Humanitarni tiket u podne: Nemanja Milošević tipuje za lečenje Veljka Stojkovića

Vreme čitanja: 3min | čet. 13.04.23. | 10:36

Kapiten čačanskog Borca 1926, latio se H1 tipa na evroligaškom okršaju Crvene zvezde sa Fenerbahčeom

Ovom prilikom, rečju idemo u jednu posve poznatu, nažalost poslednjih godina ne toliko pominjanu fudbalsku sredinu. Sa nama je Nemanja Milošević, kapiten čačanskog Borca 1926, koji se u ovom momentu nalazi na drugom mestu Srpske lige – Zapad. Dakle, ime Borca će, ako se pitaju igrači kluba iz grada kraj Morave, u što kraćem roku postati PLS destinacija, a zatim Zebre nameravaju da napadnu i glavnu premiju…

Elem, Nemanja Milošević koji je do sada sem Borčevog nosio dres Trepče, Jošanice i Baneta iz Raške, u osnovnoj formaciji vezista, odlučio se da potencijalni dobitak na osnovu ovog tiketa prosledi za lečenje Veljka Stojkovića (2021). Naime, osnovnim pregledima ustanovljeno je da mališan ima atrofiju mozga kao posledicu retkog neurodegenerativnog poremećaja izazvanog genetskom mutacijom. Sredstva su mu potrebna za nastavak lečenja u inostranstvu, putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Izabrane vesti

Uz kapitena Borca 1926, krećemo do H1 tipa s meča CRVENA ZVEZDA – FENERBAHČE. Crveno-beli jure 17. trijumf čime bi postavili novi klupski rekord po broju recki u Evroligi, dok Fener mora da pobedi ako ne želi da zavisi od drugih... Ekipa Duška Ivanovića imaće veliki motiv da dobije šampiona Evrope iz 2017. godine, ne samo zbog mogućnosti da se postavi novi rekord, već i da se nastavi pobednička serija uoči plej-ofa Jadranske lige, gde Zvezda brani titulu.

Sledi jedinica sa utakmice OLIMPIJAKOS – BASKONIJA. Baskonija u Pirej dolazi sa obavezom moranja. Igračima Đoana Penjaroje je potreban trijumf kako bi prošao dalje, što neće biti nimalo lak posao. Olimpijakos je jedan od tri najbolja tima Evrolige po učinku na svom parketu jer je dosad izgubio samo tri puta i jedini je u tom segmentu bolji Makabi. Baskonija ne može da se pohvali odličnim partijama van svoje kuće, samo jedan trijumf od prethodnih pet utakmica. Takođe, u poslednjih 15 godina samo je jednom Baskonija slavila u Pireju.

Na meču VIRTUS BOLONJA – MILANO, očekujemo više od 156,5 poena. Realno, egal meč para je nešto što je realno očekivati. Poslednji susret rivala dobila je Bolonja sa 69:75 u Seriji A. Ipak, Bolonja je sada u lošoj seriji pa joj je preko potrebno iskupljenje pred svojim navijačima.

Realna je i jedinica sa meča JUVENTUS – SPORTING. Stara dama ima problema. Mislimo na remi sa Interom (1:1), kao i na poraz od Lacija (2:1). Portugalci će najverovatnije igrati na kartu njihove nesigurnosti, uz napomenu da su se od 2011. dva kluba susrela tri puta. Po jednom su slavili i jedni i drugi, a poslednji revanš meč grupne faze Lige šampiona iz 2017. godine okončan je uz X tip.

Za kraj, tu je još jedna jedinica sa meča LEVERKUZEN – UNION SEN ŽILOAZ. Aspirindžije nameravaju da u punom obimu iskoriste domaći teren i tako steknu izvesnu zalihu golova pred revanš. Neće to biti ni tako jednostavno protiv Belgijanaca koji od početka marta stepenik po stepenik podižu formu, igrajući bez poraza.

Na kraju, recimo još i da klub našeg današnjeg gosta raspolaže zavidnom infrastrukturom Gradskog stadiona kraj Morave, te da je do sada iznedrio brojne reprezentativce, na osnovu čega se na mapi spskog fudbala smatra mestom gde se na omladinske selekcije dosta polaže.

Borac 1926 trenutno je kao što rekosmo na drugom mestu na tabeli sa 46 osvjenih bodova. Na prvom mestu nalazi se Sederevo 1924. koje na svom kontu ima 52 boda.

Naglasimo da je novinarka, Zorka Gojković postala poslednji dobitnik u okviru akcije, i to 385. u nizu. Trenutno, ukupna donirana suma u tiketu plemenitosti iznosi 28.651.458 dinara

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nemanja Milošević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenog krsta iz Bijeljine. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Borac ČačakSrpska liga Zapadhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara