Humanitarni tiket u podne: Lazar Marković tipuje za nezbrinutu decu iz Zvečanske

Vreme čitanja: 3min | čet. 18.08.22. | 11:41

Partizanovac od glave do pete, ne može bez prelaza iz Humske, koji može da znači spas sezone Parnog valjka

Iskusni vezista, koga još uvek ne možemo da zamislimo bez dresa Partizana, a moramo da se navikavamo na njegovu ulogu u Gacijentepu, Lazar Marković danas tipuje s nama. Igra će biti ekskluzivna, jer ne bira je niko van struke, pa se nadamo da kvota 30,31, ima veliku šansu da prođe.

Elem, aplauz za Lazara Markovića po pravilu ide uz uplatu od 10.000 dinara, kompanije MOZZART i uz prelaz Partizana! A vi, da li ste mislili da bi Lazar takav tip mogao da propusti?

Izabrane vesti

Mi krećemo od jednog drugog prelaza, po principu 1-1, sa utakmice FERENCVAROŠ – ŠAMROK. Da se razumemo, Frencvaroš je domaćin, igra dobro i smatramo ga favoritom. Šamrok može da pruži otpor, ali Mađari nisu isto što i Škupi, pa to treba uzeti u obzir. Inače, Irci su se pred ovu utakmicu zadovoljili bodom na utakmici sa Deri Sitijem u šampionatu. To znači da su se čuvali za ovaj okršaj.

Marković je zatim oprezan uz duplu šansu X2, sa utakmice JANG BOJS – ANDERLEHT. Naime, Anderleht je na mečevima protiv Paida, ali i u belgijskom šampionatu pokazao da u goste nikada ne ide sa belom zastavom. Kakav je Jang Bojs, videli smo protiv KuPS-a, pa se očekuje utakmica opipavanja snage, bez izrazitog favorita. Može to da bude zanimljivo.

Zatim imamo vrlo realnu jedinicu sa meča LUDOGOREC – ŽALGIRIS. Držimo da momak rođen u Čačku, a fudbalski afirmisan u Humskoj, ima puno pravo, jer Žalgiris je apsolutni favorit na ovom meču.

A, sada držimo i da je do prelaza 1-1, direktno iz Humske, sa meča PARTIZAN – HAMRUN, prosto moralo da dođe. Ako je suditi na osnovu tradicije, Partizan će eliminisati Maltežane. Tako je bilo svaki put dosad, uglavnom ubedljivo i efikasno, protiv ekipa sa tog ostrva: Rabat (2:0, 2:0), Hibernijasn (2:0, 3:0) Slijema (4:1, 1:2), Valeta (3:1, 4:1). S druge strane, na oprez poziva činjenica da je ekipa srpskog stručnjaka Branka Niševića za koju igraju trojica naših fudbalera, izbacivala Alarškert iz Jermenije, mostarski Zrinjski i sofijski Levski.

Lazar Marković zatim bira dvojku na utakmici AUSTRIJA BEČ – FENERBAHČE. Ovo bi mogla da bude jedna od onih utakmica, na kojima sve može da visi o koncu do poslednjeg časa. Ipak, valja znati da su Austrijanci pokazali određene znake slabosti u ligškom takmičenju, te da je Fener definitivno sposoban da igra na rezultat, kao i protiv Slovačkog.

Za kraj imamo jedinicu sa utakmice AZ ALKMAR – ŽIL VISENTE. Holanđani igraju odlično, tako da mogu imati određenu prednost na utakmici sa Portugalcima. Podržimo aplauzom zato iskusan izbor našeg današnjeg gosta.

Na koncu, pitamo Markovića kako je postao to što jeste, koga je voleo, čemu se nadao tokom karijere?

“Nisam ništa trenirao zvanično, osim fudbala naravno, ali sam voleo svaki sport i igrali smo, od basket, preko tenisa do stonog tenisa… I stvarno smo talentovani za sve. Što se tiče uzora, meni je meni je to bio Brazilac Ronalso, Rekoba, taj Inter tada a od novijih Čelsi”.

A za omiljeni klub, i ono što nabija najviše adrenalina da ne govorimo?

“Naravno, zna se Partizan! Najintezivnije osećanje uzbuđenja stvorilo je debitovanje za Partizan, te prve utakmice kao i derbiji, koliko naši, toliko i u evropski, pa reprezentacija”, kaže Lazar Marković za Mozzart Sport, nakon uzbudljivog tipovanja!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Lazar Marković  će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja “Moja nada”, Nevesinje. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Lazar Markovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara