""
""

Humanitarni tiket u podne: JUBILEJ! U nedelju proslavljamo 500. plemeniti listić!

Vreme čitanja: 5min | pet. 20.10.17. | 13:25

Uz nedeljni tiket Nele Mihailović i zagarantovanu dobitnu sumu od 500 evra, slavimo jubilej plemenitih tipovanja! Nastavimo dalje i jurimo cifru od 5.000.000 dinara donacije

Stigosmo i do časa kada s ponosom konstatujemo da MOZZARTOV „Humanitarni tiket u podne“ stiže do svog 500. izdanja! Početna ideja akcije kojom od srca pomažemo ustanove, pojedince, zapravo sve one kojima je to potrebno u Srbiji, a od nedavno i u Republici Srposkoj sabrala je u svom krilu 69 kladilaca koji su uspešnim tipovanjima ostvarili dobitak od 4.662.715 dinara. Idemo dalje…

Izabrane vesti

Vanji Buliću, koji je krajem 2016. istipovao za sumu od 351.025 dinara, još uvek nema ravnog. Naši plemeniti gosti iz dana u dan napadaju bastion Bulićevog kladilačkog umeća! Ima li šanse da njegov dobitak upućen Zavodu za vaspitanje dece i omladine u Beogradu bude dostignut i prestignut? Naravno da ima, jer su naši gosti zajedno s nama odlučni da vođeni istom namerom „ulovimo“ još više dobitnih listića. Zato u ovom trenutku ciljamo na prekoračenje sume od 5.000.000 dinara i nastavljamo dalje… Pomenuli smo i novine, odnosno humanitarne listiće koji su prešli na drugu stranu Drine. Naši plemeniti kladioci od nedavno tipuju i za pomoć koja putuje na adrese u Republici Srpskoj, s tim što ista tipovanja na ovom području imaju ulog od 50 konvertibilnih maraka, dok MOZZART u Srbiji svakodnevno daje ulog od 10.000 dinara.

To je naš put kojim gazimo u susret novim humanitarno–kladilačkim radostima i uzbuđenjima. Čekali smo dosad više tiketa, strepeli u poslednjim sekundama susreta, zbrajali golove, a nekada se i nadali da će napadačke mašine ostaviti mreže i košarkaške obruče da miruju. Vratimo se 500. humanitarnom tiketu. Naš laureat, jubilarni plemeniti kladilac je glumica Nela Mihailović. Nju u tu čast u nedelju čeka zagarantovani dobitak u visini od 500 evra koji će biti usmeren ka Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. Mi bismo ipak voleli da Nela pogodi za za još veću donaciju. Zato vas pozivamo da u nedelju tačno u 12.00 budete uz MOZZART Sport portal i podržite njena tipovanja.

Pomenuli smo dobitni listić Vanje Bulića, ali je red da se setimo i drugih, veoma uspešnih dana u našoj akciji. Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga pogodio je sve tipove, i ostvario dobitak od 184.426 dinara, koji je usmerio, a MOZZART donirao, topčiderskoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla, tačnije narodnoj kuhinji pri ovoj crkvi. Treću poziciju drži košarkaš Uroš Tripković, po čijem je imenu nazvan i jedan od obnovljenih terena u MOZZARTOVOJ akciji „100 terena za jednu igru“. Uroš je istipovao za fenomenalnih 170.067 dinara.

I da pomenemo plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić. Dakle, još 11 članova „kluba 100.000“, ukupno ih je 14.

Da napomenemo da je novac između ostalog doniran: fondacijama Budi human, Podrži život, Institutu za majku i dete, KK Ikar, Domu u Veterniku, Tiršovoj, Zvečanskoj, NURDOR-u, udruženju Život, Petnici, SOS Dečjem selu u Kraljevu, Zvončici

Setimo se još nekih sportista, trenera, glumaca, muzičara koji su u minulom periodu podržali „Humanitarni tiket u podne“: Uroš Spajić, Zdravko Čolić, Dejan Bodiroga, Dejan Stanković, Žarko Paspalj, Piksi Stojković, Dejan Tomašević, Slobodan Nikić, Živko Gocić, Saša Đorđević, Radomir Antić, Robert Prosinečki, Miro Bilan, Nikola Rađen, Igor Kokoškov, Ljubiša Tumbaković, Lepa Brena, Boba Živojinović, Dejan Savić, Andrija Milošević, Ana Bekuta, Bora Čorba, Aleksandar Atanasijević, Vojin Ćetković, Voja Brajović, Vlado Šćepanović, Uroš Tripković, Miroslav Ilić, Bajaga, Moca Vukotić, Aleksandar Šoštar, Mile Isaković, Seka Sablić, Stefan Birčević, Bobi Marjanović, Boža Maljković, Marina Maljković, Sloboda Mićalović Ćetković, Dejan Milojević, Dejan Radonjić, Neša Ilić, Dragan Škrbić, Dragoljub Đuričić, Dušan Kecman, Milan Kalinić, Irfan Mensur, Goran Đorović, Slavoljub Muslin, Zoran Filipović, Ivica Kralj, Jasna Šekarić, Lane Gutović, Lepa Lukić, Marko Simonović, Marinko i Nikola Rokvić, Matija Bećković, Mića Berić, Miško Ražnatović, Nebojša Glogovac, Branislav Lečić, Zoran Kesić, Nikola Kojo, Pera Božić, Gagi Jovanović, Jugoslav Vasović, Praja Dalipagić, Moka Slavnić, Tozovac, Bogdan Obradović, Slobodan Soro, Marko Nikolić, Stragi Stevanović, Nele Karajlić, Sergej Trifunović, Vlado Gergijev, Dača Ikodinović, Vuk Kostić, Dragan i Živana Ilić, Miloš Teodosić, Nikola Demonja, Rada Đuričin, Vesna Dedić, Iva Štrljić, Biljana Obradović, Džej, Knez, Žika Nikolić Šarenica, Marina Kotevski, Teofil Pančić, Dara Džokić,  Radisav Ćurčić, Vladimir Savićević, Vlade Jovanović, Boris Novković, Bane Mojićević, Cakana, Dragana Kosjerina, Mihajlo Pjanović, Marko Pantelić, Mare Milošević, Mare i Dare, Miloš Jojić, Tanja Bošković, Luka Pavićević, Den Tana, Vasa Mijić, Danica Maksimović…

Setimo se i jedne humanitarno–kladilačke drame. Poznata pevačica Tijana Dapčević je uz pomoć supruga sastavila humanitarni listić sa dobitkom blizu naše maksimale od 50.000.000 dinara. Naravno bila je šala na račun tog tiketa, ali Tijani je mrvica nedostajala pa da plemeniti listić prođe.

I sama gošća nije mogla da veruje koliko je bila blizu dobitku. Zbog hrabrosti i umeća naš menadžment je doneo odluku pa je Tijanin tiket nagradio sa 50.000 dinara koje je pevačica usmerila ka Institutu za onkologiju i radiologiju Beograd, a naša kompanija je donirala taj iznos.

MOZZARTOV menadžment je odlučio i da jubilarni humanitarni tiket nagradi sa zagarantovanim dobitkom, tačnije donacijom u visini od 500 evra. Naravno, ukoliko Nela sastavi listić sa većim iznosom ta suma će biti donirana po želji naše gošće.

Naravno da pored „Humanitarnog tiketa u podne“ kompanija MOZZART ima niz društveno odgovornih akcija. To su: „100 terena za jednu igru“ u kojoj obnavljamo 100 košarkaških igrališta širom Srbije. Obnovljeno i svečano otvoreno 53. košarkaško igralište. Potom sledi akcija „Novi dresovi za nove šampione“ u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Pomažemo humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, subotičku Kolevku, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše…

Kad smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Učestvovali smo u akciji „Bitka za bebe“, MOZZART je porodilištima donirao prvo veliki broj inkubatora, a potom i aparate za proveru sluha kod naših najmlađih…

Kompanija MOZZART nastavlja da pomaže i lokalne zajednice (u planu je velika akcija donacije televizora u saradnji sa ministarstvima prosvete i zdravlja), zatim mlade talente Grada Beograda u organizaciji istoimene fondacije, a u planu je i još mnogo drugih projekata koji će u narednom periodu biti fokus Sektora korporativnih komunikacija. Obradovaćemo još mnogo klubova iz nižih rangova takmičenja novim dresovima, obnovićemo još košarkaških terena i nastojaćemo da pomognemo što većem broju i pojedinaca i organizacija kako bismo zajedno učinili svet oko nas boljim.

Nastavljamo sa akcijama o kojima smo govorili. Novost je donacija 1.500 televizora s naših uplatno-isplatnih mesta koje ćemo rasporediti u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Kraja, dakle nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije.

Pišu:Đurđe Mečanin i Miloš Milić


tagovi

humanitarni tiketjubilej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara