Humanitarni tiket u podne: Marko Dimitrijević tipuje za Društvo za cerebralnu i dečju paralizu iz Kragujevca

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.03.23. | 10:55

Sekretar FK Radnički 1923 iz Kragujevca, igra patriotsku jedinicu na Zvezdu u Evroligi

Ovoga četvrtka idemo u srce Šumadije, na Čika Daču, gde nas čeka sekretar Radničkog 1923, Marko Dimitrijević. Pre nego što krenemo u tipovanje, recimo gde se u ovom trenutku nalaze Kragujevčani u okviru Mozzart bet Superlige Srbije!

Kažemo, napokon zadovoljni su, jer nakon što su ubedljivim trijumfom nad kruševačkim Napretkom razbili prolećni maler i okončali period rezultatske krize, fudbaleri Radničkog 1923 su osvajanjem sva tri boda na gostovanju ekipi Mladost GAT napravili veliki iskorak ka plasmanu u plej-of – 2:1 (1:0).

Izabrane vesti

Neka u tom raspoloženju protekne i današnje tipovanje Marka Dimitrijevića koji potencijalnim dobitkom želi da pomogne rad Društva za cerebralnu i dečju paralizu iz Kragujevca.

No, krenimo redom, počev od patriotske jedinice s meča CRVENA ZVEZDA – BASKONIJA. Naime, Crvena zvezda je dobila poslednja dva duela sa Baskonijom u Beogradu. Treba nati da su ove sezone Baski već pretrpeli poraz od Partizan Mozzart Beta u Štark areni. I dalje je neizvesno u kojem će sastavu Duško Ivanović izaći pred Baskoniju. Ognjena Dobrića i Nemanje Nedovića nije bilo u pobedi nad Studentskim Centrom proteklog vikenda, kapiten Branko Lazić je tri sedmice van stroja, dok je Hasan Martin duel sa Podgoričanima odgledao sa klupe.

Idemo na dvojku s meča PANATINAIKOS – BARSELONA. Panatinaikos je živnuo sa novim trenerom Hristosom Serelisom, vezao dve pobede u Evroligi i dobro namučio Olimpijakos u domaćem prvenstvu. U goste mu dolazi Barselona koja je trijumfom nad Crvenom zvezdom stavila tačku na dva uzastopna poraza. Katalonci su dobili prethodna tri gostovanja u OAKA areni, mada samo jedno evroligaško gostovanje od minula četiri.

Dvojku imamo na meču ASVEL LION – MAKABI T.A. Makabi je sa tri vezane pobede, četiri u poslednjih pet kola značajno uvećao šanse za četvrtfinale. Ima skor 16-13 kao i crno-beli, a u gostima poslednjeplasiranom Asvelu ima dobru šansu da veže novi trijumf i tako uplovi u nešto mirnije vode. Zbog toga, tim iz Tel Aviva osnovano želi da trijumfuje na ovom susretu.

Prelazimo na kvalifikacije za Evropsko prvenstvo uz jedinicu na susretu DANSKA – FINSKA. Ko će se bolje znati od Danaca i Finaca, mada se sasvim pouzdano zna ko je jači. To su svakako Danci koji su podbacili u Grupi D u Kataru. Naime, osvojili su samo jedan bod, ali protiv Finske, to mundijalsko iskustvo za njih može da bude značajna prednost.

Marko Dimitrijević na kraju igra kombinaciju I1-3&II1-3 na meču SAN MARINO – SEVERNA IRSKA. Pred Severnom Irskom je nejaki San Marino. Kako ga drugačije okarakterisati kada je uspeo da bude poražen od Sv. Lucije na poslednjem prijateljskom meču odigranom u novembru. Severna Irska poslednju utakmicu odigrala je u Ligi nacija, kada je poražena od Grčke sa 3:1.

I, to bi bilo sve od Marka, čiji Radnički 1923 u ovom momentu ispunjava sportske rezultate koji ga i lično mogu činiti zadovoljnim. Kragujevački superligaš je sa šest osvojenih bodova u poslednja dva kola drastično uvećao sebi izglede da se nađe u plej-ofu. Šumadinci su trenutno osmi na tabeli, koliko ima i Kolubara, knakon pobede protiv Novog Pazara u gostima. Sledi dvonedeljni predah u prvenstvu, posle koga Kragujevčane očekuju dve uzastopne utakmice kod kuće, najpre sa subotičkim Spartakom, a onda i sa imenjakom iz Niša.

Pozdravljamo se s Markom Dimitrijevićem uz želju da njegov klub bude još uspešniji.

Na kraju, naglasimo da je Lenče Kukić postala poslednja pobednica u okviru akcije, i to 381. u nizu. Trenutno, ukupna donirana suma u tiketu plemenitosti iznosi 28.268.458 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Dimitrijević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženju “Rastimo zajedno” iz Kozarske Dubice. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

sportsko klađenjehumanitarni tiketbet analizaRadnički KragujevacMarko Dimitrijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara