Humanitarni tiket u podne: Milenko Tepić tipuje za Dečje selo iz Sremske Kamenice

Vreme čitanja: 3min | čet. 24.03.22. | 11:15

Tim menadžer Mega Mozzarta veruje Navigatorima

Rođeni je Novosađanin, do prošle sezone uzdanica Mege na parketu, a od ove tim menadžer ekipe čije puno ime nosi u sebi ime kompanije MOZZART. S Milenkom Tepićem, danas igramo za pomoć Dečjem selu iz Sremske Kamenice, a on nam na sve odgovara kvotom 11,32…

Pa, krenimo od evroligaške jedinice na meču EFES – MILANO. Olimpija kao da stagnira s formom, što je definitivno primetno nakon poraza od Makabija s konačnih 75:58. Gostovanje Turcima za njih će biti teško, s obzirom da im Efes bukvalno duva u vrat posle dve vezane pobede na utakmicama sa Žalgirisom i Real Madridom. Dakle, mogli bi se nadati rezultatski nategnutom meči, naravno pod uslovom da Italijani uspeju od starta dobro da zatvore prilaz svom reketu.

Izabrane vesti

Tim menadžer Mega Mozzarta, zatim bira još jednog keca, čekajući da u šampionatu Nemačke, KEMNIC dobije HAMBURG. Treba znati da je Kemnic šestim a Jaburg deveti na tabeli, te da su oba tima vezala po dva poraza. Međutim, na strani Kemnica je međusobni skor sa poslednja dva meča para. U nizu poslednja je pobeda Kemnica nad Hamburgom od 82:90 iz septembra meseca prošle kalendarske godine.

Između tipova, red je da kažemo da je Tepić je bogatoj igračkoj karijeri je pored Mege, nastupao još za Vojvodinu, Partizan (u dva navrata), Panatinaikos, Sevilju, Lijetuvos Ritas, PAOK (u dva navrata), Orlandinu, Brindizi, Vareze i Iraklis. Sa Panatinaikosom je osvojio Evroligu 2011. godine uz dve titule u Grčkoj, dok je sa Partizanom osvojio devet trofeja (tri ABA lige, četiri Superlige i dva Kupa Radivoja Koraća.

Idemo na dvojku sa susreta MAKABI T.A. – REAL MADRID. Real je u prošlom kolu iznenadio Efes, a Makabi za sobom ima pobedu nad Milanom. Španci su svakako u prednosti, imaju jači roster, pa nema potrebe da se povuku na parketu u Tel Avivu koji Makabi istini za volju, čak i na duelima sa ovako jakim timovima ume da iskoristi.

Košarkaški stručnjak, zatim se latio fudbalske ponude iz MOZZART arsenala. Latio se jedinice na kvalifikacionom susretu koji igraju PORTUGALIJA i TURSKA. Turska nema superstara u rangu Kristijana Ronalda, ali ima jake adute u Hakanu Čalhanogluu, Jusufu Jazičiju, Orkunu Kokčuu i Burkazu Jilmazu.Portugalci iz Lisabona nisu poleteli za Katar, hoće li iz Porta do finala baraža i potencijalnog dvoboja sa Italijanima, to tek treba videti, mada ništa više nije lako, posle već viđenog na njihovom suočavanju s našim Orlovima.

Za kraj imamo jedinicu sa meča ŠVEDSKA – ČEŠKA. Česima u okršaju protiv plavo-žutih neće moći da pomogne ni najraspucaniji fudbaler Patrik Šik. Ni domaćini neće imati pomoć Zlatana Ibrahimovića koji je pod suspenzijom zbog kartona. Šveđani sanjanju da se četvrti put plasiraju na mundijal u ovom veku. Ukoliko im to ne pođe za rukom, biće silno razočarani, posebno zbog toga što su pre četiri godine u Rusiji igrali četvrtfinale gde ih je zaustavila Engleska.

Na kraju, hvala Tepiću koji je osvojio i četiri zlata na Evropskim prvenstvima u mlađim nacionalnim selekcijama a sa prvim timom Srbije je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu 2009. godine u Poljskoj.

Posle sezone 2020/21 koju je odigrao u Megi, završio je igračku karijeru i potom se odmah pridružio stručnom štabu Mega Mozzarta na poziciji tim menadžera. Na njega je sada red da tipove pošalje i preko Drine.

Milenko Tepić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja prevremeno rođene dece, “Mrvice”, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMilenko TepićMega Mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara