Humanitarni tiket u podne: Milan Bojović tipuje za lečenje dečaka Simona Vujovića

Vreme čitanja: 4min | čet. 03.06.21. | 11:18

Prvi strelac Superlige, perjanica Mladosti, sigurice posvećuje mališanu iz Lučana

Za fudbalera Mladosti iz Lučana se zna – prvi je strelac Superlige Srbije od kada se ona igra u ovom formatu! Milan Bojović je do sada u nacionalnom takmičenju mrežu tresao 80 puta, dok je protekle sezone to učinio 18. puta, baš kao i Takuma Asano... Mi želimo da Bojović danas pogodi pet MOZZART parova, pa da po vlastitoj želji pomoć uputi dečaku Simonu Vujoviću, dečaku iz Lučana koji boluje od tri vrste epilepsije. Kako bi ovaj dečak progovorio i prohodao neophodno je lečenje u inostranstvu za koje su potrebna velika novčana sredstva. 

Krećemo od meča BANGLADEŠ – AVGANISTAN. Reč je o kvalifikacionom susretu za plasman na svetsku smotru fudbala, koju će po svemu sudeći i jedni i drugi pratiti preko malih ekrana. Mora se reći, Bangladeš je najgori u Grupi E, dok Avganistan ima samo jednu pobedu u svom skoru. Upravo taj plus zarađen je na meču s Bangladešom koji je još u septembru 2019. poražen sa minimalnih 1:0.

Izabrane vesti

“Malo golova, uz tip 0-2”, poručio nam je fudbaler koji je karijeru započeo upravo u Mladosti iz Lučana za koju planira i dalje da igra, mada ne isključuje ni novi odlazak u inostranstvo.

Sledi par ŠVAJCARSKA – LIHTENŠTAJN. Sajdžije čeka Euro, a u Grupi A, očekuju ih Turci, Italijani i Vels s kojim se sastaju u prvom kolu. Pitanje je koliko Lihtenštajn uopšte na završnom štelovanju može uopšte da im parira. Odnos snaga je neuporediv, pa valja reći da je ova reprezentacija u martu primila pet golova od Makedonaca, odnosno četiri od Islanda. Dakle, što se klađenja tiče, na ovom paru u fokusu će u svakakom slučaju biti tipovanje na golove.

“Jedinica”, reče fudbaler koji je prvobitno poželeo da na ovaj par odigra prelaz 1-1, što bi takođe bila sigurica nad siguricama. 

Idemo na meč VOLUNTARI – KALARAŠI. Gostujući Kalaraši vreba šansu za ulazak u elitu, ali to neće biti lako izvodljivo, budući da je domaćin sa 1:2 dobio prvi meč. Šansa ipak postoji, pa treba očekivati da će gosti pokušati od starta da pritisnu Voluntari, ne bi li istopili prednost koju ovaj tim ima. Videćemo, da li će Voluntari defanzivnim načinom igre pokušati da brani ne tako veliki ušteđeni kapital.

“Biram jedinicu”, poručio nam centarfor koji je u karijeri igrao u Sremu, Čukaričkom, Jagodini, Vojvodini, te Radničkom iz Niša.

Već smo na meču UKRAJINA – SEVERNA IRSKA. Ukrajunce u Grupi C prvo čekaju Holanđani! Biće to ozbiljan izazov za reprezentaciju koja je definitivno bolja od Severne Irske koja joj služi za završno štelovanje šuta. Ipak oprez! Ukrajinci za sobom imaju četiri vezana X ishoda, a pre toga tri uzastopna poraza u prošloj kalendarskoj godini. Ako se sada ne trgnu, onda nemaju razloga ni da se bude.

“Na pobedu Ukrajine”

Za fudbalera Mladosti, tipovanje se završava utakmicom AUSTRALIJA – KUVAJT. Reč je o dva uslovno rečeno najbolja tima kvalifikacione Grupe B! To kaže tabela, ali međusobna razlika nije tako mala, o čemu bi nam najbolje posvedočila utakmica 2. kola koju su Australijanci dobili sa 0:3. Dakle, jasno je ko je definitivno bolji, s obzirom da je Kuvajt od dalekog novembra 2019. godine vezao pet poraza, da bi zatim remizirao sa Libanom.

“Kombinujem 1&2-4”, reče naš današnji gost podvlačeći siguricama izvučenu kvotu 6,97.

Inače, Milan Bojović je prošao omladinsku školu Partizana. Posle dve sezone u grčkom Panetolikosu otišao je u Izrael, a odatle se opet vratio u Grčku gde je nastupao za Larisu.Tokom 2017. i 2018. godine Milan Bojović igra u Kazahstanu za Kaisar i Žetisu, da bi se u decembru 2018. godine vratio u Mladost. Uzora je imao u Argentincu Dijegu Militu, naročito kada je osvojio Ligu šampiona sa Interom. Kao dečak voleo je i Brazilca Ronalda.

Zapitan za sportske početke i razvoj, za MOZZART Sport kaže: „Kao dečaka tata me je odveo na veliki tenis. Inače, moja sestra, od ujaka Ilije, je poznata teniserka Ivana Jorović. Nisam ostao u tenisu mada sam mnogo voleo da igram. I danas sa drugarima odigram neku partiju i mogu da priznam da nisam loš. Možda nam je tenis u genima, aha, ha, ha... Potom sam poželeo da postanem golman, ali me je trener prekomandovao u napad. Očigledno imao je dobar osećaj“.

Milanu Bojoviću želimo puno uspeha u nastavku karijere, ali pre svega pogodak u 1.820. izdanju „Humanitarnog tiketa u podne“, najdugotrajnije akcije ovog tipa u svetu betinga koja je do sada na brojne adrese prosledila tačno 19.628.337 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Milan Bojović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na addresu Udruzenje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama, "Rastimo zajedno", Kozarska dubica . MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 6,97, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Milan BojovićMladost Lučanihumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara