Humanitarni tiket u podne: Pavle Grbović tipuje za humanitarnu fondaciju Podrži život

Vreme čitanja: 5min | čet. 15.04.21. | 12:26

Pravnik i predsednik PSG-a u Rimu očekuje gol, gol, uz tri plus

Od najraneg detinjstva bavio se sportom, najduže je trenirao košarku i to je sport koji i danas najviše voli. Misli da je u tom periodu života izuzetno korisno da deca nešto treniraju. Pogotovo kad je reč o kolektivnim sportovima, ali pod uslovom da im roditelji ličnim, previsokom ambicijama, ne stvore veliki pritisak i time im “uprljaju” sport. Nije nikada imao idole, ali jeste omiljene igrače. Voleo je da gleda Dirka Novickog, a od igrača sa ovih prostora uživao je u dominaciji Nikole Pekovića. Navija za Partizan, ali i da mu “prođe” Humanitarni tiket u podne. Mozzartov današnji gost je pravnik i predsednik PSG – a Pavle Grbović koji u plemenito tipovanje kreće iz Mančestera.

U 21.00 sat sastaju se MANČESTER JUNAJTED – GRANADA. Đavoli su prvu utakmicu dobili sa 2:0. Rivali oslabljeni ulaze u meč uz napomenu da je Junajted slavio u poslednja tri meča. Nakon četiri poraza Granda je sa 2:1 dobila Valjadolid. Bolji iz dvomeča ide na pobednika četvrt finalnog para Ajaks – Roma.

Izabrane vesti

KMB 1&2 – 4”.

Godinama je bio redovan posetilac na utakmicama košarkaškog kluba, pogotovo u sezonama kada je Partizan počeo da gubi primat u ABA ligi, ali je to činio dostojanstveno i smatrao je da mu je mesto uz takve ljude. Već godinama ne ide na utakmice jer preko nekih stvari nije mogao da pređe, “nakon proterivanja Duleta Vujoševića i nedostojnog držanja slučajne uprave kluba”. Sledeća utakmica na dobrotvornom tiketu je duel ROMA – AJAKS. U Amsterdamu je slavila Vučica sa 2:1 i to posle prednosti Kopljanika sa 1:0. Roma ima remi pa dve pobede, dok Ajaks na 20 poslednjih mečeva ima remi i poraz od Rome. Statistički gledano skor je 1:1:1.

Gol, gol, uz tri plus”.

Od sportskih događaja pamti i meč Partizan – Barselona iz 2010. godine, u Pioniru, i pobedu omiljenog kluba 67:66. Trijumf posle produžetka i čuvenog beskonačnog gledanja snimka nakon što je Roberts skinuo loptu sa obruča. Idemo dalje sa tipovanjem, VILJAREAL – DINAMO ZAGREB. Žuta podmornica ulazi sa golom prednosti u revanš. Nakon šest pobeda Viljareal je poražen od Osasune. U Viljarealu ne zaboravljaju šta se dogodilo Totenhemu na Maksimiru. Dinamo je slavio nad Lokomotivom, ali bolji skor ima Viljareal, 2:0:1.

Konačan ishod iks”.

Na kraju humanitarnog tipovanja SLAVIJA P. – ARSENAL. U prvom duelu bilo je 1:1 i klub iz Praga oslabljen ulazi u meč. Na više od 15 utakmica Slavija nije poražena dok je Arsenal sa 3:0 poražen od Liverpula, odigrao nerešeno, pa sa 3:0 dobio Šefild. Najubedljivija pobeda Tobdžija nad večerašnjim rivalom je sa 7:0, ukupno, 0:2:1.

Na kraju KMB X2&2+”, zaključuje tipovanje Pavle Grbović koji nema životni moto, ali podvlači: “postoje vrednosti koje negujem, u koje verujem i u skladu sa kojima živim”.

Potencijalni dobitak u današnjem dobrotvornom listiću iznosi 222.400 dinara, a naš gost ga usmerava za humanitarnu fondaciju “Podrži život”.

Plemenitog kladioca upoznajemo sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Kompanija Mozzart je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti i glumc jer je za 4.100 evra kupila na humanitarnoj licitaciji kombinezon Maraša, glavnog lika, iz Južnog vetra koji je nosio Miloš Biković. Inače, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.245.237 dinara.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić i Nenad Nerandžić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, “Zdrav razum”, Bijeljina . Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Pišu: Đurđe MEČANIN / Mloš MLIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara