Humanitarni tiket u podne: Nenad Lukić tipuje za Udruženje “Autizam govori srcem” iz Sremske Mitrovice

Vreme čitanja: 4min | sub. 11.07.20. | 11:16

Sigurna pobeda Liverpula na voleju centarfora TSC-a

Ove sezone biti centarfor TSC-a, pa to vam je kao potpisana diploma koja overava da ste vrhunski fudbaler. Nenad Lukić ima baš taj superligaški sertifikat, pa zbog njega, ali i velikih dela do sticanja plavog dresa tima iz Bačke Topole, pozivamo ga da tipuje u 1.492 izdanju „Humanitarnog tiketa u podne“. Nenad je doneo odluku da svim srcem i kladilačkim umećem podrži rad Udruženja „Autizam govori srcem” iz Sremske Mitrovice, inče svog rodnog grada gde je ugledao svet i svu tu ravnicu drugog septembra 1992. godine.

Konstatujemo na početku da je Nenad Lukić odigrao tiket s ukupno pet parova, nakon čega je ispod crte podvučena kvota 29,43. Zbilja lep koeficijent, koji nas množenjem sa kompanijskom uplatom od 10.000 dinara po plemenitom tipovanju, vodi do očekivanog dobitka u iznosu od 294.300 dinara.

Izabrane vesti

Krećemo sa utakmice LIVERPUL – BARNLI. Ne treba Liverpulu ništa sem pukog nabijanja statistike, što znaju i prvotimci Barnlija. Ni njih ta situacija mnogo ne tangira, jer ovaj tim sem želje za plasmanom u sedam najboljih nema šta da izgubi. Ukratko, dobar je Barnli, ali ne dovoljno da bi ga poredili s Liverpulom koji ih konstantno, već dve godine dobija minim sa 3+ ishodima. Dakle, jasno je čemu ova utakmica vodi.

„Igram na sigurnu pobedu Liverpula“, ni najmanje se nije dvoumio centarfor koji je u svojoj karijeri dužio i dres nerazdvojnog dubla Teleoptik – Partizan.

Sledi utakmica LACIO – SASUOLO. Posle poraza od Milana bilo je neugodno, da bi nakon Leća sve postalo neprijatno za Lacio... Sasuolo drugoplasirana ekipa Serije B prosto mora da dobije zbog pritiska Atalante i Intera, što znači da bi domaćima odgovaralo i ponavljanje novembarskih 1:2 na poslednjem meču para. Inače, na ovom paru samo jednom u poslednjih pet navrata nije došlo makar 3+ tipovanje.

„Prelaz 1-1”.

Špic se zatim latio meča ŠEFILD JUNAJTED – ČELSI. Šefild je u prošlom kolu ostvario važnu pobedu protiv Vulverhemptona i odlučan je da se po svaku cenu kvalifikuje za Evropu. U ovom trenutku ispunjava te uslove pošto je sedmi, međutim u stopu ga prate Arsenal i Totenhem. Čelsi je pobedom nad Kristal Palasom uspeo da zauzme treće mesto, međutim Lester ima samo bod manje na četvrtom. Biće ovo dakle žestok okršaj pošto je motiva dovoljno na obe strane. Prethodni na Stamford Bridžu završen je bez pobednika 2:2.

„Ponovo prelaz, ali ovoga puta 2-2”, analizira naš gost koji je u zaista bogatoj fudbalskoj karijeri jedno vreme boravio i u Bugarskoj.

Idemo na utakmicu VALJADOLID – BARSELONA. Titula je u vazduhu, pa Barsa ne sme da se kocka s bilo kim, naročito ne sa Valjadolidom koji je na 14. mestu na tabeli. Mesi, Suarez i ostali zato sigurno bez zadrške napadaju, u uverenju da je moguće ponoviti prošlogodipnjih 5:1 kada je Valjadolid bukvalno deklasiran. Imajući u vidu da je na tri od poslednjih pet utakmica dolazilo po GG4+, razmišljanje o nešto više golova na ovom meču dobija pun smisao.

Čista dvojka na pobedu Barselone“.

Špic TSC-a za završno tipovanje bira meč JUVENTUS – ATALANTA. Juventusova odbrana je uzdrmana posle četiri primljena gola u duelu sa Milanom, a sada im dolazi u goste napadačka mašina iz Bergama koja je postigla čak 85 golova (drugi po efikasnosti je Lacio sa 67). Ukoliko i sada izgubi Juventus će biti ozbiljno uzdrman s obzirom da za desetak dana dočekuje drugoplasirani Lacio koji takođe pretenduje na vrh. Atalanta je treća sa dva boda zaostatka, a pobeda nad Sampdorijom u prošlom kolu za Gasperinijev tim bila je dvanaesta u nizu. Dakle, očekujemo vatromet, ili bar golove na obe strane što je bio slučaj na sedam od poslednjih jedanaest odmeravanja.

„Tipujem na pobedu Juventusa, razume se“, rekao je naš današnji gost, a mi se usuđujemo da kažemo da su sve igre podvučene izuzetno realnim fudbalski potkovanim razmišljanjem.

Naravno, tako nešto smo i očekivali od profesionalca, odnosno fudbalera koji je u karijeri do sada nosio i dres čačanskog Borca, Rada, Zemuna, Bežanije i Radnika iz Surdulice. Dakle, nagledao se i naigrao Nenad Lukić fudbala, a mi se nadamo da će s uspehom izaći iz našeg izazova. Stalo nam je s obe strane, jer ako niste znali, MOZZART je samo kroz akciju „Humanitarni tiket u podne“, do sada na brojne adrese prosledio tačno 15.711.389 dinara.

Na kraju, još jedno veliko hvala Nenadu Lukiću na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”. Ipak, pre nego što se pozdravimo, na njemu je tipovanje i za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nenad Lukić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu Doma za starija lica “Sunce” iz Rogatice. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 29,43 a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketNenad LukićTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara