""
""

Humanitarni tiket u podne: Mašan Lekić tipuje za Tiršovu

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.02.17. | 11:45

Mašan se trudi da razotkrije ko će pobediti u četiri utakmice

Voditelj i autor igrano-dokumentarne emisije „Dosije“, sad „Na mestu zločina sa Mašanom“, Mašan Lekić srdačno se odazvao pozivu kompanije MOZZART da učestvuje u dobrotvornoj akciji „Humanitarni tiket u podne“.

Izabrane vesti

Ukoliko želite da prepišite Mašanov tiket, kliknite OVDE!

MOZZART je u našoj akciji imao preko 230 poznatih ličnosti koje su sastavljale dobrotvorne listiće i pomogle da naša kompanija u dobrotvorne svrhe donira preko dva i po miliona dinara.

Mašan će se svojski potruditi da sastavi dobitnu kombinaciju i uveća ukupno doniranu svotu novca. Na ruku mu idu i atraktivne utakmice Lige šampiona koje ima na raspolaganju. Prvi duel je BAJERN - ARSENAL. U meč osmine finala elitnog takmičenja Bavarci ulaze sa četiri trijumfa koje je presekao remi sa Šalkeom. Englezi su kiksirali s Čelsijem i Votfordom. Šta kaže međusobna statistika 4:1:3 u korist domaćih. Poslednji meč klub iz Minhena je dobio sa ubedljivih 5:1.
„Odigraću MOZZART kombinazziju 1X&gg“, kaže na početku tipovanja za MOZZART Sport Mašan Lekić.

Dosije i Mašan iza sebe imaju sedam uspešnih sezona emitovanja ove krimi emisije, a na dobrotvornom tiketu našeg gosta našla se i druga utakmica Lige šampiona, REAL MADRID - NAPOLI. Dva kluba se nisu sastajala, a Madriđani pored očekivanih trijumfa imaju i dva manje očekivana ishoda sa Seltom, remi i poraz. Za Napoli se može reći da je u formi, ali da li će baš uspeti da pruži pravi otpor domaćima na Santjago Bernabeu.
„Sad ću pokušati s jedinicom uz dva i više golova, 1&2+.“

Lekić će pokušati da razotkrije i ko će pobediti u škotskom duelu ABERDIN - MADERVEL. Domaći su drugi, iza Seltika, ali ispred Rendžersa. U zavidnoj su formi, dok gosti imaju sva tri znaka u poslednjih pet utakmica. Poslednji susret dva kluba dobio je Aberdin sa 3:1.
„Igraću na Aberdin kec i oba tima daju gol, 1&gg.“

PREPIŠI MAŠANOV TIKET

Za Lekića nema enigmi ni kad je engleska peta liga u pitanju, MAKLSFILD - BEROU. Timovi su bliži vrhu tabele, igraju promenljivo, ali s dosta golova. Poslednja dva susreta ovih ekipa završena su bez pobednika, rezultatom 1:1.
„Verujem da će biti golova i zato igram GG“, zaključio je „Humanitarni tiket u podne“ Mašan Lekić koji će dobitak usmeriti za Dečju onkologiju u Tiršovoj.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Zoran Filipovićtiket u podnesportsko klađenjehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara