Humanitarni tiket u podne: Jovan Nišić tipuje za mališane iz Zvečanske

Vreme čitanja: 4min | uto. 30.01.24. | 11:58

Nekadašnja zvezda Zmajeva sa Voždovca, a sada igrač banjalučkog Borca, uz Zvezdu i Valensiju vezuje tip H2 (-10,5)

Juče smo imali sreće u tipovanju za Tiršovu! Tiket je uspešno prošao uz filmskog producenta Marka Paljića koji je zaslužio dobitak u iznosu do 100.400 dinara. Danas na meti imamo tipovanje koje treba da obraduje mališane iz Zvečanske! Uspeh želimo Jovanu Nišiću, fudbaleru banjalučkog Borca, koji se odlučio da igra na sigurice.

Inače, Jovan Nišić je u bukvalnom smislu dete je Partizana! Prošao je sve selekcije tima iz Humske, igrao u Teleoptiku, bio kapiten Voždovca, a u inostranstvu, tačnije u Francuskoj nastupao je za Po.

Izabrane vesti

Krećemo od H2 (-10,5) tipa s meča CRVENA ZVEZDA – VALENSIJA. Crvena zvezda igra dosta dobro na svom terenu. Ove sezone srpski klub je pobedio u šest od 10 mečeva u Štark areni u okviru Evrolige, međutim ne baš ubedljivi nastupi na gostovanjima sprečavaju crveno-bele da se približe pozicijama koje vode u doigravanje. Zvezda je trenutno na 13. mestu na tabeli sa učinkom od devet trijumfa i 14 poraza. Ekipa Janisa Sferopulosa poražena je u minula dva duela evropske elite od Baskonije i Albe, ali se radovala u poslednjem meču za vikend protiv najvećeg rivala Partizan Mozzart Beta u ABA ligi sa 88:86 i bitno popravila raspoloženje pred nastavak kampanje. Poslednji protivnik Valensije u Evroligi bila je Baskonija. Izabranici Aleksa Mumbrua imali su sjajan meč. I pored toga što su igrali u gostima, to ih nije sprečilo da pobede rezultatom 77:62. Brendon Dejvis je tada bio najbolji igrač Valensije, ali ga zbog povrede neće biti večeras u Beogradu. Valensija je devetoplasirana na tabeli Evrolige sa skorom 12-11.

Jedinicu imamo na meču NOT. FOREST – ARSENAL. Ne ide Tobdžijama u posčednje vreme. Dobro, dobili su ubeddljivo Kristal Palas u proteklom kolu, ali je pitanje da li to gasi žar za porazom od Liverpula u FA kupu, te izgubljenim mečevima od Fulama i Vest Hema u ligaškom takmičenju. Forest ima svega dve pobede sa na pet mečeva u Premijer ligi, a Arsenal mora da napadne. Tobdžije su poslednji meč para u avgustu dobile sa 2:1.

Na meču JANG BOJS – IVERDON imamo jedinicu. Dakle, ovde je reč o čistoj sigurici, tako da polemike nema, a vi ako želite da pratite upravo ovaj tip bez previše bojažljivosti možete celu priču da kombinujete s golovima. 

Na meču REAL MADRID – MAKABI T.A. imao tip H2 (-12,5). Realu na crti nije lako biti! Najbolji tim Evrolige u svakom slučaju je favorit, pa ni Makabi nije izuzetak. Shvatimo zato Monako kao prolaznu bolest za Real koji je kod kuće ove sezone od 11 odigranih, dobio sve mečeve. Dakle, Makabiju će biti jako teško a da ne izgubi ubedljivo, kao u novembru kada je bilo 70:99.

Na utakmici LUTON – BRAJTON imamo igru TM2 1-3. Brajton je ovde realan favorit, mada ni Luton nije naivan s vremena na vreme. Ne bi po nas, odnosno po tipovanje Jovana Nišića bilo dobro ukoliko bi se ponovio rezultat prethonog meča para iz avgusta meseca, kada je sve okončano Brajtonovom pobedom od 4:1.

Za kraj, tu je jedinica na meču MAROKO – JUŽNA AFRIKA. Maroko ima bolji tim, ali to ne znači da Južna Afrika nema nikakve šanse. Ne bi ova selekcija bila druga u Grupi E da je drugačije. Uzgred, ne bi ni dobila poslednji meč para u kvalifikacijama za Kup Afričkih nacija sa 2:1 u junu prošle godine. 

Inače naš današnji gost Jovan Nišić bio je jedan od simbola Voždovca. I uz sve to jedan od najperspektivnijih veznih igrača lige. Pre toga je skrenuo pažnju na sebe igrama u omladinskoj školi Partizana i Teleoptiku. On je u januaru 2021. dobio poziv vršioca dužnosti selektora, Ilije Stolice za učešće na turneji reprezentacije Srbije, sastavljene pretežno od fudbalera iz domaće Superlige. Debitovao je istog meseca na prijateljskom susretu sa Dominikanskom Republikom u Santo Domingu. Nastupio je i nekoliko dana kasnije, protiv Paname.

Želimo da baš sa tipovanjem Jovana Nišića proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.814.709 dinara. Njemu naravno želimo puno uspeha u nastavku karijere.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Jovan Nišićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara