Humanitarni tiket u podne: Mihailo Radovanović tipuje za mlađe selekcije ORK Mladost

Vreme čitanja: 6min | pon. 09.01.23. | 12:11

Golman RK Nekse očekuje plemeniti dobitak od 101.800 dinara!

Karate je trenirao u Borcu gde je stigao do braon pojasa. Potom se okušao na čačanskim košarkaškim terenima kada je u Ljubiću krenula škola košarke. Zatim je rukometni klub Mladost iz Atenice bio u usponu pa su dečaci pohrlili na ovaj sport. Gledao je golmane Šterbika i Dejana Zlatanovića koji su Mihailu Radovanoviću bili uzori. Naročito Zlatanović koji je imao po 15, 20 odbrana po meču i koga je uživo gledao. Kada je Čačak zamenio Beogradom parafirao je za svoj omiljeni klub.

Izabrane vesti

"Školu rukometa prošao sam u RK Mladost, ali punu afirmaciju stekao sam u Partizanu. Ne krijem da mi je u ‘crno – belom’ dresu bilo najlepše. Treneri Brković i Radosavljević su zaslužni za naš napredak i evo trenutno je pola reprezentacije iz Partizana. Sa Beograđanima sam uzeo prvenstvo, kup i Super kup. Bio sam reprezentativac i igrao sam Ligu šampiona", kaže rukometaš Mihailo Radovanović.

Trenutno ste član RK Nekse koji je jedan od boljih rukometnih klubova.

"Igramo Ligu Evrope, prvi smo u grupi kao što smo prvi u šampionatu. Cilj je da ponovimo fajnal – for, od prošle godine, u Evropi. Liga je duga, ciljevi su najviši pa ćemo videti. Igram za ozbiljan klub koji je u Top 20 u Evropi, lestvica se podiže, ali i pritisak na rezultate. Dovoljno je reći da je naš član Fahrudin Melić, trener Branko Tamše koji je sa slovenačkim Celjem osvojio bukvalno sve. Tu su reprezentativci Hrvatske koji će sada igrati na SP kao i naš reprezentativac Predrag Vejin”, dodaje Radovanović i prelazi na plemenito tipovanje .

Krećemo od ABA lige, STUDENTSKI CENTAR – ZADAR. Domaći zaostaju dva poena za gostima. Sutjeska je dobila SC koji je pre toga slavio nad Igokeom. Partizan i Cibona bili su uspešniji od gostujućeg sastava. Od tri međusobna duela SC je dobio dva, a Zadar poslednji meč.

DŠ X2 za kvotu 1.79”.

Prelazimo u Seriju “A”, BOLONJA – ATALANTA. Bolonja ima deficit od devet poena, četiri pobede u nizu i poraz od Rome. Takođe, domaći su oslabljeni, sa poslednjim porazom u međusobnom duelu. Atalanta je Novu godinu počela sa remijem, 2:2.

TGG GG,1.70”.

Današnja 3. stanica je u Španiji, ATLETIK B. – OSASUNA. Bilbao ima dva boda više od rivala, na poslednjih devet utakmica nije zabeležio poraz dok je Osasuna poslednju utakmicu odigrala nerešeno. Atletik je slavio na poslednja dva međusobna okršaja. Po dvojica igrača su pod znakom pitanja pred večerašnji okršaj.

UG 2-4” za 1.52”.

Na kraju Ostrvo, OKSFORD – ARSENAL. Domaći su izgubili poslednju utakmicu, a Tobdžije posle dve pobede odigrali nerešeno sa Svrakama. Jedini međusobni duel dobio je Arsenal sa 2:0.

KMB I0-1&II0-3 za 2.20”, zaključuje tipovanje MIHAILO RADOVANOVIĆ koji kaže da je u sklopu priprema za SP naša selekcija je poražena od Švedske.

Bilo je tesno, a Švedska je šampion Evrope. Smatram da je reprezentacija sastavljena od odličnih momaka koji mogu daleko da doguraju. Dobar rezultat na SP bi omogućio da rukomet kod nas preživi jer činjenica je da trenutno nije popularan. Dobar rezultat bi motivisao mlade snage, decu da počnu da treniraju ovaj sport”.

Vi biste bili zadovoljni plasmanom reprezentacije u Top 8.

Nadam se da će reprezentacija to napraviti i plasirati se na OI. Sve preko je veliki uspeh. Kada razmišljam o prve četiri reprezentacije, na najvećoj smotri rukometa, tada mislim na Dansku, Švedsku, naravno Francuska ili Španija, ali to ćemo videti”.

Već pet godina ste u Hrvatskoj, primili su Vas na odličan način.

Još ima naših ljudi koji su kao i ja sjajno prihvaćeni. Bio sam skeptičan, ali ni najmanji problem sve ove godine nisam imao”, zaključuje Mihailo Radovanović i potencijalni dobitak namenjuje za mlađe selekcije ORK “Mladost”

Pošto su postali dobitni Mozzartovi dobrotvorni listići strelca Damira Mikeca, košarkaša Nikole Kalinića, 3x3 šampiona Marka Brankovića, nekadašnjeg predsednika OSS Zorana Gajića, poznate voditeljke Nataše Miljković, trenera Faruka Hadžibegića i fudbalerka Nina Matejić postala je Mozzarova pobednica. U našem humanitarnom nizu 371. po redu.

Kompanija Mozzart, samo kroz humanitarni tiket, donirala je tačno 27.339.358 dinara.

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima, potom respiratore… Takođe, bili smo, a i trenutno smo, naslovni sponzori KK Partizan, KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan, Mozzartbet Super lige Srbije…

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, pomažemo UDUS, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih terena, 91. po redu, kod Arene, poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića. Nedavno je Mozzart otvorio novi teren (92.) u Kraljevu. Dobio je ime po Vasiliju Vasi Miciću! Čuvena Mozzartova akcija nastavlja se otvaranjem 93. renoviranog igrališta, posvećenog kapitenu košarkaške reprezentacije Vladimiru Lučiću, ali i 94. obnovljenog terena u Novom Sadu koji se posvećuje našim zlatnim 3x3 basketašima. Maštali su stanovnici Žagubice da se košarkaška lopta zakotrlja i u njihovom mestu. Želje uz pomoć kompanije Mozzart postaju stvarnost i 95. teren u okviru društveno odgovorne akcije „Sto terena za jednu igru“otvoren je u Žagubici. Sve zasluge idu Filipu Iliću koji je sastavio pobednički tiket u igri „Osvoji teren, budi pobednik“.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Inspektor Blaža, Maja Zmaja Stojanović, Nikola Kalinić, Milorad Popović, Vedran Borovčanin, Milan Petrović, Aleksandar Todorović, Aleksander Sekulić, Lazar Marković, Vladan Zec, Vukašin Vule Mandić, Stefan Kovačević, Nataša Miljković i Zoran Gajić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolele od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Interesantno, za ZVONČICU je “prošao” drugi rekordni dobitak u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne od 726.200, 00 dinara.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u BiH. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za STK RADNIK, Bijeljina. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara