Humanitarni tiket u podne: Marko Gvero tipuje za humanitarnu fondaciju "Podrži život"

Vreme čitanja: 3min | pet. 14.01.22. | 11:12

“Kemal Halimić Kemica” očekuje plemeniti dobitak od 97.400 dinara!

Poznati glumac biće naš 2044. plemeniti kladilac. Glumu je Marko Gvero diplomirao u klasi profesora Ivana Bekjareva. Uloge na daskama koje život znače ostvario je u BDP – u, Bitef teatru, pozorištima “Joakim Vujić”, “Dobrica Milutinović”, pozorištu iz Kikinde…Zapažene filmske i televizijske role ostvario je u projektima poput “Ravna gora”, “Montevideo”, “Čizmaši”, “Komšije”, “Senke nad Balkanom”, “Ubice mog oca”, “Zaspanka za vojnike”, “Vikend sa ćaletom”, “Radio Mileva”, Kalkanski krugovi”, “Nije loše biti čovek”, “Složna braća:Nova generacija”…

Nadamo se da će zapaženu ulogu ostvariti u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne jer je potencijalni dobitak od 97.400 dinara. Pa krenimo, kao “Složna braća”, u plemenito tipovanje sa Kemalom Halimićem Kemicom.

Izabrane vesti

Na Afričkom kupu nacija u17:00 sati igraju se dve utakmice, a jedna je MAROKO – KOMORI. U prvom kolu grupe “C” Maroko je dobio sa 1:0 dok su gosti izgubili istim rezultatom. Svakako, Maroko je jedan od favorita jer je iza njega serija od osam pobeda. Dva međusobna meča okončabna su rezultatima 2:2 odnosno minimalcem u korist Maroka. 

“PK 1-1”.  Vraćamo se na Stari kontinent, u 20:30 igraju DORTMUND – FRAJBURG. Borusija ima sedam poena više od rivala. Poslednja pobeda je nad Ajntrahtom sa 3:2, a istim rezultatom Borusija je poražena od Herte. Gosti imaju remi, pobedu pa nerešen ishod od 2:2. Kada se osvrnemo na poslednjih pet međusobnih duela možemo napisati da je bio remi, pa su dva puta Milioneri dobili, a poslednja dva puta Frajburg. Borusija igra bez publike i bez šestorice igrača.

“KI 1”.  

U Belgiji, GENT dočekuje KORTRIJK. Gosti nastupaju bez petorice igrača, a nakon tri pobede i poraza sa 3:0. Gent je ostvario dva trijumfa, odigrao je nerešeno pa izgubio od AZ – a. Samo tri boda dele rivale. 

“KMB I1-3&II1-3”.  

Za kraj Marko bira duel između NICE i NANTA. Nica ima suficit od sedam poena i četiri trijumfa u nizu. Kanarinci nisu poraženi na šest poslednjih duela. Rivali igraju oslabljeni, a poslednja tri okršaja Nica je dobila sa 2:1 i 2:0. Nica ima 11 poena manje od vodećeg PSŽ- a.

“Jedinica, KI 1”, završava tipovanje Marko Gvero koji uvek želi da pomogne deci pa potencijalni dobitak usmerava za lečenje Uroša Vukosavljeva koji ima račun u fondaciji Podrži život. 

“Prošao” je prvi humanitarni tiket u 2022. godini koji je odigrao sportski direktor Igokee Vuk Radivojević. Tako je Vuk postao 302. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne.

Trenutno ukupna donirana suma kompanije Mozzart, samo kroz plemeniti listić, iznosi 22.490.353 dinara!

Poslednji dobitnici bili glumac Petar Mihailović, selektor futsal reprezentacije Srbije Dejan Majes, 300. dobitnik pevač Bane Mojićević, futsaler Boba Rajčević i 302. plemeniti dobitnik, sa 95.500, Vuk Radivojević.

Još malo o našem društveno odgovornom poslovanju. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo, a i trenutno smo sponzori KK Borac, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Vojvodina, OK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, KK Mege. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Centar DOBRO SE DOBRIM VRAĆA, Zvornik. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postignut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara