Humanitarni tiket u podne: Melisa Mikec tipuje za lečenje bebe Vanje Malović

Vreme čitanja: 6min | pon. 23.08.21. | 11:29

Reprezentativka Salvadora očekuje plemeniti dobitak od sjajnih 322.700 dinara

Strelac Damir Mikec bio je 279. dobitnik u plemenitoj akciji kompanije Mozzart “Humanitarni tiket u podne”. Naš poznati reprezentativac, osvajač prve medalje za Srbiju na OI u Tokiju , sastavio je dobrotvorni listić sa dobitkom od 102.200 dinara. Dobitak je namenio za lečenje Boška Guglete. Poslovično precizan i pedantan dao nam je odgovore za rubriku “Pet na pet”, ali ne samo to. Pomogao nam je da dođemo do odgovora Melise Mikec za “5 na 5” i omogućio da Damirova nežnija polovina bude učesnica "Humanitarnog tiketa u podne".

Inače, gospođa Mikec je reprezentativka Salvadora u streljaštvu, govori španski, engleski i srpski jezik. Imaju dvoje dece, a sada možete pogledati kako izgleda Melisin plemeniti listić:

Izabrane vesti

Startujemo sa Apenina, KALJARI – SPECIJA. Klub sa Sardinije ima dve pobede i dva poraza tokom priprema, a u kupu je slavio sa 3:1. Identičan trijumf ima i gostujući sastav. Kaljariju izostaju dvojca igrača dok je međusobni skor ujednačen, 2:1:2.

“Očekujem od jednog do tri gola u prvom poluvremenu i isto toliko u nastavku meča”.

Prvi sport koji je nežnija polovina streljačkog para  trenirala bila je košarka. Posle je godinu dana u školi probala druge sportove, plivanje, tenis, badminton i odbojku. Na poziv i nagovor najbolje drugarice, počinje da se bavi streljaštvom, u kom je i dan danas. Iz Italije prelazimo u Španiju gde HETAFE dočekuje SEVILJU. Gosti su u prvom kolu slavili sa 3:0, a domaći tim poražen je minimalnim rezultatom. Sevilja je tokom priprema dobila dva meča, a dva izgubila. Statistički gledano bolji međusobni skor ima Sevilja,13:7:17, uz najubedljiviju pobedu sa 5:0.

“Jedan tim neće dati gol na duelu”.

Od ranog detinjstva volela je sportski život. Uvek je volela da gleda koji sportisti su najbolji i sve njih je poštovala. Nije imala favorite, ali Melisi se svidelo kako je igrao Majkl Džordan, Kobi Brajant, odbojkašice Brazila, Kube...

“Kada sam došla da živim u Srbiju oduševila sam se kakav sportski potencijal imate i koliko ogromne uspehe postižete u skoro svakom sportu. To me je zapanjilo. Košarka, odbojka, vaterpolo, rukomet, plivanje, naravno tenis, žene i muškarci, svi sportisti, a naročito u streljaštvu. Svetska ste sila”, podvlači naša plemenita gošća koja nas vraća u Seriju A, SAMPDORIJA – MILAN. Zlatan Ibrahimović izostaje u Milanu koji je tokom priprema imao po dve pobedei remija, uz poraz od Valensije. Đenovljani su dobili sve tri kontrolne utakmice.

Melisa Mikec navija za Crvenu zvezdu i Real Madrid. Ipak, reprezentacije su joj favoriti, navija za sve srpske sportiste kao i za svoje iz El Salvadora. Na Ostrvu, VEST HEM igra sa oslabljenim LESTEROM. Čekićari su slavili sa 4:2, Lester sa 1:0 u prvom kolu Premijer lige. Statistika je na strani Vest Hema,15:8:10.

“Jedan plus u prvom i dva plus u drugom polivremenu”.  

Učeće na prvim Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine su nešto što Melisa neće zaboraviti.

“Posebne su mi jer bio prvi put i da sam učestvovala zajedno sa Damirom, išli smo zajedno, ali svako je nastupao za svoju reprezentaciju, jako zanimljivo iskustvo”, naglašava sportistkinja iz Salvadora koja kao poslednju utakmicu na tiketu bira duel između OSASUNE i SELTE. U prvom kolu tim iz Pamplone je odigrao bez golova, a Selta je poražena sa 2:1. Jorgandžije su trijumfovale nad klubom iz Viga. Ukupni skor je 6:5:13.

“Jedinica”, zaključuje dobrotvorno tipovanje Melisa Mikec koju upoznajemo sa podatkom da je Mozzart samo kroz ovu društveno odgovornu akciju donirao 21.549.757 dinara.

Nakon što su “prošli” plemeniti listići, osvajača prve medalje za Srbiju u Tokiju, Damira Mikeca (102.200) i Nine Radovanović (103.000) dobitan je bio još jedan tiket za lečenje bebe Boška Guglete. Ovoga puta uspešna je bila naša reprezentativka Bianka Buša (139.200). Bile su to lepe vesti u danu kada je saopšteno da je prikupljen novac za odlazak na terapiju Zolgensmom Boška Guglete. Kompanija je pomogla Bošku Gugleti, a nakon toga sa 400.000 dinara, u dva dana, i Vanji Malović. Zagarantovane dobitke imali su Strahinja Rašović i Petar Grašo. Gest za svako poštovanje, ali pomozimo i mi slanjem SMS poruke. Upišimo 1077 i pošaljimo na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160 – 6000001131465 – 72.

Došla je subota i MOZZARTOVA učesnica u Humanitarnom tiketu u podne bila je uspešna na šest duela .Tijana Nikolić je sastavila dobrotvorni listić sa dobitkom od 91.000 dinara.

Prvi plemeniti tiket odigran je na početku Evropskog prvenstva u fudbalu održanog 2016. godine. Poznata televizijska voditeljka Marija Sekulović sastavila je prvi dobitni “Humanitarni tiket u podne”.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 88. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Raška Katića i Ivana Paunića, a otvoren je u Grockoj. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac i bićemo ponovo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 6.500 sportista iz više od 160 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić junior, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović,  Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Damir Mikec, Nina Radovanović i 283. dobitnica Bianka Buša.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Humanitarno udruženje POKRENIMO SRCE, DOBOJ. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketDamir Mikec

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara