Humanitarni tiket u podne: Mateja Dodić tipuje za lečenje mališana Vukana Stoiljkovića

Vreme čitanja: 4min | čet. 07.12.23. | 11:11

Ubojiti strelac Metaloplastike, odvaja skupu dvojku na Njukasl

Naš današnji gost je Mateja Dodić, desno krilo Metaloplastike, a slobodni smo da kažemo da je reč o mladom rukometašu kooji igra sezonu života. Najbolji je strelac Plave furije, trenutno je u domaćem prvenstvu treći golgeter čitave Super rukometne lige Srbije. Uz to, on je u ovom momentu i jedini reprezentativac iz šabačkog kluba na širem spisku A selekcije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj (10-28. januar).

Njegovom odlukom, današnje tipovanje posvećeno je lečenju mališana Vukana Stoiljkovića, posrdestvom Fondacije “Budi human”. Mozzart je naravno u tu svrhu, za tipovanje Mateje Dodića obezbedio ulog u iznosu od 10.000 dinara.

Izabrane vesti

Pa da krenemo u igru uz 3+ tip sa meča PSV – HERENEVEN. Prosto, PSV ne bi ni teorijski smeo sebi da dozvoli da raspe bodove na meču sa Herenevenom. Međutim, daleko od toga da sedmoplasirani tim na tabeli sa samo jednim kiksom sa poslednjih pet utakmica nije kadar da pruži otpor. Moraće PSV da se potrudi oko njih, jer ko se seća na poslednjem meču para u maju bilo je 3:3.

Na meču BREST – STRAZBUR imamo kombinaciju 1X&2-5. Strazbur visi na ivici fenjera, a sa poslednjih pet mečeva ima proknjižena tri X ishoda. Brest je sedmi, a posle serije poraza vezao je sve pobede. Domaćin večerašnjeg meča slavio je u martu na poslednjem meču para sa 0:1. Tri puta uzastopno na njihovim mečevima dolazila je 0-2 igra.

Rukometaš zatim igra dvojku na meču EVERTON – NJUKASL. Everton je u fenjeraškom društvu i silno su mu potrebni bodovi za iz crvene zone. Na poslednjem meču savladali su Notingem Forsest s minimalcem. Njukasl je šesti i ima velike ambicije. Dovoljno je setiti se da je u Ligi šampiona remizirao sa PSŽ-om, te da je dobio poslednja dva meča para.

Sa meča FAJENORD – VOLENDAM, povlačimo kombinaciju 1-1&3+. Volendam je u rasulu. S tim u vezi, Fajenord ne bi smeo da se muči sa ovim timom. Svakako, favorit se zna, pa će tipovanja na golove makar što se tiče ovog meča biti u fokusu. Inače, Fajenord je poslednji meč para u martu dobio sa 2:1.

Za kraj, tu je GG igra sa meča TOTENHEM – VEST HEM. Totenhem je peti, ali neće dugo zadržati poziciju ukoliko nastavi da srlja. Naime, iz pislednja četiri kola ima samo jedan bod, a Čekićari pokazuju znake oporavka. Nisu poraženi na tri uzastopna meča, a usput valja reći da su julski prijateljski meč para dobili sa 3:2.

O Mateji Doddiću još valja reći da je reč o jednom vrlo skromnom momku, velikom golgeteru i momku koji ne zaboravlja na svoje rodno Vranje. O njemu još valja znati da je kao jedan od najboljih strelaca reprezentacije, pre dve godine, kada je postao punoletan, potpisao je četvorogodišnji profesionalni ugovor sa šabačkom Metaloplastikom, bivšim evropskim prvakom, u kojoj već trenira više od pet godina. Ponikao je u vranjskom GRK Mladost, kod trenera Miodraga Nikolića Robija i Zorana Arizanovića Šefa. On je najmlađi prvotimac Metaloplastike u istoriji, jer je debitovao za šabački klub sa petnaest godina, devet meseci i dva dana.

Nastupao je za gotovo sve mlađe selekcije Srbije - od pionira do omladinaca. Još krajem 2018. godine izjavio je da mu je cilj da zaigra u A selekciji Srbije. Poslednjih godina jedan je od najboljih strelaca Arkus Super lige Srbije.

Od ličnih podataka u njegovom kartonu stoji da je Mateja Dodić rođen 2003. godine u Vranju, ta da rukomet od 2010. Osim za GRK Mladost u Vranju nastupao je pre Metaloplastike i za leskovački RK Meteor. Igra na poziciji desnog krila.

I, to je to od našeg uvaženonog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.464.709 dinara. Inače, bitno je još da napomenmo da je “Humanitarni tiket” objavljen u subotu dobitan je. Popunio ga je fudbaler Vojvodine Radomir Milosavljević, a dobitak u iznosu od 180.600 dinara usmeren je za . Udruzenje pomoc prijatelju 2020 iz Ćuprije.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMateja DodićMetaloplastika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara