""
""

Humanitarni tiket u podne: Josip Projić tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 5min | pet. 13.10.17. | 12:00

Fudbaler Željezničara očekuje golove na meču Lion - Monako!

Poštovani kladioci MOZZARTA i dragi čitaoci našeg portala evo bližimo se i 500. izdanju Humanitarnog tiketa u podne koji priređuje kompanija MOZZART. Samo da Vas podsetimo da smo dosad u plemenitom listiću imali tačno 69 poznatih ličnosti koje su imale dobitne tikete. Uz njihovu pomoć, kompanija MOZZART je, iz sopstvenih izvora, donirala ravno 4.662.715 dinara.

Izabrane vesti

Dakle, bližimo se i 500. učesniku u našoj plemenitoj akciji, ali i petom doniranom milionu!

Pored Humanitarnog tiketa kompanija MOZZART ima niz društveno odgovornih akcija. Da se podsetimo…

Pomogli smo mnogim mladim naučnicima, studentima, ali i mnogima drugima kojima je pomoć bila neophodna. Srbija je ove godine po prvi put imala predstavnike na prestižnom međunarodnom turniru mladih fizičara u Singapuru, a odlazak na put mladih naučnika omogućila je, između ostalih, i kompanija Mozzart. Svakog meseca izdvajamo značajna sredstva za neprofitne sportske organizacije, mala sportska udruženja i neafirmisane pojedince, te je nedavno mladom karatisti Lazaru Jojiću, kome je u četvrtom razredu osnovne škole otkrivena Kronova bolest, donirana sportska oprema koju će nositi na Svetskom prvenstvu u Klužu. Osim toga, KLS, ABA liga, KK Železničar i Paraolimpijski komitet Srbije nalaze se na listi partnera naše kompanije.

Na godišnjem nivou Mozzart podržava rad fondacija „Podrži život“ i „Budi human“, a kroz akciju „Humanitarni tiket u podne – poznati tipuju“ na više od 60 adresa stiglo je preko 4.500.000 dinara donacija, čime je pomognut rad mnogih organizacija. Osim primarnog cilja i pružanja pomoći onima kojima je ona najpotrebnija, kompanija Mozzart je zajedno sa poznatim ličnostima učinila dodatno vidljivim rad velikog broja organizacija, institucija i fondacija.

Prethodnih godina, kroz saradnje s Fondacijom B92 i Blic fondacijom i kroz nabavku inkubatora i aparata za skrining sluha kod beba, kompanija Mozzart uticala je na stvaranje boljih uslova za razvoj najmlađih. Najpoznatiji i najmasovniji društveno odgovorni projekat kompanije Mozzart svakako je akcija „Sto terena za jednu igru“, čiji je cilj razvoj sporta u Srbiji

sklanjanja dece sa ulice. Do sada je više od 50 gradova i opština širom zemlje dobilo obnovljena košarkaška igrališta, a time i nova mesta za druženja i okupljanja. Ovoj akciji pridružile su se i podržale je mnoge naše i svetske košarkaške legende: Svetislav Pešić, Dejana Bodiroga, Dragan Kićanović, Dejan Tomašević, Boban Marjanović, Milan Mačvan, Miroslav Raduljica, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Darko Miličić... Tereni na kojima će stasavati neki novi šampioni nose upravo imena ovih proslavljenih asova. Mnogo bolji uslovi, specijalna profesionalna podloga, kliritne table i zglobni obručevi donose duh veliki sportskih hala na otvorene terene širom naše zemlje. Sa ponosom možemo da kažemo da je u prethodnih godinu i po dana, od prvog obnovljenog terena do danas, u proseku na svakih deset dana nicao po jedan novi košarkaški teren! Pored obnove košarkaških terena, kompanija Mozzart sport osnažuje sportski

duh i donacijama sportske opreme raznim klubovima širom zemlje kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“. Mozzart opremu trenutno nosi više od 40 fudbalskih, košarkaških, rukometnih i odbojkaških klubova nižeg ranga. Među njima su i buduće reprezentativke Srbije u sve popularnijem futsalu, kadetkinje Vojne akademije. Kompanija Mozzart nastavlja da pomaže i lokalne zajednice (u planu je velika akcija donacije televizora u saradnji sa ministarstvima prosvete i zdravlja), zatim mlade talente Grada Beograda u organizaciji istoimene fondacije, a u planu je i još mnogo drugih projekata koji će u narednom periodu biti fokus Sektora korporativnih komunikacija. Obradovaćemo još mnogo klubova iz nižih rangova takmičenja novim dresovima, obnovićemo još košarkaških terena i nastojaćemo da pomognemo što većem broju i pojedinaca i organizacija kako bismo zajedno učinili svet oko nas boljim.

Nastavljamo sa akcijama o kojima smo govorili. Novost je donacija 1.500 televizora s naših uplatno-isplatnih mesta koje ćemo rasporediti u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije.

ODIGRAJ JOSIPOV TIKET

Sad da se malo okrenemo današnjem humanitarnom kladiocu

Levi bek u sarajevski Željezničar stigao je iz Napretka iz Kruševca, gde je ostavio jako dubok trag i bio je jedan od najbitnijih igrača ovog kluba.

“Prvi put sam u Sarajevu i na stadionu Grbavica i utisci su fenomenalni. Drago mi je da sam postao igrač velikog kluba kakav je Željezničar, prezadovoljan sam”, kazao je po dolasku u Sarajevo Projić.

Josip Projić je proveren igrač sa dosta međunarodnog iskustva i njegovim dolaskom Željo je puno dobio. Nakon nekoliko sezona u Napretku, Projić je kasnije tokom karijere igrao za Volgu NN, Jagodinu, Voždovac, Levadiakos, Budapest Honved, a 2015. godine vratio se u Napredak u kojem je proveo poslednje dve sezone uz ukupno 43 nastupa i jedan pogodak.

Krećemo sa plemenitim tipovanjem za Koš za sreću, pa srećno!

Prva utakmica je francuski derbi LION - MONAKO. Kneževi sun a poziciji dva, Olimpik je osmi. Lion od pet poslednjih utakmica ima četiri remija, uz prilično golova. Monako ima po dve pobede I remija uz poraz od Porta. Na poslednjim duelima dva rivala uvek je bilo dva I više golova.

“Humanitarno tipovanje započinjem igrom gol, gol, verujem u strelce oba sastava”, kaže za Mozzart Sport Josip Projić.

Naredni par dolazi sa Kipra APOEL - DOKSA. I naš gost započinje seriju jedinica. Gosti su u vrhu tabele, ali imaju samo tri boda više od rivala. Oba sastava su svoje poslednje utakmice dobili. Apoel je bio ubedljiv u svih pet poslednjih međusobnih okršaja jer ih je rešio u svoju korist.

“Kec”.

Na dobrotvornom tiketu skoknućemo do trusne Španije, Katalonije, ESPANJOL – LEVANTE. Gosti imaju bod više od Katalonaca. Espanjol nije izdržao navale Reala i Barse pa je u tim mečevima poražen. Između njih ostvario je dve pobede i remi. Levante je imao pozitivan niz, ali je prekinut sa dva poraza. Poslednji okršaji dva sastava najčešće su završavani nerešenim ishodima.

Verujem u Espanjol i igram jedinicu”.

I za kraj jedna košarkaška utakmica, Evroliga, HIMKI - VALENSIJA.  Oba sastava imaju serije od po pet uzastopnih pobeda, ali naš plemeniti kladilac veruje u Himki.

Još jedan kec”, zaključio je Josip Projić koji tipuje za Koš za sreću.

Naravno, ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Josipa Projića, dobitak će biti doniran i za Dom za penzionere i stara lica Lukavica (Istočno Sarajevo). Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 19:00 7375 EVRL Khimki - Valencia ki 1 1,60
Pet 20:45 5010 FRA 1 Olympique Lyon - Monaco tgg gg 1,40
Pet 18:00 5265 KIP 1 Apoel Nicosia - Katokopia ki 1 1,18
Pet 21:00 4002 ŠPA 1 Espanyol - Levante ki 1 1,85

* Kvote prikazane u tiketu bile su dostupne u trenutku tipovanja i podložne su promenama.

(Piše: Đurđe Mečanin)
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizahumanitarni tiketJosip Projićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara