Humanitarni tiket u podne: Nikola Lazetić tipuje za lečenje Kristijana i Mladena Tomića - Fondacija “Budi human”

Vreme čitanja: 3min | čet. 08.12.22. | 10:00

Direktoru mlađih selekcija FSS-a, odgovara H2 (-3,5) sa prvog evroligaškog večitog derbija…

Zatišje u Kataru, ne zaustavlja poseban režim tipovanja u “Humanitarnom tiketu u podne”. S nama je danas bivši fudbalski as, Nikola Lazetić, kome je takođe zagarantovan dobitak u iznosu od 10.000 dinara. Tako će biti do kraja mundijalskih nadigravanja, a na nama je da kažemo da smo s Lazetićem ovoga četvrtka sa fudbalskog, skrenuli na kolosek evroligaških tipovanja.

Nikola Lazetić, direktor mlađih selekcija FSS-a doneo je MOZZART odluku. Tipovaće za Kristijana (2004) i Mladena Tomića (1998), iz Smedereva, članove Udruzenja distroficara grada Smedereva “Bolji Zivot”. Prođe li njegova kvota 9,94, njima će pun iznos donacije biti prosleđen posredstvom Fondacije “Budi human”.

Izabrane vesti

Elem, verovatno ste zapazili da na prvom evroligaškom derbiju PARTIZAN MOZZART BETA i CRVENE ZVEZDE imamo tip H2 (-3,5), koji vredi kvote 1,90, što je ujedno i centralni meč dana, odnosno preporuka za tipovanje našeg današnjeg gosta koji je nekada igrao u Zvezdi, Vojvodini, Milicionaru, Đenovi…

Da se ne bi ponovo, zbog termina vraćali na ovaj susret, recimo i da je su Partizanovi košarkaši dobili Crvenu zvezdu na poslednja tri duela kao domaćin, sve u Jadranskoj ligi, te poslednji ligaški i oba u finalnoj seriji. Duel od prošlog ponedeljka bio je dugo neizvestan, mada je Zvezda držala ključeve utakmice u svojim rukama sve vreme, da bi u završnih pet minuta definitivno prelomio susret i slavio ubedljivo. Istorija se piše sada, jer ova je utakmica različita od svih pređašnjih. Ovo je prvi evroligaški derbi dva naša najbolja tima.

Na meču PANATINAIKOS – MILANO imamo tip UP više od (+151.5). Verujemo da dolazi, jer Milano tuče ko stigne. Kada se igra sa trenutno najslabijim timom u Evroligi, svi žele bodove, pa i Panatinaikos koji je vezao tri pozitivna brojanja. Na strani Milana je istorija međusobnih okršaja. Dobili su tri puta uzastopno Panatinaikos.

Sledi jedinica sa utakmice MAKABI T.A. – VALENSIJA. Makabi je na svom parketu sve ono što nije u gostima. Da nije tako, čini sa da bi Valensija mogla lako, a bitno je reći da je tim iz Tel Aviva u Evroligi do sada samo jednom poražena kao domaćin. Inače, Valensija ima tri poraza sa prethodnih pet utakmica u takmičenju.

Za kraj, na utakmici REAL MADRID – MONAKO, okrećemo se igri H2 (-7,5). Real planira da nastavi seriju pobeda. Poslednji pred njim je pao Fenerbahče sa 71:85. Monako će u gostima imati težak zadatak, mada je u januaru ove godine sa realom igrao do produžetaka. U regularnom toku bilo je 66:66, a zatim 84:90 za Real Madrid.

To je u kladilačkom opsegu sve od Nikole Lazetića, za koga u aktuelnom trenutku valja reći da treba da bude izuzetno ponosan na mlade reprezentativne selekcije Srbije. uzrasta do 17 i 19 godina. Naime, oni će se već danas naći u prvom šeširu, na žrebu u Nionu za Evropsko prvenstvo. Srbija se sa Lazetićem našla u elitnom rangu, što je uspeh vredan ne samo pomena, već i dubokog naklona.

Eto, dovoljno li je da bi verovali u izbor tipova Nikole Lazetića, koji je za fudbalsku reprezentaciju SRJ i SCG odigrao 25 utakmica i postigao jedan gol. Debitovao je aprila 1998. godine na prijateljskom susretu protiv Brazila (1:1) u Sao Luisu, a poslednji put je dres nacionalnog tima oblačio je u aprilu 2003. u prijateljskom susretu protiv Nemačke (0:1) u Bremenu.

Želimo mu puno sreće, kako u današnjem “Humanitarnom tiketu”, tako i u radu sa Orlićima, od kojih će nastati Orlovi kojima će se nacija tek ponositi.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nikola Lazetić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu Republike Srpske. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

Pišu: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Nikola Lazetićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara