Humanitarni tiket u podne: Milan Pajić tipuje za lečenje Uroša Mladenovića

Vreme čitanja: 3min | pet. 17.09.21. | 11:49

Srpski glumac očekuje potencijalni dobitak od 103.500 dinara

Nakon današnjeg Mozzartovog Humanitarnog tiketa u podne očekujemo još jedan plemeniti trofej. Između ostalog jer je današnji plemeniti kladilac glumac Milan Pajić. Ljubitelji serija su, tokom ove godine, Milana mogli da gledaju u ostvarenjima “Tri muškarca i tetka”, “Tate”, “Beležnica”…Možemo ga zvati i kolegom, jer se bavio radijskim i televizijskim voditeljstvom, a svakako plemenitom osobom jer učestvuje u našem dobrotvornom tiketu.

Potencijalni dobitak od 103.500 dinara namenio je za lečenje Uroša Mladenovića, 1078 na 3030.

Izabrane vesti

Uroš je rođen 03.11.1984. godine u Beogradu. Do pre samo nekoliko nedelja Uroš nije imao nikakve simptome. Odlazak kod lekara u Klinički centar Srbije i analize koje su usledile potvrdile su da je u pitanju rak pankreasa.

Urošu su sredstva potrebna za lečenje, hemioterapije, radioterapije, operativne zahvate, laboratorijske i ostale potrebne analize kao i za putne troškove i smeštaj.

Upišimo 1078 i pošaljimo SMS na 3030. Uplatom na dinarski račun: 160 – 6000001216288 – 34.

Osetićemo zajedničku sreću ukoliko “prođe” plemeniti listić. Startujemo iz Bundeslige, HERTA – GROJTER. Klub iz Berlina ima malo veće kadrovske probleme i dva boda više od rivala. Gosti su bez pobede, domaći bez nerešenog rezultata. Herta je od Bajerna poražena sa 5:0, a potom je dobila sa 3:1. Nerešen ishod i pet poraza su učinak Grojtera u poslednjim utakmicama. Dva puta je sa 2:0 Herta dobila rivala.

“KI 1”.  

Prelazimo u Belgiju, SERKL BRIŽ – EUPEN. Gosti su oslabljeni, bez šestorice igrača. Ipak, imaju tri boda više od rivala, ali i dva poraza. Briž je slavio sa 4:2 u poslednjem duelu. Bolji skor ima Eupen, 4:2:6, ali najveću pobedu Briž, 4:0.

“KMB I1 – 3&II1 – 3”.  

Treća utakmica na današnjem plemenitom tiketu stiže iz Serije A, SASUOLO – TORINO. Gosti su oslabljeni, bez šestorice igrača, a imaju bod manje od rivala. Roma i Kremoneze su dobili Sasuolo dok je Torino slavio sa 4:0. Torino je dobio rivala u poslednjem okršaju sa 3:2. Statistika je na strani gosta, 5:8:11.

“Tri plus”.

Ostao nam je duel sa Ostrva, NJUKASL – LIDS. Svrake imaju bolji skor, 13:8:8, pobedu od 3:0, a Lids sa 5:2. Timovi nisu baš dobro startovali, bez pobede su. Njukasl je poslednji poraz doživeo od Junajteda, Lids od Liverpula.

“Od jedan do tri gola u prvom poluvremenu i ista igra u drugom, KMB I1-3&II1-3”, zaključuje tipovanje Milan Pajić.    

Kada trenutno podvučemo crtu MOZZART je donirao, kroz dobrotvorni listić, iznos od 21.784.857 dinara. MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 89. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Raška Katića i Ivana Paunića, a otvoren je u Grockoj. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…U Bileći je otvoren teren Tijana Bošković.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja i prijatelja dece i omladine sa poteškoćama u razvoju, VEDAR OSMEH, BILEĆA. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara