Humanitarni tiket u podne: Nenad Danilović alijas Neša Bridžs tipuje za Stefana Gončinu

Vreme čitanja: 5min | sre. 21.04.21. | 10:51

Pionir naše stand – up scene očekuje plemeniti dobitak od 82.900 dinara

Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. godine, ali za lepe želje nikad nije kasno. Komedijom se bavi od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo pre dvanaest godina. Pionir je stand – up scene, sada sa preko 3.000 nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. Sa svojim predstavama obišao je celu Srbiju, mnoge gradove po više puta. Nastupao je u inostranstvu. Ljubitelji stand – up komedije iz regiona dobro znaju Nešu Bridžisa, bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori...Publika je imala priliku da ga vidi u Australiji. Za njegove večeri komedije uvek se traži karta više.

Poznat je po humanitarnom radu pa je na “prvu loptu” prihvatio naš poziv da učestvuje u Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne, a potencijalni dobitak namenio je za Stefana Gončina (2017).

Izabrane vesti

Igrao je fudbal u Borči, potom za GSP Polet sa Dorćola. Kasnije i pravi ragbi u Partizanu mada je navijač Zvezde. U plemenito tipovanje startuje iz Premijer lige, TOTENHEM – SAUTHEMPTON. Pevci imaju 14 bodova više od Svetaca. Nakon poraza od Junajteda odigrali su 2:2 sa Karamelama. Sauthempton ima dva poraza bez postignutog gola. Poslednja dva okršaja dobio je Totenhem sa 5:2 i 3:2. Timovi nastupaju bez trojice prvotimaca.

“Za početak dobrotvornog tipovanja jedinica”.

U 19.00 sati igraju i LEVANTE – SEVILJA. Klub iz Valensije značajno oslabljen ulazi u meč i posle poraza od 5:1. Na poslednjih sedam utakmica Sevilja je samo dva puta remizirala, uz pet trijumfa. Međusobni skor je 1:2:7, uz najubeljiviju pobedu Sevilje od 5:0.

“Dvojka”.

Neša Bridžis voli Dragana Stojkovića Piksija. Takođe, voleo je Ronaldinja, ali i igrača ragbija, sa Novog Zelanda, Džonatana Larija. Sada nas vodi na Apenine, JUVENTUS – PARMA. Stara dama ima 42 boda više od gostujućeg tima koji se bori za opstanak. Kaljari i Milan bili su kobni za Parmu u minula dva kola. Benevento i Atalanta dobili su Juve u poslednjih pet utakmica. Istorijski gledano skor je 8:1:1, a Juve je dobijao Parmu i sa 7:0.

“Kec”.

Naš komičar u navijačkom srcu nosi Zvezdu, a voli da se priseti utakmice protiv Milicionara kada je postigao tri gola. Interesantno, sva tri glavom. Rado se seti i ragbi utakmice protiv Velsa u Vršcu. Ponovo smo u Premijer ligi, ASTON VILA – MANČESTER SITI. Građani imaju osam bodova više od Đavola i čak 30 od Vile. Liverpul je sa 3:1 dobio današnjeg domaćina dok je Čelsi sa 1:0 slavio protiv Sitija. Na poslednjih 10 međusobnih okršaja Siti je slavio devet puta, a jednom je odigrao nerešeno. Manje kadrovske probleme ima trener Gvardiola.

“Dvojka”.

 Na plemenitom listiću koji je odigrao naš Neša Bridžis ostala je još jedna utakmica, KADIZ – REAL. Kraljevski klub zaostaje tri boda za vodećim Jorgandžijama. Posle šest trijumfa Real je poslednje dve utakmice odigrao bez golova. I domaći su sa Seltom igrali 0:0, ali su pre toga dva puta slavili. Statistika je na strani Reala, 2:2:8, međutim, poslednji okršaj dobio je Kadiz, bilo je 1:0. Luka Modrić se povredio na treningu Reala.

Očekujem trijum Reala, dvojka”, zaključuje tipovanje čovek sa stand – up scene koji podvlači: “Nije važno koliko brzo padneš, već koliko brzo ustaneš’. ‘Ne sudi, da ne bi bio osuđen’. I nastavi da plivaš”.

Svi mi možemo pomoći Stefanu Gončini koji je rođen kao zdravo dete. Sa svojih navršenih devet meseci počeli su epi napadi. U Novom Sadu mu je dijagnostikovana retka bolest – Tuberoskleroza mozga. Dečiji neurolog, koji vodi njegov sluča, ga upućuje u inostranstvo radi intervencije matičnim ćelijama. Pomozimo Stefanu slanjem SMS poruke 664 na 3030. Uplatom na dinarski račun: 160 –547444 – 51.

Inače, kompanija Mozzart je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Takođe, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.245.237 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić i Nenad Nerandžić.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece “Osmeh više”, Nevesinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara