i upisao sedam asistencija, a osvojio je jedno prvenstvo i Superkup Belgije. Obradovićev period u Anderlehtu je imao uspone i padove.

U julu 2019. godine je potpisao ugovor sa Legijom iz Varšave. U junu 2020. je sporazumno raskinuo ugovor sa Legijom. Početkom oktobra 2020, Obradović se vratio u Partizan, potpisavši ugovor do kraja 2020/21. sezone. U maju naredne godine produžio je ugovor na još godinu dana. Po odlasku iz Partizana okončao je profesionalnu karijeru.

Debi za seniorsku reprezentaciju Srbije je imao 6. septembra 2008, u kvalifikacionom meču za Svetsko prvenstvo 2010. protiv Farskih ostrva u Beogradu. Svoj prvi gol u dresu reprezentacije je postigao 15. oktobra 2008. protiv Austrije. Bio je učesnik Svetskog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi.

I, to je to od našeg uvaženog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.556.609 dinara

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama



tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaIvan Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara