Humanitarni tiket u podne: Nevena Ignjatović tipuje za lečenje mališana Gavrila Đurđevića

Vreme čitanja: 4min | sub. 20.03.21. | 12:00

Najbolja skijašica Srbije Brajton i Njukasl izaziva GG tipom

Nalik zastavicama u slalomu, danas sa trofejnom alpskom skijašicom, Nevenom Ingnjatović prolazimo kroz priču o pet odabranih parova. Kada smo s Nevenom podvukli crtu ispod 1.744. izdanja „Humanitarnog tiketa u podne“, došli smo do kvote 15,96. Nije loše složićete se, a prođe li današnji listić, potencijalni dobitak u iznosu od 159.600 dinara, kompanija MOZZART proslediće za lečenje mališana, Gavrila Đurđevića (2020), koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Za Gavrilovu pobedu! Budimo humani!

Izabrane vesti

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Pre nego što krenemo put bet analize, pozdravimo Kragujevčanku Nevenu Ignjatović, koja s ponosom nosi status najbolje u istoriji srpskog skijanja. Na njenom meniju, na startu našao se par KELN – DORTMUND. Keln, samo teorijski može da parira Dortmundu. Kako bilo, posle X ishoda sa Seviljom u Ligi šampiona i prolaza dalje na konto pobde u prvoj utakmici, Dortmund je dobio Hertu i vratio se u bundesligašku stvarnost. Ta stvarnost trenutno Borusiji diktira osvetu Kelnu za iznenađujući poraz od 1:2 u novembru mesecu. Inače, na ovaj par redovno pada više od 3+ igre koja je došla na poslednjem susretu.

Dortmund daje minimum dva gola“, poručila nam je Nevena Ignjatović, koja pored statusa najbolje skijašice u istoriji srpskog skijanja, nosi zvanje je i master ekonomiste Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju – FEFA.

Sledi utakmica VERDER – VOLFSBURG. Po sili sastava, nabijači Volfsburga će se nadati dvojci u Bremenu. Jednostavno, treća pozicija na tabli to zahteva, pa će trenutno osrednjem Verderu koji je pred ovaj meč poražen od Bajerna, biti teško da se odbrani. Inače, poslednji meč para u novembru mesecu doneo je pravi vatromet golova. Utakmica je okončana sa 5:3 za Volfsburg.

“Biram GG tip”, kaže naša gošća koja je član skijaškog kluba Radnički Elit, kao i reprezentativka Srbije.

A sada meč LASK LINC – SALCBURG. Salcburg čuva čelo Bundeslige, pa će dati sve od sebe da od neugodnog, trećeplasiranog LASK-a izvuče tradicionalno pozitivan ishod. Naime, Salcburg je dobio poslednja četiri meča para, a domaćin je u Lincu poslednji put slavio još 2018. godine. Ovoga puta kao organizovan tim pokušaće da osujeti ambiciju gostujućeg tima.

„Ponovo 3+ igra“...

Selimo se u Holandiju, na susret FAJENORD – EMEN. Jeste Fajenord ušareneo sa rezultatima, ali bi bilo baš čudno, ukoliko bi problema imao sa fenjeraškim Emenom. Gosti se u poslednje jesu popravili, ali to ne znači da su sposobni za egal partiju sa domaćinom koji ih tradicionalno dobija. Bitno je znati da su na ovaj par pored već pomenutog tipa na ishod vrlo isplativa tipovanja na veći broj golova. 

„Kombinujem 1&3+”.

Na kraju, bacamo se na Premijer ligu uz susret BRAJTON – NJUKASL. Kada igraju timovi koji vise na ivici fenjeraške reputacije, nikada se ne zna. Njukasl je primera radi vezao tri X ishoda, dok je Brajton recimo na proteklom meču pole niza neuspeha savladao Sautempton. Isti tim poslednji put savladai je Njukasl u septembru mesecu prošle godine sa 0:3.

“Za kraj biram GG tip”, poručuje naša današnja gošća, čijoj skijaškoj karijeri su posvećeni naredni redovi.

Naime, prve korake na skijama, Nevena Ignjatović napravila je već u svojoj četvrtoj godini na Kopaoniku. Na trkama svetskog kupa 14 puta se plasirala u top 30 najboljih skijašica. Najbolji plasman je šesto mesto u alpskoj kombinaciji.

Od prvog starta na FIS trkama do sada Nevena je osvojila preko 100 medalja na međunarodnim takmičenjima, od kojih je 35 zlatnih. Bila je deo Olimpijskog tima 2010. godine u Vankuveru, 2014. godine u Sočiju i 2018. godine u Južnoj Koreji. Tada je nosila našu zastavu, kao barjaktar reprezentacije Srbije. U Svetskom kupu 14 puta se plasirala u drugu finalnu vožnju i osvojila bodove svetskog kupa.

Nevenu smo pitali za sportske uzore, budući da žensko skijanje na prostoru Srbije do njene pojave nije imalo tako uspešne takmičarke.

“Specifično je da nikada nisam imala isključivo jednu osobu koja mi je bila uzor. Volela sam moć i borbenost Janice Kostelić koja je u mom detinjstvu bila ‘role model’ ženskog skijanja. Motivaciju sam najviše pronalazila u svakodnevnim ljudima i stvarima koji su me okruživale. Nešto u meni je gorelo od prvog dana da istrajem na svom putu i da ne odustajem. I sada je tako. To je bio veliki izazov obzirom da skijanje u Srbiji nije baš popularan sport, ali uspela sam da dodjem do samog svetskog vrha”

Zahvaljujemo se Neveni Ignjatović na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, a pre rastanka odabrane tupove šaljemo MOZZART družini preko Drine.

.......................................................................

* Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače. Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš. Saznaj više OVDE.


PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nevena Ignjatović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja " Neuništivi velikog srca " Velika Obarska. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 15,96, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tikettiket u podnebet analizasportsko klađenjenevena ignjatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara