""
""

Humanitarni tiket u podne : Lane Jovanović tipuje za FK Sloga iz Bajine Bašte

Vreme čitanja: 3min | uto. 07.02.17. | 12:00

Roma kec, Monako dvojka, kaže proslavljeni fudbaler

Ovu radnu sedmicu ekipa „Humanitarnog tiketa u podne“ započela je s jednim eks-košarkašem i sadašnjim trenerom Stevanom Karadžićem, a nastavila današnjim gostovanjem bivšeg fudbalskog reprezentativca Srbije Milana Laneta Jovanovića.

Izabrane vesti

Lane je upoznat sa društveno odgovornim ponašanjem kompanije MOZZART i sa većinom naših dobrotvornih aktivnosti pa se rado odazvao pozivu da se uključi u akciju „Humanitarni tiket u podne“ koji je zahvaljulući tipovanju naših poznatih ličnosti prikupio i donirao 2.644.669 dinara. Milan želi da se zahvaljujući njegovom tipovanju suma približi trećem milionu.

Jovanović, koji je karijeru u Srbiji počeo da gradi u Slogi i Kosmosu, klubovima iz njegove Bajine Bašte, Budućnosti iz Valjeva i Vojvodini, kao prvi par na tiketu odabrao je utakmicu iz Serije A, ROMA - FJORENTINA. Vučica je druga, a ni Ljubičasti nisu loši, osmo mesto. Rominu nisku pobeda prekinula je jedino Sampdorija. Seriju Fjorentine prekinuo je Napoli. Ko će nastaviti sa upisivanjem bodova ostaje da se vidi, ali mi možemo da se pozovemo na statistiku 27-12-9 u korist Rimljana. Ipak, poslednji meč dobila je Fjorentina, minimalcem.
„Verujem da će Roma upisati nova tri boda i zato igram keca“, kaže za MOZZART Sport Milan Jovanović.

Svoje najbolje partije Lane je pružao u Standardu iz Liježa s kojim je uzeo dve titule i jedan Superkup Belgije. Proglašen je i za najboljeg igrača belgijske lige, a kao drugi par na dobrotvornom listiću odabrao je duel PSŽ - LIL. Parižani su pri vrhu, a Lil u sredini tabele. Trijumfe PSŽ-a prekinuo je remijem Monako (1:1). I Lil je u seriji miksovanih pobeda i remija. Sveci imaju deset trijumfa više od Lila u međusobnim susretima, a i bili su uspešniji u poslednja tri duela.
„Pokušaću sa MOZZART kombinazzijom jedan i tri plus, 1&3+.“

Jovanović je igrao i u Liverpulu, a kao treći par na MOZZARTOVOM tiketu birao je derbi sa Pirineja, BARSELONA - ATLETIKO MADRID. I ovde je Lane upotrebio kombinazziju. U pitanju je revanš susret španskog kupa, prvi meč dobili su Katalonci sa 2:1 i sad ostaje da se vidi da li je moguće iznenađenje sa strane Jorgandžija. Posmatrajući statistiku međusobnih susreta Barsa je i sad u prednosti.
„Kombinazzija 1&2+, Barsa će potvrditi pobedu u Madridu.“

Igrač koji je u Helsinkiju, u pobedi nad Finskom, debitovao za nacionalni tim, kao sledeći duel odabrao je još jedan meč iz Francuske 1, MONPELJE - MONAKO. Kneževi su lideri, Monpelje je u opasnoj zoni. Domaći imaju samo jednu pobedu nad današnjim rivalom, Monako je prikupio čak 22 trijumfa. Poslednja pobeda gostiju bila je skoro rukometna 6:2.
„Sad ću se okušati sa jednom dvojkom.“

Dolaskom Radomira Antića na selektorsko mesto Lane se ustalio u startere u reprezentaciji, a ukupno je za Orlove odigrao 44 utakmice. Poslednji duel odabrao je iz Nemačke, Kup, osmina finala, HAMBURGER - KELN. Domaćin igra promenljivo, a Keln niže pozitivne rezultate. Ujednačena je statistika međusobnih utakmica, ali je u poslednjih pet okršaja Keln bio bolji, tri pobede i dva remija.
„Okušaću sreću s golovima, biće ih na obe strane, gg“, zaključio je MOZZARTOV dobrotvorni tiket Milan Lane Jovanović koji će eventualni dobitak usmeriti za FK Sloga iz Bajine Bašte.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tiketMilan Jovanovićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara