Humanitarni tiket u podne: Mladen Dodić tipuje za Domu za decu i omladinu “Jefimija” iz Kruševca

Vreme čitanja: 4min | uto. 21.11.23. | 11:36

Sportski direktor kruševačkog Napretka, od Brazilaca i Gaučosa očekuje duplu šansu X2

Danas plemeniti poduhvat kompanije Mozzart prati doro nam znani fudbalski trener Mladen Dodić, u ovom momentu u svojstvu sportskog direktora Napretka iz Kruševca. Molimo aplauz za za njega i tipovanje usmereno ka Domu za decu i omladinu “Jefimija”.

O Mladenu Dodiću, mada je to opšte poznato, bitno je da kažemo da je tokom 2014. i 2015. godine je bio selektor mlade reprzentacije Srbije. Pre mlade reprezentacije trenirao je Jagodinu, koju je doveo do finala kupa Srbije u kom je izgubila od Vojvodine (2:0). Vodio je ekipu Jagodine i u dva ciklusa kvalifikacija za Ligu Evrope u kojima je u drugom kolu ispadala od Rubina i Kluža. To je bio njegov drugi mandat u Jagodini. U karijeri je trenirao i njegov Napredak, Novi Pazar, Dinamo Vranje, Borac iz Čačka, te Javor, Lokomotivu iz Sofije, Radnik iz Surdulice...

Izabrane vesti

Na početku, Mladen Dodić kaže:”Krenimo u tipovanje za Domu za decu i omladinu “Jefimija” iz Kruševca, uz obostranu želju da nam se i ovog puta trud isplati. Drago mi je što učestvujem u akciji koju već godinama Mozzart sprovodi u saradnji sa poznatim ličnostima, a koju i lično redovno pratim”

Na početku imamo dvojku s meča KOMORI – GANA. Sastav Gane je i više nego dobar, a Komori su mu dužni za poraz u Kupu Afričkih nacija još od januara prošle godine. Deluje da je čas osvete ne blizu, već zakazan za danas.

Poznati trener zatim bira prelaz 1-1 na meču HRVATSKA – JERMENIJA. Hravti zbog distance u odnosu na Vels moraju da slome Jermene. Da, kvalitetniji su od njih, ali su ih prošli put dobili tek sa minimalcem. Kada je reč o narednim susretima, pobeđivali su Kockaste Turska i Vels, tako da opuštanja ne sme da bude. Jermeni imaju gol razliku od 9:10, a sa poslednje četiri kvalifikacione utakmice imaju po dva remija i isto toliko poraza.

Više golova u drugom poluvremenu očekujemo na susretu GRČKA – FRANCUSKA. Trikolori su bezgrešnim nastupima osvojili Grupu B, tako da sada mogu da jure samo statistiku. Grci pak moraju da se nose sa Holandijom koja ih je porazila sa 0:1, pa im sada beži za tri boda. Dakle, zna se kome je ovde gore, a zna se i da je Grčka od Francuske u junu izgubila sa 1:0.

Na meču EKVADOR – ČILE imamo kombinovani tip 1X&2+. Ekvador je šesti na tabeli, odmah ispod Brazila, a što je najvažnije neporažen je na poslednja četiri meča. Čile je osmi, a takođe ima pet bodova.

Za kraj, uz Mladena Dodića u sitne sate čekamo duplu šansu X2 na meču BRAZIL – ARGENTINA. Gaučosi u Rio stižu u narušenoj atmosferi, pošto ih je Urugvaj savladao kao gost 2:0. Bio je to prvi poraz Argentine u godinu dana, odnosno od susreta sa Saudijskom Arabijom u prvom kolu Svetskog prvenstva u Kataru (1:2). Utakmica je obilovala tenzijom, svađom igrača i žestokim duelima, bila je fizički, ali i psihološki isrpljujuća, pa je za očekivati da Lionel Skaloni na predstojećem teškom gostovanju neće previše forsirati svoje fudbalere kako ne bi došlo do povreda.

Na kraju, valja reći da je Mladen Dodić s puno energije preuzeo mesto sportskog direktora Napretka.

“Bio sam prijatno iznenađen ponudom predsednika Miloša Nenezića i sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv najdražeg kluba. Novi posao je veliki izazov, prvi put u ulozi sportskog direktora i nadam se da ću sa svima iz kluba doprineti nekim novim uspesima”, rekao je na prvom radnom sastanku sa klupskim operativcima Mladen Dodić.

Hvala našem današnjem gostu na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz nadu da ćemo već u toku večeri konstatovati novu plemenitu pobedu. Napominjemo da je do sada ukupno donirana cifra u „Humanitarnom tiketu u podne“, došla do iznosa od 30.092.809 dinara.

Naime, u petak je golman Milan Lukač prošao sve izazove, došao do kvote 10,72, a dobitak je namenjen za lečenje Mihajla Oreščanina. Zatim je i nedelja bila uspešna, pošto je proslavljeni fudbaler Crvene zbezde, Miloš Degenek osvojio 117.200 dinara koliko odlazi mališanima iz Zvečanske.

Očekujemo novi plus i od Mladena Dodića, koji se već dokazao kao uspešan igrač u našoj plemenitoj akciji! 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama



tagovi

Mladen DodićNapredak Kruševachumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara