""
""

Humanitarni tiket u podne: Đorđe Denić tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.08.17. | 12:00

Fudbaler beogradskog Rada odigrao dvojku na PSV u Osijeku

Plemenitoj akciji kompanije MOZZART Humanitarni tiket u podne priključio se još jedan fudbaler. Desetka beogradskog Rada Đorđe Denić pokušaće da postane naš 58. dobrotvorni kladilac koji je sastavio dobitnu kombinaciju u našem plemenitom listiću. Time bi vezista Građevinara uvećao dosad uplaćenu sumu novca od ravno 4.034.814 dinara koliko je MOZZART donirao na preko 45 adresa.

Izabrane vesti

Pored Humanitarnog tiketa kompanija MOZZART organizuje društveno odgovorne akcije poput „100 terena za jednu igru“ (obnovljeno je i 44. košarkaško igralište u Prokuplju). Potom, „Novi dresovi za nove šampione“ (dva kompleta sportske opreme uručena su čačanskom fudbalskom klubu BIP, i to je samo jedan od klubova u nizu koji su zadužili MOZZARTOVU sportsku opremu).

Naša kompanija permanentno donira i pomaže humanitarne fondacije Podrži život i Budi human, subotičku Kolevku, kao što donira i sponzoriše srpske vaterpoliste, rukometaše, karatiste, džudiste…

Đorđu, koji će eventualni humanitarni dobitak usmeriti ka Košu za sreću, poželećemo puno kladilačkog umeća!

Građevinar je iskoristio široku lepezu iz MOZZARTOVE ponude i na dobrotvornom listiću našao mesto za pet utakmica iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Prva utakmica je revanš meč FOLA EŠ - ESTERSUND. Šveđani su prvi duel dobili minimalcem, a u poslednjih pet mečeva imaju skor 2-2-1. Dve ekipe imaju samo jedan međusobni okršaj.
„Očekujem dvojku“, kaže za MOZZART Sport Đorđe Denić.

PREPIŠI TIKET ĐORĐA DENIĆA

Fudbaler koji je za seniore Rada debitovao protiv beogradskih crno-belih sad je odigrao na utakmicu LINGBI - KRASNODAR. Rusi su dobili prvi duel sa 2:1. Danci su nanizali tri uzastopna poraza, a Krasnodar je nakon četiri uzastopna trijumfa poražen od Spartaka iz Moskve, rezultat 2:1. Takođe, dve ekipe imaju samo jedan međusobni duel.
„Dupla šansa, X2.“

Đorđe, koji je kao omladinac nastupao za juniore Partizana, a zabeležio je i reprezentativne nastupe u mlađim selekcijama Srbije, odabrao je i meč MIDTJILAND - ARKA. Danci iz poslednja četiri meča imaju tri pobede i poraz od Poljaka. Arka ima tri trijumfa i dva remija. Jedini međusobni duel dobili su Poljaci sa 3:2.
„Odigraću keca.“

Naš humanitarni kladilac odigrao je i meč OSIJEK - PSV. Hrvati su napravili senzaciju i dobili prvi duel sa 1:0.
„Dvojka na PSV.“

Gost „Humanitarnog tiketa u podne“, plemenite akcije koju priređuje kompanija MOZZART, za kraj je ostavio revanš meč LEH - UTREHT. Na prvoj utakmici nije bilo golova. Timovi su u sličnoj formi mada je Leh poslednju prvenstvenu utakmicu dobio sa 5:1.
„Iskoristiću pogodnosti MOZZARTOVIH kombinazzija, 1X i 0-3 gola“, zaključio je dobrotvorno tipovanje fudbaler Rada Đorđe Denić koji je potencijalni dobitak namenio za Koš za sreću.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 19:30 6514 LE K Fola Esch - Ostersunds ki 2 2,15
Čet 19:45 6516 LE K Lyngby - Krasnodar ds X2 1,33
Čet 20:15 6509 LE K Lech Poznan - Utrecht kmb 1X&0-3 1,43
Čet 20:30 6528 LE K Midtjylland - Arka Gdynia ki 1 1,35
Čet 20:45 6525 LE K Osijek - PSV ki 2 1,55

* Kvote prikazane na grafici bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizaĐorđe Denićhumanitarni tiketsportsko klađenjetiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara