Humanitarni tiket u podne: Ognjen Amidžić tipuje za Centar za neonatologiju KC Kragujevac

Vreme čitanja: 4min | sub. 03.04.21. | 12:00

Šarmer s malih ekrana od Arsenala i Liverpula očekuje 3+ ishod

Šmeker sa malih ekrana, šarmer Flamingosa, sve je to Ognjen Amidžić koji danas rešava zadatak plemenitosti tipovanjem u pet poteza. Uspe li, potencijalni dobitak odlazi pedijatrijskoj klinici, Centra za neonatologiju KC Kragujevac. Tako stvari stoje ove subote na kvoti 17,72, s Ognjenom Amidžićem koji će pokušati da dođe do dodatnog plusa na do sada doniranih 19.091.537 dinara u našem i vašem “Humanitarnom tiketu u podne”.

Krećemo od meča SASUOLO – ROMA. Vučica brani šesto mesto na tabeli Serije A od Lacija, tačnije samo bod prednosti. Nije lako posle iznenađujućeg poraza od Parme, te ne baš tako lagane partije sa Napolijem koji je slavio sa 0:2. Fonseka je nezadovoljan, pa pod pritiskom odlazi na meč sa Sasuolom koji je Romu prošli put naterao na X, a u februaru prošle godine savladao sa 4:2.

Izabrane vesti

“Igram na tri ili više golova”, kaže Amidžić, čiji je otac, ako to niste znali takođe bio novinar i urednik dopisništa TV Beograda u Šapcu, a koji je tragično nastradao 1991. godine vraćajući se sa novinarskog zadatka na ratištu u Hrvatskoj.

Sledi meč TORINO – JUVENTUS. Domaći Torino igra bez Milinković Savića, ali sa velikim pritiskom izazvanim tek bodom prednosti u odnosu na Kaljari koji vreba trenutak za razmenu pozicija. Fenjeraška grupica smeši se Torinu, dok Juventus kreće u poteru za Milanom braneći se od Atalante koja takođe ima 55 bodova. Posle poraza od Beneventa, Pirlo če od Ronalda, Morate i društva zahtevati čist posao. Po tradiciji, Torino će biti u nebranom grožđu.

“Jasno je, dvojka na Juventus”, poručuje samouvereno Ognjen, voditelj veoma popularne emisije “Amidžin šou”.

Englezi su na redu, pa uz Amidžića analiziramo susret LESTER – MAN. SITI. Pošto je Siti za svetlosnu godinu na tabeli Premijer lige odmaglio Lesteru, jasno je kakav scenarijo je najrelniji na meču 30. kola, gde tim iz Mančestra pokušava da osveti poraz od 2:5 sa poslenjeg meča para. Naime, Gvardiola je nakon furioznog nastupa protiv Menhengaldbaha u Ligi šampoiona uspeo da dobije Everton u Liga kupu, pa je trećeplasiranom Lesteru najbolje da pokuša defanzivom da se odupre timu koji zaista igra furiozno.

“Ponovo 3+”

Selimo se u Bundesligu, direktno na meč RB LAJPCIG – BAJERN. Da RB Lajpcig nije kiksnuo pre dva kola u duelu sa Ajntrahtom iz Frankfurta, verovatno bi imali najzanimljiviji finiš Bundeslige u poslednjih nekoliko godina. Bajernu, očekivano, ide uloga favorita. Tako je bilo i u prethodna četiri ligaška meča, pa su Bikovi sva četiri puta odoleli – 0:0, 1:1, 0:0, 3:3. Čak se za ovaj poslednji put može reći da je Bajern odoleo, jer Bikovi su dva puta vodili. Otkako je preuzeo RB Lajpcig Nagelsman nije izgubio od Bajerna. Ruku na srce, nije ni pobedio budući da je reč sve o samim remi ishodima.

“Interesantno deluje 1UG 2+”, reče Ognjen Amidžić, odvajajući na stranu kvotu 2,05.

Na kraju, šoumen sa malih ekrana kao jedan od tipova dana razmatra šta valja odigrati na susretu ARSENAL – LIVERPUL. Arsenal se odavno oprostio od eventualne trke za Ligu šampiona, odlazeći prvak Engleske za elitnim takmičenjem kaska pet bodova i jedini način da održi realnu nadu i posle 30. kola jeste da savlada Tobdžije na Emirejtsu. To mu je pošlo za rukom samo jednom na poslednjih devet gostovanja u severnom Londonu (po četiri remija i pobede Arsenala). U poslednja dva meseca Klopovi puleni su šest puta uzastopno ginuli na svom Enfildu, ali im je na gostovanjima u tom periodu išlo znatno bolje. Kada je reč o ekipi Mikela Artete nikada ne možete da budete sigurni da li će očarati ili razočarati.

„Za kraj neka bude 3+“, poruka je Ognjena Amidžića pred sklapanje korica Mozzart Sport liste.

Inače o Ognjen na početku karijere počeo da radi na TV Šabac gde je vodio muzičku emisju “Vi-Džej 015”. Zatim u Beogradu kreće s tadom na radio-stanici Beograd 202, a potom i na Radio televiziji Srbije, gde je vodio popularnu muzičku emisiju “Garaža”. Oko 2002. godine prelazi na TV Pink, gde kreira novu zabavnu formu jutarnjeg programa. Gosti su mu dolazili u krevet, a on je emisiju vodio u pidžami…

Zatim je zajedno sa Marinkom Madžgaljem (1978-2016.), osniva muzičku grupu Flamingosi. Ostalo je moderna istorija medijskih nastupa Ognjena Amidžića koji sve starosne grupe okuplja ispred malih ekrana.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ognjen Amidžić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja " Neuništivi velikog srca " Velika Obarska. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 13,72 potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

 

 

 

 

 

 

 


tagovi

Ognjen Amidžićtiket u podnehumanitarni tiketbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara